Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piers

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Piers 2013.06.27 13:50:00
@Puckman Éliás: nem esett ki, a végén 3 igent kapott, Howard Stern mégis igent adott neki
Az elmúlt napokban egyre több helyről lehet hallani, hogy az Orbán kormány azért államosít több energiaszektorbeli érdekeltséget, hogy azután azt az oroszoknak adják tovább. Remélem, hogy ez nem fog megtörténni, mert ha igen, akkor azon nagyot bukhatunk. De miért is lenne nekünk…..
Piers 2013.04.03 00:40:16
@Rodolfo63: @röhögő: @regress: Mit adtak el??? Hmmm... lássuk csak, nem is kell sokáig gondolkoznom.
MALÉV például, Igaz, már nincs orosz kézben, ugyanis MEGSZŰNT... hála orosz barátainknak
A napokban új szakaszába lép a szívünknek oly' kedves Nagy Rezsicsökkentés: megkezdődik a Fidesz aláírásgyűjtése a rezsicsökkentés védelmében. A kormánypárt ellenzéki üzemmódja az aláírásgyűjtéssel új fokozatba kapcsol, de nem csak az utcákon folyik a hősies…..
Piers 2013.03.27 20:17:24
Két rövid megjegyzés az elején. Mikor népszavazást kezdeményezett a Más Politika a Munka Törvénykönyvének egyes elemiről, akkor bizony szinte kérés nélkül állt mögé az ellenzék segíteni. Szolidaritás, MSZP, DK aktivistái is gyűjtötték az aláírásokat négy különböző…..
Piers 2013.01.27 18:18:46
@is: Én abba az egyharmadba tartozom.
Egyébként véleményem szerint ez az irányvonal (bár még ezzel a döntéssel nem nevezném annak) újabb szavazókat érhet el, még többet is, mint az az állítólagos kétharmad (hozzáteszem ellenkező döntés esetén meg azt az egyharmadot vesztette volna el a párt, és nem nyert volna új szavazókat... az idő eldönti, jó döntés volt-e
Az utóbbi hetekben meglehetősen sokszor hangzott el az a határozott állítás különböző sajtótermékek részéről, hogy az LMP, a maga különutas politikájával nem csinál mást, mint megakadályozza a kormányváltás lehetőségét. Merthogy ugye, ha összeadunk minden baloldali…..