Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kombájn

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júniusban felhívást intéztünk drága olvasóinkhoz: keressük a főváros legjobb ruha- és cipőjavítóit! Mi magunk is meglepődtünk hány lelkes kommentet és levelet kaptunk a témában. Még olyan is volt, aki Franciaországból is hazahordja kedvenc suszteréhez a cipőit. Ez ám az…..
Zsuzsi két évig gondtalanul vásárolt a Playersroomban, mire végre behúzott egy nyerő cipőt, aminek levált a talpa. Első körben 22 nap "szerviz" után még folyós ragasztóval adták vissza, utána pedig azt találták ki, hogy a szomszédos MM-ben majd megragasztatják: Történet…..
E heti versenyzőnk igazán menő helyen található, az V. kerületi, felújított Egyetem téren, az Egyetemi templommal szemben, igazi kis európai hangulatsziget közepén. Külön érdekesség, hogy a Véndiák étterembe pont aznap tértem be tesztelni, amikor Csaba a Centrálban evett:…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Valami bunkó sportot űz itt abból, hogy különféle indokokkal megbüntesse az autósokat. A barátnőmmel időnként felbukkanunk a környéken, itt van ugyanis a város egyik legmegbízhatóbb, legjobb fogorvosa, aki az agyamat is képes lenne fájdalommentesen kifúrni a fejemből.…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
kombájn 2010.04.23 11:10:10
@Cpt. Flint: ha minden állatságra válaszolni kéne official, egész nap kattogna a klaviatúra...
kombájn 2010.04.23 11:11:36
@Publius Decius Mus: menj vissza a barikádra és ott osszad meg a gondolataidat, mármint ami maradt a lobotomizált valamidből...
kombájn 2010.04.23 12:12:20
@lehet más a propaganda: lehetmas.hu/hirek/1730/visszaelnek-az-lmp-nevevel

már unom, hogy minden lmp-hez kötődő blogon beböfögsz valami oktalanságot te szerencsétlen sejthalmaz...
Először azt hittem fotóshopp. de lehozta az index is. Az izlandi Eyjafjallajokull kitörésénél számos fotósnak sikerült megörökítenie a kráter feletti hamufelhőben megjelenő villámokat.  az index szerint ez megszokott jelenség, ezt erősen kétlem, ugyanis én erről még…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
A Konzervatórium különítménye Angyalföldön járt egy LMP-s lakossági fórumon. Vári György Konzi-kommentelőt és levelezőt, a Lehet Más a Politika helyi képviselőjelöltjét kérdeztük többek között az LMP és az SZDSZ (MDF) viszonyáról, az SMS-ben is terjesztett…..
kombájn 2010.04.09 14:01:45
@longlife: végre még 1 értelmes jobbikos. Hajrá LMP!
Gulyásdemokrácia Az LMP-jelenség 2010.04.08 00:48:00
Az LMP egyszerre több és kevesebb, mint egy párt. Kicsit protestmozgalom, kicsit divat, sokaknak szimpatikusak, lelkesek, fiatalok, a céljaikról nem tudunk semmit, olyanok, mint az 1990-es Fidesz és a 2002-es Centrum Párt összegyúrva. Nem is annyira párt, inkább egy nagyon érdekes…..
Gondoltunk egyet az aktivistáinkkal... ..
kombájn 2010.04.08 10:13:19
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell.Mert az egész annyira trendi, és a csajok is itt a legjobbak. Ők a zöldek. Szeretik a virágokat, a földet,…..
kombájn 2010.04.07 10:06:54
ez a cikk egy nagy lószar volt. Mi a fasz bajotok van a Bakácscsal meg a Hajóssal és a Kukorellyvel?@z666: te már a másik lmp-s blogon is böfögted a baromságaidat, menj a barikádra még többet "okosodni" inkább...
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
kombájn 2010.04.07 09:49:10
@marosy: talán nem véletlenül...
@Egregor:
te mész a levesbe te szerencsétlen szedált sejthalmaz
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
kombájn 2010.04.02 11:25:48
a szerző alaposabban is tájékozódhatott volna!
gyáltalán nem exponálja magát emberjogi, kisebbségi -
lehetmas.hu/romakialtvany , női emancipációs - lehetmas.hu/hirek/1572/a-nemek-eselyegyenlosegerol -kérdésekben

Nem értenek a politikához? leszarom, épp ez az egyik fő ok amiért odaszavazok, mert még nem járatták le magukat. inkább nokiás dobozokat a parlamantbe?

Ja és simán bejutnak! figyeljétek csak meg!
kombájn 2010.04.02 16:00:16
@Kivlov: szépen megmagyaráztad. gratula... jut eszembe: a 2/3-ot nem, de a maszop + jobbik mandátumokat igen, "veszélyezteti".

www.youtube.com/watch?v=f39uanvUMNI&feature=player_embedded
kombájn 2010.04.02 16:10:10
@Kivlov: szép okfejtés volt, gratula...

ha már 2/3: azt nem "veszélyezteti", de a maszop-jobbik mandátumokat igen. de nyugodtan szavazz a bólogatójánosokra és a nokiásdobozokra...
Városszerte - és országosan is - új LMP-s plakátokat helyeznek ki az LMP aktivistái. Minden kerületben igyekszünk a számunkra kijelölt helyeket lefedni. (Angyalföldön pl. a Jobbikkal vagyunk a négyoldalú oszlopok azonos oldalán :) )Kérjük, hogyha letépett LMP-s plakátot…..
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..
Az LMP annyira más eszközökkel akar politikát csinálni, hogy ezzel saját maguk teszik lehetetlenné, hogy sikeresek legyenek.   (Fotó: lehetmas.hu) AZ LMP tegnap arra kérte szimpatizánsait, hogy adjanak pénzt a párt kampányára, mivel pártkasszájuk "gyakorlatilag…..
kombájn 2010.03.31 13:14:04
@Jobb híján MDF-es: majd meglátjuk :)
szvsz a bokros önmagában név, de ő egyébként marad Brüsszelben. Azonban, annyira kinyírta már magát az mdf, h max. 3%-ot adok nekik. Ez a folyamatos szerencsétlenkedésük, mindennapi kizárások... Az utolsó előtti döfést a szdsz házasság hozta, ezen többet vesztettek, mint nyertek! Az LMP pedig tuti, h megelőzi őket, ez már abban is látszik, h ők mindenhol választhatóak és Bp-en 80%-ban egyénijük is van. mdf lefelé süllyed, LMP meg jön föl, mint a talajvíz.
kombájn 2010.03.31 15:22:16
@szódabár: "imádom" ezeket az elfogulatlan ekkó és mhírlap propaganda csatornákat. na pont nekik fogok hinni... muhaha
viszont ez is jó jel, h írnak (mégha ilyen baromságokat is) az lmp-ről, mert már komoly tényezőnek veszik.
Vasárnap időközi önkormányzati választás Terézvárosban "Öten indulnak a vasárnapi időközi terézvárosi önkormányzati képviselő-választáson, amit Pócs Attila (SZDSZ) képviselő halála miatt írtak ki a VI. kerületben.A helyi választási bizottság már döntött a…..
... és indulhat a kampány! Alig több mint 3 héttel a választások első fordulója előtt nálunk is véget ért az ajánlószelvény-gyűjtés, és ma 867 érvényes ajánlással nyilvántartásba vettek, mint képviselő-jelöltet.KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI TÁMOGATOTT! Közel ezer…..