Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caramon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
caramon 2010.12.18 09:01:42
Istentelen buta hozzászólásokat írtak itt páran.
A baloldal szemében O.V mindig is maga a gonosz lesz.
Felejtsétek már el nem O.V egy személyben hozza a törvényeket hanem az egész párt, frakció, és koalíciós partner, sokszor még az ellenzék is.
Az hogy hogyan beszél angolul O.V. sok beíró csak
szeretne olyan szinten beszélni.
Ja és ne felejtsétek el választáson lettek megválasztva a nép akaratából. Aki meg nem ment el szavazni az vessen magára. Meg volt adva mindenkinek a lehetőség arra hogy legalább 4 évente bele tudjon szólni a sorsába. De majd amikor a kedves beírónak pl: kevesebbet kell adózni azt természetesnek fogja venni. Több intézkedés született azonnal és fog életbe lépni januártól , mint ami az GY.F. Bajnai éra alatt történt. Miért szerintetek melyik párt kínált megfelelő alternatívát a választásokkor, egy olyan aki vezetőinek 2/3 börtönben vagy előzetesben van vagy eljárás folyik ellene??Persze biztos hogy a másik sem ma született bárány , de kevésbé és nekem ez pontosan elég.
Ha pedig arról beszélünk hogy O.V. úgy viselkedik mintha a világ ura lenne, akkor gondoljunk csak vissza GY.F. állandó affektálására és kb. 10 mondatának 40 perces elnyújtására. Nézzetek meg egy archív felvételt, hogy alkalmazta ezt az a "hírhedt szélsőjobbos vezető a 30-40 években. "
Félreértés ne essék én nem védeni akarom, csak megmutatni hogy jelenleg ez volt a legjobb alternatíva és bízni kell abban hogy valami el fog indulni.