Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tannita

5 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tollpihe zár az égbolt 2009.05.27 08:16:00
nagyon sok szép emléket öriznek e lapok, nehéz lenne tőlük megválni; nem is teszem. mégis úgy döntöttem, hogy ideje visszavonulni. ez nem olyan egyszerű a blogponthunál, időt (haha, ilyenem nincs is ;)) vesz igénybe rendesen, hogy minden egyes bejegyzést védetté tegyek. hamarosan,…..
kiszállás! Így jöttünk be csütörtök kora reggel a kórházba, 5 perces fájásokkal, vérzéssel, egy ujjnyi méhszájjal. De aztán megállították még a dolgot (újra, már nem is tudom, hányadszor....). Mégis végállomás ez a hely, mert innen egyben már nem engednek minket haza.…..
Tannita 2009.04.01 13:07:32
képek Samuról! Ma B. kicsit gyakorlatozott rajtunk újkeletű ultrahangos vizsgálati tudását próbálgatva. Határozott fejlődés mutatkozott a terhesség elején tanúsított teljesítményéhez képest. Hiába, a szonográfusi munka is külön szakma, amit tanulni kell! Fiunkra…..
Nem egyenlő harminchattal… Ez a két számocska azt hivatott jelezni, hogy hány hét és hány nap telt el a terhesség kezdete óta. A magamfajta sokat próbált kismamák számára ez a két szám olyan roppant jelentőséggel bír, hogy már zavarba is jövünk, ha azt kérdezik…..
pici fiamnak Hát újra itt... 2009.02.09 19:53:00
Sokak unszolásásra ismét itt vagyunk! Nagyon jólesett,hogy olyan sokan hiányoltok minket! Ahogy igy elnéztem a hozzászólásokat...háát könnybe lábadt a szeme is! Nagyon köszönjük!!! Na meg azért is...mert Kedves Barátnőm Hannika (aki igazából Fannika,csak én igy hivom Őt)…..
...adunk az élvezeteknek is. A mai napra kértünk egy időpontot 4D babamozira az Istenhegyi Géndiagnosztikán. Azért Dr. H.K. személyéhez most is ragaszkodtunk, egyrészt mert Neki nem kell magyaráznunk, hogy ne rémüljön meg, ha lát valami mást is az élő mazaton kívül, másrészt…..
Ma Dr.H.K. ellenőrzi a baba állapotát. Most találkozunk először az amnionredukció óta. Vizsgálat közben az eljárás technikai aspektusáról kérdezősködik. A babával minden rendben, minden szerve szabályosan működik, méretei megfelelnek a terhességi kornak. Most már mondhatom,…..
Tannita 2009.01.13 19:22:16
Anyáék ma nagy feladatok biztak Gergőre a (nagyobbik bátyámra)...El kellett menniük egy kis időre és már nem volt idő Mamákat hívni ezért kb 1 órát Gergő vigyázott rám :DNagyon jól éreztük magunkat,sokat játszottunk,motoroztunk és még számitógépeztünk is... és…..
pici fiamnak Valaki segitsen!!! 2008.11.10 14:17:00
Köszönjük ezeket a "micsodákat",de sajna Anya nem tudja,hogyan kell megcsinálni! :( Kaptunk már Coriéktól Csengétől és Kitty Anyukától is,de sajna nem tudja Anya...ajjjj,majdcsak segit valaki!!!! Dani Anyujának üzenjük,hogy az eiklerjudit@freemail.hu-ra küldheti a…..
Minden rendben,csak Anyának annyi,de annyi dolga van,hogy azt sem tudja merre szaladjon és mit csináljon!Apa egész nap fest,fúr vagy farag,vagy Anyát küldözgeti hol ezért hol azért,persze,hogy Anya nem halad semmit!De lassanként készen vagyunk,már az én szobám is ki van…..
pici fiamnak Újra a Mamánál 2008.07.19 23:39:00
Megint "lepakoltak" a Mamához!!! :D De nem baj,mert nagyon szeretek ott lenni!Anya ma úgy döntött reggel,hogy elég a bezártságból,Apával megbeszélték,hogy elmennek holnap egy kicsit kikapcsolódni,mert Anya már lassan két éve nem volt sehol és már nagyon ráfér egy kis…..
pici fiamnak Beköltöztünk!!!! 2008.07.18 02:13:00
Na újra itt vagyunk!Anyának nem volt semmi ideje írni,mindenkitől elnézést kérünk!De megvan amire már olyannyira vártunk,beköltöztünk,de még csak a nappaliba!Nagy nehezen készen lettünk és Anyáék boldogan adták át magukat a munka örömének!!!Én addig a Mamánál nyarltam…..
Nagy az öröm,majd Ti is meglátjátok,mert annyira jól haladunk Anya és Apa együttes ötleteinek hála,nagyon szépen alakul a nappalink,Anya azt mondta,hogy tesz majd képet,a kupit ne nézzétek,csak a végeredményt,vagyis a majdnem végeredményt!A kövezés Apa keze munkája,Anya ötlete!A…..
 Bizony! Délelőtt 9,30-kor.A Zita értesített bennünket, és az Annát is elkértük. Úgy volt, hogy a Zitáék a Larával mögöttünk jönnek, de a csajszi reggel 8-kor még édesen aludt (fél 9-kor kellett volna indulni). Végül azért összejött, 45-kor indultunk el, kicsit…..
Végre nemcsak a Botinak van csajozós sztorija!Kedden délután átjött hozzánk a Lara az anyukájával (az Alma koncert képeit vitték el). Még a medencéből halászgatást (minduntalan belke akart mászni a vízbe, nagyon mozgékony csajszi!) és a vizes csúszdát (a Csenge vízzel locsolja…..
Anya csak szuperlativuszokban tud beszélni rólam - ezért ettől a résztől eltekintünk, és próbálunk néhány tényt megörökíteni.Egyre inkább úgy tűnik, már mindent megértek, amit mondanak körülöttem. Sőt, én magam is próbálok aktívan részt venni: hangos…..
Levente, Csanád, Csenge Csenge ovi 2008.07.06 01:00:00
 Szerdán délelőtt mentünk el. Már nem sok gyerek jár a nyár miatt (30-an, egyébként 70-en vannak).Szerintem az óvónő tette (Vali), hogy tetszett - fenntartásokkal, mert nem igazán vettem jó néven, hogy 7-es erősségű sugárzásnál délelőtt 11-kor miért engedik levenni az…..
És teljesen egyedül!Szóval ezen a napon kezdtem hozzá a hosszú (5 perc, vagy még több) ideig való egyedül álldigálásnak! És azóta guggolásból is simán felállok! Biza! (a képen a sárkányrepülőt mutogatom az égen, úgy ám, még erre is futotta az egyensúlyból! Sehol egy…..
Tannita 2008.07.07 06:49:03
pici fiamnak Közel a célhoz!!! 2008.06.30 21:26:00
Na sziasztok megint!Nagy nehezen Anya szakitott egy kis időt Rátok,vagyis Rám és a blogomra!Haladunk-haladunk,a nappali majdnem kész,oldalfalfestés van és a fugázás,fönt ma kezdett Apa meg Paja glettelni,nagyon jól ment,Apa meg festette a korlátot,amit saját kezüleg csináltak…..
Levente, Csanád, Csenge Dologidő 2008.06.23 07:03:00
A Csenge naplójában is ekkortájt maradtak abba a rendszeres bejegyzések...Mostanában apa tápkultivátoroz, anya a krumpliföldön, mi pedig Bölcskén, a mamánál / Györgyinél. Így a legegyszerűbb, mert anya bármikor gyorsan odaér, ha a hiányát érzem.Ó, nagyon jól érezzük…..
 Drága Csillagom!Boldog Névnapot kívánunk Neked nagyon sok szeretettel:CsaládodNagyon szeretünk,és köszönjük,hogy vagy nekünk! Mindenkinek köszönjük a köszöntést,és,hogy nem felejtkeztetek meg rólam!!!! Anya majd ir nemsokára,csak még mindig ezer és ezer a…..
Nem pont úgy, ahogy terveztük, a nyomasztó hangulat azért nem múlt el olyan könnyen…Persze, a késői / korai (reggel 6) fekvésnek meglett az eredménye: Bagolyvár kilőve – már úgyis láttuk. 11-kor adtuk le a kulcsot, és indultunk neki babakocsival Mecseknádasdnak. Igen…..
 Az AnAtomic Factory és Bombo közös munkáját dicséri a Milk Gone Bad lámpasorozat. Lekapcsolt állapotban pont úgy néz ki, mint egy átlagos – és dísztelen – tejesdoboz, de ha felkapcsolják, na, akkor egészen más a helyzet. A dobozok kedves, jópofa illusztrációi…..
pici fiamnak Hallelujahh :D 2008.06.04 20:30:00
Nagy hírem van!Holnap jönnek az ablakok:D Ma telefonáltak Apának,hogy holnap reggel jönnek és szerelik,és micsoda véletlen,nem kell egy fillért sem ráfizetnie Anyáéknak!A tetőnk készem van,nagyon szép lett a tetőtéri ablakok a helyükön!Jelenleg Apa és Paja(Anya legjobb…..