Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfe

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz nem észrevenni, hogyan építik egyre feljebb Istenes Bencét, az RTL Klub üdvöskéjét, aki most élete nagy lehetőségeként megkapta az X-Faktor műsorvezetését. A Vivából kimarkolt srác előbb megkapta a Való Világ háttérműsorát, a NekedValót, majd az X-Faktor napot,…..
A Blikk szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét Sebestyén Balázs veszi át a következő X-Faktorban. Az első jelölt nem ő volt, hanem Stohl András, de mivel a színész börtönsztorikat feldolgozó könyve miatt újra botrányba keveredertt, inkább Balázs mellett…..
A második évad egyik legellentmondásosabb szereplője a papucsgyáros csontkollekció, a fenti kétperces videóból talán ki is derül, miért mondjuk ezt. ..
Az mmonline-on jelent meg egy cikk, miszerint az Új Ász úgy tudja, az Esti Showder Fábry Sándorral című műsor "Kiss Ádámmal tér majd vissza. Mellette szól fiatalsága, ráadásul provokatív, és az sem hátrány, hogy képes megfogni a hirdetők számára fontos…..
A Bors információi szerint amennyiben Fábry Sándor aláír az MTV-vel, akkor szerződésszegés miatt tízmilliós pert kaphat a nyakába az RTL Klubtól. Mint már mi is megírtuk, Fábry hónapok óta tárgyal arról, hogy átszerződik a köztévéhez, méghozzá egy új típusú…..
Minden adott volt. Az HBO biztosította az anyagi feltételeket és a kreatív munkába sem szólt bele, a piloton Martin Scorsese dolgozott, a showrunner-i tisztséget pedig a The Sopranos egykori állandó írója (a David Chase mögötti második ember) Terence Winter kapta meg. Az 1920-as évek…..
Ha nem nézik elegen a műsorodat, kreálj egy fasza műbalhét, és majd fogják, mondja a tévés kiskáté egyik alapszabálya, ennek megfelelően az Összeesküvők esti, pinát is mutogató műsorában, az Esküdj!-ben Karda Bea és Majka esett egymásnak, mérsékelt lendülettel, de nagyon…..
Évek óta nincs olyan nyári hétvége, amikor a lakosság balesetmentesen teszi meg a Budapest-Balaton távot, ezért a Nemzeti Autópálya-kezelő Zrt. lépéseket fontolgat. November 1-jétől lehet kötelező az alkalmassági vizsga az autópálya-matricát vásárolni szándékozók…..
Wolfe 2011.08.23 01:54:12
@De gustibusaut bene, aut nihil: Te mekkora egy nyomorék vagy...
Nem csattogott a szalagvágó olló, fű alatt megnyílt a Margit híd budai hídfőjébe fúrt kerékpáros alagút. (Tenczer Gábor kolléga átbiciklizett rajta, és írt egy posztot.) Kedden a legforgalmasabb fővárosi kerékpárúton közlekedők egyszer csak azt vehették észre, hogy nem…..
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Wolfe 2011.08.08 19:15:25
@GGG77:

Én úgy tudom a legtöbb helyen 50-nél 60-64-től, 90-nél 105-től, míg 130-nál 150-től büntetnek.
Miközben a kereskedelmi tévék már gőzerővel készülnek az őszre, mi még a nyári esős debilizmusba nyúló napjainkat éljük. Enci és Marcsi megint megkergült, ezúttal azt találták ki, hogy Hajdú Péter kedvéért Budapestre hozzák Shakirát, aki vonaglik egy picit a forgó óra…..
Wolfe 2011.08.02 00:59:00
Andor barátommal is az EFOTT-on beszélgettem, kellemes szórakoztató ember. Természetesen fogyókúráztunk egy picit, de az is kiderült, hogy a nagymamák kedvence elérkezettnek látta az időt arra, hogy gyermeket készítsen, csakhogy válása óta még nem nagyon volt sikeres randevúja.…..
Wolfe 2011.07.23 03:51:30
comment:com Beperelte Vágót a TV2 2011.07.22 16:00:00
A csatorna megunta, hogy Vágó István állítólag politikai összefüggésben szokta előadni menesztését a TV2-től, ezért perre viszik a dolgot - tudta meg a Blikk.Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Vágó a Demokratikus Charta pécsi rendezvényén azt mondta szűk körben, hogy…..
Wolfe 2011.07.22 18:01:23
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
  Megnyugszik a lelkünk, ha egy divatbemutatón belefutunk a dívány, vagy a velvet stábjába. Ők értenek ehhez a témához, mi pedig nem. Dénes Dóra díványos főszerkesztő szerint az f&f őszi-téli kollekciójából a férfi cuccok vállalhatóbbak a női felszereléseknél. VV…..
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Wolfe 2011.04.24 17:40:42
@mrzigi: Segítek. Egyetlen egy mentőautóra se telne 4,3 millióból.

Egyébként más városokban sokkal nagyobb pénzek mennek el értelmetlen dolgokra. Szerintem ez belefér, sőt még meg is térülhet simán a honlapjuk nézettségnövekedése és a plusz odalátogat turisták miatt.
Az országos csatornák néhány sorozat esetében ugyan már kimondták a végső szót, legyen szó megújításról, vagy kaszáról, a legtöbb szériájuknál azonban egészen májusig, vagyis az upfronts időpontjáig kivárnak a döntéssel. A mostani összeállításban csatornánkénti…..
Wolfe 2011.04.05 22:20:37
Wolfe 2011.04.24 00:33:11
Márciusban három premiert is műsorára tűz a STORY4. A Született feleségekből ismert Dana Delany legújabb sorozata: A hidegsebész március 9-én, szerdán este 21:10-kor debütál a STORY4 –en, az ABC variálása miatt 20 nappal hamarabb, mint a tengeren túlon. A főszereplő, Megan…..
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
tvblog Golden Globe-ot a TV2-nek! 2010.12.15 23:00:00
Kihirdették a Golden Globe-jelöléseket és természetesen a TV2 filmjei és sorozatai sem maradtak nomináció nélkül. Oké, a filmekről egyelőre még korai lenne elárulni, hogy melyiket fogja a csatorna bemutatni (ennyi jelölt közül szinte 100%-os bizonyossággal állítható, hogy…..