Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nergal

12 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem egy nehezen megfogható dolog. Vajon azért akarunk együtt élni valakivel, mert szerelemesek vagyunk, vagy az jelenti azt hogy szerelmesek vagyunk, hogy együtt akarunk vele élni?Először is. Mit hívunk szerelemnek? Egyes 'kutatók' (azért tettem idézőjelbe, mert erősen…..
Nergal 2008.04.24 10:30:44
Szia Metanis!

Örülök, hogy leírtad az eseted. Ez is azt igazolja szerintem, hogy amikor azt hisszük szerelmesek vagyunk, az nem az. Az csak fellángolás, esetleg egy biztos pont keresése az életben. Viszont, főleg fiatalon, a testünk és az eszünk, nem is biztos, hogy kívánja ezt a fajta kötöttséget, a mai normák nem erre készítenek fel. (megjegyzem, ez szerintem sajnálatos) Nagyon sok idő, míg a napi média és közfelfogás által belénk erőltetett "szerelemképet" képes felváltani egy sokkal higgadtabb, elfogadáson, szereteten, és a szexualitásban is egymásért tenniakarással átitatott szerelemkép. Sokan, akik kicsit ódivatúak, mint én, erre egyből rávágnák, hogy azért, mert csak egy kis kurva, de szerintem még csak nem is az ő hibája. Valahol a világunk normái hozták ezt. Viszont a te helyedben megfontolnám a folytatás, mert azzal viszont neked is tisztában kell lenned, hogy mit okozol ezzel nem csak a srácnak, hanem a későbbi kapcsolatuknak is, mert én pl hiszek abban, hogy bár most hibázik, később ebből még bármi lehet, még élhetnének akár egy boldog kapcsolatban is, a szerelem nem létezik első látásra, annak be kell érnie, és ha most fontos neki a srác szava, később talán mindenestől fontos lesz neki. Tudom azt is, ha nem veled teszi meg, megteszi mással, de minél kisebb a csábítás, annál kisebb az esély az "eltévelyedésre" /ezt mintha a bibliából idéztem volna, pedig ateista vagyok :))) /.
Nekünk gondolkolóknak meg kell fontolnunk az ilyen esetekben, hogy mivel, mit okozunk.

Nergal
autózz! Le leszel lőve! 2008.12.04 14:40:00
Hülye autósból van elég, Balu ezúttal egy olyat fogott ki, aki nemes egyszerűséggel fegyver általi halállal fenyegette meg, csak mert szeretett volna élni az elsőbbégével és átkelni a zebrán. Ez már sokk, avagy csókoltatom Kondorosi urat és a rendőrség vezető beosztású…..
Nergal 2008.12.09 13:06:31
de mennyi hülye b@lfasz jár ide kommentelni. főleg ez a gyalogosokon áthajtó állat. remélem rajtad meg a tragacsodon meg egy vonat fog áthajtani amikor annak sem állsz meg. A tetűlassú gyalogos csak a te agyadban tetűlassú, mert egy fékezéstől túlpörög az agyad. ha valakit seggberaknak zebránál egy másik kocsival, akkor a hátsónak úgy kell, mert a f@szfej nem tudja tartani a követési távolságot, lehet nem is hallot még róla, de autóba ül... Adjátok el a kocsit, ne gyarapítsátok a közúti balesetben elhunytak számát. Főleg ne velünk.
Nergal blogja Vesekő... 2008.10.04 12:14:00
Ma már nem egy veszedelmes betegség. Rengeteg módon gyógyítható. Szike, katéteren keresztül kihúzás, lézeres "leolvasztás", és a legegyszerűbb az irányított ultrahangos "szétrobbantás". Júli. 22.-én (igen, szándékosan teszek oda pontot) kerültem…..
Hát igen, ez is eljött. a történet kezdete ez a kurucos cikk: http://kuruc.info/r/1/23700/ .A fotós szerep mindig is közel állt hozzám, imádok fényképezni :) Meg is látszik. 10 perccel a képek megjelenése után a biztonsági szolgálat meg is jelent az asztalomnál, azzal, hogy…..
Nergal blogja Nemzeti szocializmus 2008.01.30 15:08:00
Ha a nemzeti szocializmus túlélte volna a második világháborút, most lehet, hogy egy békés fejlődő világban élnénk. Annak ugyanis ez volt a célja. A probléma pont az volt ami ma is. Politikai úton nem lehet megmenteni magyarországot sem, legalábbis záros határidőn belül nem.…..
A cikk: http://www.168ora.hu/cikk.php?id=10136 Tisztelt Pungor András úrnak!A levelet azért küldöm el az ellentábornak is, hogy ha önök átsiklanak felette, valahol megjelenhessen.Amennyiben ők úgy döntenek (annak ellenére, hogy már többször kritizálam őket), hogy…..
Kedves Csendes Többség!Reakció a kuruc.info-n megjelent "A Csendes Többség felhívása a hangos kisebbséghez"Szeretnék egy rövidke reakciót 'röff'-enteni a 'beee'-getésedre.Én a hangos kisebbség, aki nem, vagy csak látszatdolgozom, nem kell felelnem a főnökömnek, hogy…..
- Budaházy György - szabadságharcos (olvasható a kurucon)Hmmm. Petőfi szabadságharcos volt. Fegyvert fogott, állt mögötte egy forradalmi kormány, akiknek a felhívására, a nép nevében harcolt, nem csak szájjal, tollal.Kérdem én, e mögött a szabadságharcos mögött melyik nép,…..
Szopasnaplo 2008.01.28-2008.01.31 2008.02.03 22:14:15
A jelzett időszakban 2x szoptak le.(Szolgálati közlemény: februártól havi szintű frissítés lesz a blogon)..
Nergal blogja A szeretet... 2007.08.27 12:18:00
Hmmmm... Sokszor keveredtem vitába olyan témában, hogy létezik e a jó a rossz nélkül, vagy egyáltalán létezik e egyetemes jó, hogy lehet e szeretni bárkit globálisan, anélkül, hogy ismernénk. Kezdem a pozitivizmusom elképzelésével. Sokan, főleg vallások hirdetői mondják,…..
Nos, mint kiderült, a Reakció című jobbos újság PR akciója / média tréfája volt az egész. Hogy mi értelme volt/van, nem sikerült még rájönnöm ...mindenesetre vicces volt:) -Médiakampány, ingyen reklám az újságnak? -Szatírikus vélemény a metróról, hogy tessék nézni,…..
Nergal blogja Czigók haza!!! 2008.01.18 11:35:00
Noh! Ide is eljutottam. Mielőtt a cím alapján ítélnétek meg, leírom, nem vagyok rasszista. A gondolatmenetet a Gój Motoros Egyesület indította el a fejemben, akik most hős hazafiak (amúgy hungarista, rasszista, szélsőjobbos banda /a nevük a gój nemzsidó lelketlen lény, amit egy…..
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
DarkBlog Balázs-show 2007.11.05 17:50:22
Pont ma gondolkoztam egy ilyen poszton, de a sors úgy hozta, hogy most már nem halasztgathatom.Mi is volt a mai izgalmas és érdekes Balázs-show témája és leírása?"Balázs segíts, hogy halott kedvencemmel kapcsolatot teremtsek!""Talán önök közül is sokan átélték már…..
Nergal 2008.01.16 13:31:47
Subba Mókusszexhang 2007.12.14 06:19:00
Bálint a budapesti Könyves Kálmán Gimnázium 2007-es gólyatáborában megmutatta mit tud: Igazából persze irigyek vagyunk, fiatalság, bohóság, ilyenek...
A finnyás Cukiságnak nem volt elég cuki ez a videó, pedig elég vicces, ahogy a 12 kilós japán macskát egrecíroztatják futógéppel. Újabb bizonyíték, hogy Darwint isten közbeiktatása nélkül is lehet cáfolni. ..
Alja Bunyó A Kék Metrón Part 1. Alja Bunyó A Kék Metrón Part 2. ..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Subba Testépítőhumor 2007.12.12 11:55:00
A kamuhányástól, az anyu varrta pólón át, a velünk élő szimbiótákig. ..
Nergal 2007.12.12 14:26:36
Hiszékeny Úr / BelZebulon · zebulon.blog.hu/ 2007.12.12. 14:16:23

Én nem biztos, lehet akkor is készült. :)