Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ptspts

0 bejegyzést írt és 581 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
ptspts 2020.04.07 12:13:46
@Szubrina: Nem úgy van, hogy egy perben minden lehetséges bizonyítékot külön mérlegel a bíróság?

Nemcsak egy videófelvétel, hanem egy fotó, egy számla és egy tanúvallomás is lehet manipulált. Ennyi erővel szinte semmit nem lenne szabad elfogadniuk.
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
ptspts 2020.03.11 15:52:17
@MAXVAL bircaman közíró: A Chromecastot HDMI-kábellel lehet a tévéhez vagy a monitorhoz csatlakoztatni. Minden olyan tévével működik, amelynek van HDMI-csatlakozója, tehát az utóbbi 10 évben árult tévék többségével működik.
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Mi történik akkor, ha úgy érezzük, nem tájékoztattak megfelelően egy termék tulajdonságairól? Olvasónk úgy gondolja, azzal hogy nem hívták fel a figyelmét arra, hogy az új mobilja 32 bites, megtévesztették, és most szeretne valami megoldást. Ám az a helyzet, hogy ha az ellenkezőjét sem állították,…..
ptspts 2020.01.28 19:48:18
@havrilla: Én simán ellennék egy 10 éves telefonnal, ha az alábbi problémák nem lennének:

* elhasználódott, keveset bíró akkumulátor
* a számomra fontos alkalmazások új verziói egyre lassabbak és több helyet foglalnak
* vagy nem érkezik biztonsági frissítés, vagy minden frissítés után egyre lassabb a telefon
* elhasználódott USB-csatlakozó (nem megy a töltés, nem megy át az adat) (tisztítással javítható egy kicsit)
* elromlott alklatrészek (pl. wifi)
ptspts 2020.01.30 15:32:28
@havrilla: Nézzük, mit ad nekem az okostelefon egy butához képest.

Az aznapi programomat gyakran chaten szervezem és pontosítom, erre a telefon elengedhetetlen eszköz, amikor úton vagyok a következő lehetséges helyszínekre.

Előre felveszem a naptáramba az eseményeket (leírás, link az esemény weboldalára, helyszín), és a telefonom mutatja, mikor hol kell lennem.

Navigáció, tömegközlekedésés útvonaltervezés, jegyvásárlás az útvonalra.

Nyitvatartási idők ellenőrzése, üzlet és étterem telefonszámának kikeresése az interneten.

Telekocsi-foglalás az utolsó pillanatban. Erre kényszerültem, mert a még időben foglalt sofőr lemondta az utat, és másik megoldást kellett találnom. Csak a telefonom volt nálam, 7 perc alatt elintéztem a másik foglalást, 1 óra múlva már utaztam is.

Taxit kényelmesebb és pontosabb appból hívni, mint telefonon. (És olcsóbb az appból hívott taxi, mint az utcán leintett.)

Zenehallgatás. Például repülőn szívesebben hallgatom a kedvenc zenéimet, mint a repülő zúgását és a fölösleges utastájékoztató megszakításokat.

Vannak még egyéb időtöltések okostelefonnal, pl. könyvolvasás, hírek olvasása, de ezek nem fontosak, és megoldhatók lennének másképpen.
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
ptspts 2020.01.20 14:45:58
@onlajnok: Ha a műszerfalon nincs órakijelző, akkor a sofőr nem nyitja ki az ajtót, amíg ő maga meg nem nézte, mit mutat a mögötte levő óra.

@ikke i drift:

> a mostantól 15 perc az mindenkinek az óráján pontosan 15 perc, nem csak a buszon lévőn.

Ez igaz, de a javaslatomat változtatás nélkül fenntartom, mert pontosabb (másodpercre pontos, nem vész el 2 perc a kerekítési hibák miatt), továbbá a buszvezetőt arra készteti, hogy meggyőződjön a busz órájának pontosságáról (ami hasznos egyéb célokra, nem a továbbindulásra), továbbá ellenőrizze a saját óráján, pontosan hány perc múlva lesz az indulás, továbbá indulás előtt pár másodperccel egyértelmű legyen a sofőrnek és az utasoknak is, meddig vár még a busz.
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
ptspts 2020.01.16 11:45:16
Megértem a posztoló csalódottságot, hogy a régi, jó minőségű közvetítés már nem elérhető számára.

Végső soron a szövetség döntése, hogy milyen szerződéseket köt a közvetítésről. Dönthetne úgy is a szövegség, hogy a meccsek zártkörűek, vagy hogy csak élőben, a lelátóról nézhetőek. A szurkolóknak a szövetség döntéseihez kell alkalmazkodniuk.

A csalódott szurkolók jelen esetben annyit tehetnek, hogy lemondják a számukra értéktelen tévéelőfizetést, továbbá értesítik a szövetséget, hogy mire lenne igényük. Értesíteni lehet e-mailben és postai levélben is; azoknak a szurkolóknak, akiknek a jó minőségű tévés közvetítés szívügyük, mindkét formát javaslom, továbbá a kedvenc csapatuknak is mindkettőt.

A jó minőségű sportközvetítés elsősorban pénz kérdése: ha lenne pénz arra, hogy minden meccsre kimenjen egy operatőr és egy sportkommentátor, akkor szerintem jelentkező is lenne bőven erre a feladatra.

Arról, hogy az élsport és ezen belül az élsport tévés közvetítése mennyi állami támogatást kapjon, mindenki kialakíthatja a saját véleményét. Én annak örülnék, ha nem költenék az általam befizetett adót olyan célra, ami szerintem fölösleges (az össztársadalomra nézve), vagy aminek magánpénzből kéne működnie.

Szerintem egy olyan szolgáltásnak is lehet helye a piacon, amire a posztoló panaszkodik. De legyenek a lennedő előfizetők pontosan tájékoztatva, hogy mit kapnak. A legpontosabb tájékoztatás az lenne, ha a csomag oldalán lenne egy táblázat arról, hogy melyik csapat hány mérkőzését közvetítették az utóbbi 365 napban, mi volt a felbontás, volt-e kint operatőr, és volt-e kint sportkommentátor.
Zoltán belefutott abba a nyomorult módszerbe, amikor a kereskedő leakciózza a terméket, ami nincs is, vagy csak kevés van belőle, vagy csak úgy csinál, mintha nem lenne. A végeredmény minden esetben ugyanaz: az akciós napon hiába keressük a cuccot kedvezményes áron, ám az akció után az eredeti…..
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Zsuzsa mobilja pár hónap után használhatatlan lett, amin sajnos a szerviz sem tudott segíteni. A hiba újra és újra visszajött. Végül Zsuzsának elege lett, erre se pénz, se mobil.  2018. március 09-én vásároltam az eMag webáruházban egy Doogee X5 max típusú mobiltelefont, amit annak rendje és…..
via GIPHY Klasszikus helyzet, amiben nem lehet elégszer elmondani a fogyasztói jogokat. Adott a kereskedő,a jótállási időn belül bekrepált termék és az igényünk egy ugyanolyan, jól működő termékre. De mi van akkor, ha náluk már nincs, vagy van, de azóta felment az ára? Drágábban kell megvennünk?…..
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
ptspts 2019.07.23 19:08:38
@Hegyirablo: Honnan lehet tudni, hogy melyik a megbízható webshop (ahol nincs szürke import, lopott készülékek eladása stb.)? Itt találtam egy listát, de 2-nél biztos, hogy több van:

megbizhatobolt.hu/webaruhazak/itemlist/category/10-mobiltelefon
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..