Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butzi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belátható időn belül változásra van szükség   a nemzeti dohányboltok arculatára vonatkozó előírásokat illetően. A trafikosok elsődlegesen a kirakatok és ajtók átláthatatlanságát kifogásolják, - mégpedig teljes joggal. De a biztonsági szakemberek is régóta  állítják,…..
Alternatíva Jövőtlenül 2015.04.04 05:34:29
Jelen körülmények mellett az lenne a meglepő, ha nem erősödne a Jobbik. A radikális párt nemrég szinte beérte a Fideszt, és többen is realitásként vették számba: mi lenne, ha mégis csak választást tudna nyerni Magyarországon Vona Gábor pártja. Gazda Albert arról írt: bár…..
butzi 2015.04.05 08:44:26
@röf: Ami azt illeti, ha egy vállalkozónak egy cnc esztergályosra van szüksége, nem állít be egy nyolc osztályt éppen hogy abszolvált munkakeresőt, aki esetleg nem is tehet róla, hogy a nyolcadik után el kellett mennie sgédmunkásnak, hogy hozzájáruljon az amúgy igen szűkös, mondhatni elégtelen családi költségvetéshez, majd a munkaadó leromlott gazdasági helyzete miatt az utcára került. Ez a szerentcsétlen most munkanélküli és néhány hónap után éhbérért közmunkásként a füvet kapálja az útszélén. A közmunka nem munkahely és egyébként is a kormány a Te adóforintjaidból financírozza. Vagy?
Most vasárnap tartják a veszprémi időközi választást, amelyet az EU-biztossá váló Navracsics Tibor lemondása miatt írtak ki. A szavazásnak nem csak helyi tétje van, hiszen ha a Fidesz nem tud nyerni, akkor a kormányoldal elveszíti kétharmados többségét. Bár a veszprémi körzet…..
butzi 2015.02.21 12:39:43
@♔bаtyu♔: A zsidókat sokan utálják, merthogy sokan tÖbbet értek el, mint a nagy átlag. Ennek oka részint a közösségi összetartás, másrészt a képzettségre való törekvés (előírja a "Törvény"). Nem kéne inkább eltanulni tőlük?
Zoltán közelharcot folytatott 5 méter anyagért az Eurotextillel, de végül alulmaradt: 5 napja rendeltem az Eurotextil webáruházából 5 méter elasztikus szatén anyagot, e- mailben visszaigazolták ahogy kell, ár, mennyiség stimmel, minden rendben, vártam a terméket. Három nappal…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
butzi 2011.08.06 17:01:36
@fda: 67-ben kaptam jogsit és még emlékszem rá, hogy Pesten az átkosban igenis létezett villogó zöld. Miért szüntették meg, nem tudom.