Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe80

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szentimentelemzés nagyon jó dolog, hiszen segítségével megtudhatjuk hogyan beszélnek egy termékről vagy márkáról a közösségi média felhasználói. Milyen jó lenne megtudni, hogy kik alakítják a pozitív, semleges és negatív véleményeket. Marosi Máté és Fodor Mánuel erre a…..
Elindult a blog Facebook oldala: https://www.facebook.com/golyostollblog Az új cikkek mostantól oda is felkerülnek. ..
Ha jobban belegondolunk, ételt melegen tartás nélkül nem is lehetne házhoz szállítani, hiszen 15 perc után bármi megdermed vagy kiszárad. Ehhez képest teljesen elfogadott az 50-60 perces szállítás, sőt. A Szent-Fazék Menüház és Pizzéria szerint a 2,5 órás várakozás teljesen…..
Joe80 2013.08.03 15:19:05
Timiék nem várták meg a hamburgerkínálatot sem a Pántlika Bisztróban, mert az egyik pincér hangfegyverrel vette fel a harcot a környékbeli kirakodóvásárral: Sokat olvastunk a Pántlika Bisztró híres burgereiről, így gondoltuk, vasárnap kipróbáljuk. Kb. délután 1 óra körül…..
Érdemes lélekben mindenkinek felkészülnie, aki akár egy szett használt gyerekruhát ad el internetes aukción, hogy hamarosan felkeresi három szellem: Ezt történt nemrégiben egy munkanélküli, gyermekét egyedül nevelő anyával is. Adóellenőr ütötte le a termékét, majd…..
Kaptunk egy újabb történetet, amelyben az éjszakai ellenőr egy egész tömb gyűjtőjegyet tett zsebre illegálisan leszállított utastól. Tényleg ott tartunk, hogy minden utazás elején le kell fényképezni telefonnal a jegyet, hogy maradjon bizonyíték? Tényleg: Október 7-én…..
Joe80 2013.08.03 15:09:25
Zsk édesanyjától örökölte a nagyjából egy éve kötött 1,5 millió forintos tőkemegtakarítási életbiztosítást, ami egészen pontosan 6 azaz hat forintot fialt ezidő alatt. Megtakarították a tőkét vagy sem? Na ugye. anyám meghalt. de előtte még nyert a lottón. kötött is a…..
Pittának múltkor sikerült sós dinnyét vásárolnia a Tescóban, de a legutóbbi felhozatal is elég furcsán néz ki: Tegye fel a kezét aki Tescoban vett már ehető dinnyét! Idén másodszorra próbálkoztam vele, de nem sikerült. Elsőnek külföldit vettem pár hete. Annak a közepe…..
Két hete írtunk a ZTE Blade telefonról, amit 3 hónap alatt csak összekarcolni tudtak a Telemax szervizben. Azóta a Telenor azzal hárítja a cserét, hogy dehiszen javítják. 4. hónapja. Mi ez, ha nem hibás teljesítés? A telefon még mindig szervizben, 07.01 óta, azóta megtörtént a…..
Korábban töltőkről nem írtam külön posztot, de a Maha Powerex MH-C9000 megérdemeli, hogy közelebbről is megnézzük.    Az előzményekről annyit, hogy néhány évvel ezelőtt Energizer és Varta akkumulátorokkal kezdtem, amiket a hozzájuk adott fali töltővel…..
James Forshaw, a Context Pwn2Own nyertes kutatója részletes leírást tett közzé a HP legutóbbi bugvadászatában kihasznált, és nem rég foltozott CVE-2013-1488 jelű hibával kapcsolatban. A probléma és a kihasználás módja amellett, hogy szépen bemutat néhány elterjedt Java exploit…..
Joe80 2013.05.28 19:28:48
BuheraBlog Nyári 0-day zápor 2013.05.11 15:53:09
Kedves olvasók: kapcsoljátok ki a számítógépeiteket, és menjetek ki szaladgálni a friss levegőre, az utóbbi napokban váratlan mennyiségű 0-day érkezett. Ugyebár itt van a jövő kedden kijavuló Internet Explorer 0-day - erre az exploit mellett már elérhető egy FixIt…..
BuheraBlog iCTF 2013 - Pesticides 2013.03.30 13:36:27
A CrySys labor idén is csapatot szervezett a 2013-as iCTF versenyre, ami a Santa Barbarai Egyetem éves Capture the Flag játéka. A kihívásból én is kivettem a részem, az alábbiakban a Pesticides pálya (vélt) megoldása következik (nem mindenre emlékszem 100%-ig az esetleges…..
BuheraBlog Blokkónám! 2012.10.18 13:13:12
Szóval valamelyik okos kitalálta, hogy le kéne blokkolni a kurucokat jogsértő tartalmakat. Ahogy az [origo] is megírja, hasonlóra már van példa máshol is a világon, én azonban a halmazból inkább Iránt, Észak-Koreát és Kínát emelném ki.  Szögezzük le: ez az elképzelés…..
Joe80 2012.10.18 13:45:19
Ez egy igazi gyöngyszem. Amikor először megláttam Ravi Borgaonkar előadását, igencsak elcsodálkoztam rajta, hiszen manapság már viszonylag ritkán lát az ember ilyen banális bugot. Kezdetben hitetlenkedve olvastam, majd pár másodpercnyi meghökkenés és homlokráncolás után ez…..
BuheraBlog Cyberlympics 2012.09.14 14:19:08
Múlt hét csütörtökön volt az utolsó fordulója a CyberLympics európai selejtezőjének, melynek eredményeképp az október végén Miamiban megrendezésre kerülő döntőben két magyar csapat fogja képviselni egész Európát. A két csapat: a PRAUDITORS és a gula.sh. Az első…..
Joe80 2012.09.14 16:06:52
Joe80 2012.09.15 22:01:57
A Java 7 0day-el kapcsolatos infókat tárgyaló posztban rendes kis flame alakult ki azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen mennyit is ér egy antivítus szoftver egy nulladik napi sérülékenységgel szemben. Ma este volt egy kis időm foglalkozni a dologgal, és csináltam pár nagyon…..
Joe80 2012.09.05 22:22:39
Ha van egy java kod amit letoltok es lokalisan inditok el akkor az több mindenhez hozzáfér? tehát ha úgy indítom el a böngészőből hogy file:// és nem ?

Amúgy jó lenne ha eleve le lehetne korlátozni a java appokat és csak dedikáltan egy-egynek megengedni bizonyos könyvtárak olvasását.

kb 1 java program van amivel beolvastatok filet lokálisan ez az abevjava :)
BuheraBlog Java 7 0day - Frissítve 2012.08.27 15:13:02
Ma reggel egy vadiúj Java 7-et érintő 0day exploitról érkeztek hírek. A problémát az ok.aa24.net-en jelenleg is aktívan kihasználják kártékony kódok terjesztésére. Mint minden jóra való Java exploit, ez is igen megbízhatóan működik tetszőleges platformon, az Oracle…..
Blogunkon már foglalkoztunk a mágneses gyógykezelésekkel, mely az idei Budapesti Szkeptikus Konferencián is téma volt. Ezúttal Steven Novella NeuroLogica blogjáról veszünk át két idevágó cikket: Magnetic healing through the ages és Treating migraine with magnetic stimulation. A mágneses kezelések…..
BuheraBlog @NeedADebitCard 2012.07.03 11:37:00
Ez így kedd reggel kicsit sokkolólag hatott, és az első ami beugrott, az Einstein híres mondása, miszerint: A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. Azt hiszem, nem kell különösebben magyarázni hogy mi történik…..
Mivel igény volt rá, ezért foglalkozunk a témával: Siebel CRM iPad vagy iPhone-ra. Létezik erre egy megoldás amelyet nemrég jelentetett meg az Oracle, egy úgynevezett "Siebel REST API" alkalmazás iPadre: Videó bemutató: iPad on Siebel CRM    Ez egy tökéletes…..
2012. január elsejével leköszönt ügyvezető igazgatói posztjáról Bíró Roland, az Árukereső.hu alapítója. A továbbiakban tanácsadóként fogja segíteni az új vezetés munkáját. Forrás: Mediainfo.hu - méduások médiája "Az ügyvezető igazgatói pozíciót a jövőben…..
Megy most a polémia a Google új adatkezelési szabályzata miatt. Egyik oldalról felháborodott hangok, másik oldalról értetlenkedők. Egyik oldalnak sem adok igazat, de nem is vitatkozom velük - az interneten átéltem már jó sok változást, és ezek rendre megtörténnek, majd…..