Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi Sporleder

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, mostanában leginkább parkolási anomáliák témájában kapunk leveleket, a mai is poszt is ilyesmiről szól. Magam részéről inkább tovább bolyongok parkolóhelyet keresve, ha nem vagyok biztos abban, hogy szabályosak azok az üres helyek, amiket találok, inkább gyalogolok…..
Tomi Sporleder 2011.10.11 18:41:26
@Petrodon: miért kellene szégellnie magát? egyáltalán nem kell. a posztoló levele egy vicc, erre kár energiát pazarolni. Több kerékbilincsem, mikuláscsomagom és gyorshajtásom volt már, befizettem, nem sírt a szám. De nem szégyelltem magam egy cseppet sem. Büszke sem voltam magamra. Legyen töke a posztolónak, fizessen és ennyi. nem kell ebből többet kihozni.
Néha napján én is járok azon az úton, ahol a mai poszt beküldője, Réka. A kerékpárosokkal ugyan még nem volt bajom, annyira sosem volt szűk az út hosszabb szakaszon, hogy ne lehetett volna bármelyiküket rövid időn belül megelőzni. Ellenben eszetlen autóstársaim simán…..
Tomi Sporleder 2011.10.02 18:55:08
@De gustibusaut bene, aut nihil: nincs fácse accountom, amúgy lájkolnám amit írtál. Rendkívül fontos beleírni a cikkbe igaz Réka, hogy 3 hülyegyerek ül hátul, tuti hülyegyerekes matrica is van a kocsidon, hogy lássa mindenki, az uradnak 3x legalább elsült a... tipikus bamba asszony vagy, aki ki van akadva ha a követési "távolságát" helyként érzékelik. de nyugi, vannak hozzád hasonló bamba ffiak is. és igen, túl agresszívek is. de ez van, erősebb kutya...elvén megy a közlekedés ma Mo-on.
Mai posztunk beküldője több példát emelt ki, amikben hölgyek az "elkövetők". Én úgy gondolom, hogy a bénázás vagy a szabályok be nem tartása egyaránt jellemző lehet mindkét nemnél. Nem általánosítanék, mert szerintem sok nő vezet jól. Mindenesetre András jól…..
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Tegnap késő este koncertről hazafelé a tükörben láttam a Hungária körúton egy rövid vitát, majd kocsiajtóba térdelést, az állatok sosem alszanak, na. Névtelenséget kérő levélírónknak sincs nagy szerencséje az agresszív közlekedőkkel, kétszer is az autóján töltötték…..
Tomi Sporleder 2010.12.17 22:51:14
Én visszat@misitcom: vagy lámpák off és bele magába a baromállaba. aztán el a gecibe a mellékutcákba, stb. Az a baj, hogy megtenném. Aztán baszna a lelkiismeretem. De az biztos, hogy nem félek tőle, nem húzok el pedig csak 74 kg vok. Voltak már nekem is inkább csak szbeli "dolgaim" és ssoem vertek még el úgy igazán...ja és céagutóm van. de akkor sem. egy suzukis nagyarcot. na azt nem! :-) üdv. fekete jettás (nem az egyik itt megjelent cikkben szereplő mutogatós)
Tomi Sporleder 2010.12.17 23:06:22
@Tomi Sporleder: mi történt a megjegyzésemmel?:) visszatolatok és lámpák off, stb.