Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new-vital

76 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam és megtetszett... miközben gondolkodtam rajta megosztom, hogy Te is megtanulhasd. Létezik vagy sem, de izgalmas felvetés a legenda, miszerint a zárt tibeti kolostorokban őrzik a “fiatalság forrását”.  Ez onnan eredhet, hogy a egyes szerzeteseknek sikerül megtartaniuk testi, szellemi és…..
Egészség Csarnoka Mátrix 2016.10.12 20:56:21
A Mátrix Mix a kvantumfizikai felismeréseknek a gyakorlati alkalmazásra épül, hogy a tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet az energia és a rezgések állapotával lehet leírni. A Mátrix Mix-el való gyógyítás, tisztítás és átalakítás arról szól, hogy felélessze az Öngyógyító erőinket,…..
Mi történik ha alkalmazzuk a Mátrix Mixet?  A Mátrixunkban megtaláljuk az információt a fizikai testünkről, az érzelmeinkről - mentális és spirituális részünkről - és a vágyainkról, a hiedelmeinkről, a múltunkról, a lelkünk rezgéseiről, de benne találjuk a gondolatainkat is. Az átalakulás…..
Mitől "tiszta" a víz? Attól, hogy a H2O-n kívűl gyakorlatilag nincs benne semmi más! Ugyanis a vesénk nem filter, az emberi szervezet csak kis mértékben képes a szervetlen vízből az oldott ásványi anyagokat hasznosítani, ezek egy része lerakódik a testünkben, az évek során különféle…..
Valamikor, a húszas évek előtti időszakban és korábban, orvosi ellátás és gyógyszeres kezelés hiányában, a szegény emberek úgy védekeztek a betegségek ellen, hogy nem is tudtak róla. Elmondható: a táplálkozáson keresztül. a gondviselés volt az orvosuk. A mindennapi megélhetéssel küszköve rá…..
A puliszka régi román étel, de a világ minden részén kezdik felfedezni ezt az egészséges finomságot. Egyes szakemberek szerint a kukoricalisztből, darából készült fogások segítik a gyomorműködést, és fiatalító hatásuk is van. A málé vagy más néven puliszka már Amerika felfedezése közkedvelt étel.…..
Ha bármely alábbi területen elakadtál, gondod, problémád van akkor segít a Mátrix Mix, már Miskolcon is.  Mi a Mátrix Mix, és hogyan, hol hat Benned?  Bennünk levő Archetipus mintákat  - amik néha negatívan lettek beprogramozva - , az Ősmintákat, amit a Lélek hozott magával. A sérült mintákat,…..
Gyuri, a 13 éves fiú, anyjával sétálgat a folyóparti fövenyen. Egyszer csak anyjához fordul és megkérdezi: - Anya, hogyan lehet megtartani a barátomat, ha egyszer már sikerült találnom egyet? Az anya egy-két másodperc gondolkodás után lehajol és mindkét kezével merít a homokból. Majd mindkét…..
A következő hetekben sorra járjuk, fentről le.. a testünk azon helyeit melyre kiemelt figyelmet kell fordítani, vagy írhatnám azt is, hogy kellene. Miért?  Javaslok először is egy kísérletet,,, indulj el reggel iskola kezdés előtt, és egy nagyobb bolt előtt, ahol mondjuk van egy közlekedési…..
Mindenkit várunk, mert mindenkinek szüksége van Rá... Velünk vagy Nélkülünk, de előbb utóbb kapcsolatba kerülsz Vele... Kik lesznek ott a nyitásnál?  - akiknek fáj valahol - akiknek rossz valahol... - akik szeretnénk ha nem fájna - aki szeretnék ha jobb lenne - Aki kíváncsi mert érzi, hogy…..
A kövér porcsin miatt valószínű már sokan bosszankodtak, hiszen nem csak a szépen rendezett udvarunkat, hanem a veteményest is rövid idő alatt képes ellepni. Aki próbálta már kiirtani a kockakő közül, tudja, hogy nagyon nehéz megszabadulni tőle. Azonban, vigyázzunk, mert a világ egyik…..
  A jelenlét-ima   Egy olyan gyakorlatot ajánlok a figyelmébe - egy jezsuita atyánál olvastam -, amit minden nap csinálhat, csak pár perc kell hozzá.Tartson egy kis csöndet és helyezze magát Isten jelenlétébe.Ehhez néhány segítő gondolat:Isten…..
3. Nem is olyan fontos ez... Sokan már év elején így kezdik. Minek is fogadjak. Nem vagyok olyan típus... Úgy sem szoktam véghez vinni...  Semmi értelme.. és Nem is olyan Fontos ez..  Persze, minek is küzdjél, hiszen annyira nem is vonzó az a cél. Régen az volt, hogy bele…..
A Japánban élő 103 éves Dr. Shigeaki Hinohara egy-két titkot biztosan tud arról, hogy miként kell vigyázni az egészségre. A ma is aktív doktor a tokiói Szent Luca kórház igazgatótanácsának elnöke, most is azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a keleti országban arra, hogy…..
Ott fejeztük be, hogy Én ilyen vagyok... Te milyen is vagy? Gondoltad már azt, hogy..... 2. Mit fognak gondolni rólam? Bár az "én ilyen vagyok" kifogás igen népszerű a céljaikat feladók körében, az ellentétével is rengetegszer találkozhatunk. A kisgyerekkorunk óta belénk…..
Kifogások. Szeretjük őket, ragaszkodunk hozzájuk, és mérhetetlenül kreatívak tudunk lenni, ha megalkotásukról van szó. Sokszor használjuk őket arra, hogy másoknak megmagyarázzuk, miért nem teszünk semmit, de gyakran annyira őrizgetjük őket saját gyermekünkként, hogy mi magunk…..
Hol fáj? A rohanó élet és a kényelmetlen matracok, a sok munkában ülés miatt kicsit lassabban mozogsz mostanában? Ha kisebb mértékű fájdalmakkal küzdesz, fáj itt fáj ott, akkor nem vagy egyedül. A rendszeres fájdalom általános az egész lakosság számára. Kutatások…..
A FIXX ideális kezdete bármelyik napnak. Kiváló fehérje és tápanyag forrás ráadásul igen ízletes is. De hogyan segít elérni az ideális súlyt?   Egy, a University of Missouri-Columbia által készített tanulmány szerint a reggelizés rendkívüli mértékben segít embereknek…..
A Pulse-8 egy magas szintű és szabadalmaztatott formula, amely gyógyszerészeti minőségű L-arginint tartalmaz, kifejezetten alegoptimálisabb eredmények eléréséhez szükséges arányokban. Az L-Arginin, ahogyazt Nobel-díjas kutatás is felfedte, támogatja a kardiovaszkuláris rendszer…..
Uram! Tégy engem a Te békéd eszközévé,Hogy ahol gyűlölet van, oda szeretetet vigyek,Ahol sérelem, oda megbocsájtást,Ahol széthúzás, oda egyetértést,Ahol tévedés, oda igazságot,Ahol kétség, oda hitet,Ahol kétségbeesés, oda reményt,Ahol sötétség, oda világosságot,Ahol…..
Steve Jobs utolsó szavaiAz üzleti világban elértem a siker csúcsát. Mások szemében az életem maga siker megtestesítője.Ugyanakkor, a munkától eltekintve, kevés örömöm van. A legvégén a vagyon csak egy olyan tény, amihez ugyanúgy hozzászokunk.Ebben a pillanatban, a betegágyon…..
Milyen tulajdonságok és Mi kell ahhoz, hogy az emberek a te szolgáltatásodat válasszák? Hogyan alakítsd át Önmagad  és a hozzáállásodat úgy, hogy az megrendelőid és munkatársaid is elismerjenek, kövessenek? 1. Fókuszálj a termékre! Igen alapvetőnek tűnő dolog, de…..
Aki szokott, és szeret sportolni, biztos került már abba a helyzetbe, amikor egy rosszul sikerül mozdulat, egy nem kellően bemelegített ínszalag miatt, jött egy nem várt húzódás, sérülés.. És..ki maradtak edzések.. jött a fájdalom.  Jött vele a bosszúság, a dühösség, a…..
Tudtad, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések felelősek a legtöbb halálesetért, mind a férfiak, mind a nők körében az Egyesült Államokban és Magyarországon is?    Emberek milliói élnek valamilyen típusú szív vagy érrendszeri megbetegedéssel és legtöbbjük nem is tud…..
Lehet, hogy furán, sőt bután hangzik a kérdés.. de jogos.. ma a világon több millió ember kell és fekszik úgy, hogy valahol fájdalmat érez.... Mennyinek tudsz segíteni? Egynek - kettőnek? Már akkor is nagyon fontos feladatot hajtottál végre... Álljon egy történet itt arról,…..