Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodman Kálmán

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Rodman Kálmán 2011.12.07 21:19:16
@dinger88: Tessék, nézzed az égést: livetv.ru/en/eventinfo/86985_basel_manchester_utd/

Chelsea már ott van a 16-ban az a lényeg! Viszlát MU!
Rodman Kálmán 2011.12.07 21:48:22
@Casso7..: Under a favorit hé,nem?
Geekblog Hollywood megöli a mozit? 2011.05.04 06:00:00
Az utóbbi években egyre gyakrabban, egyre több helyről hangzanak el olyan kijelentések, hogy Hollywoodban nincsenek eredeti ötletek, hogy a stúdiók nem mernek kockázatot vállalni, hogy a filmek egy kaptafára készülnek, és hogy az egész mainstream amerikai filmkészítés lefelé robog…..
Rodman Kálmán 2011.05.08 00:46:23
@efes: Movie is dead? Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de az imax meg 3d azért kifutja még egy jó darabig, később talán sima 2d filmet már nem is nézhetünk sehol?? Torrent meg le lesz tolva a pályáról egy megszállot Bill Gates klón szikrája elég is, csak idő kérdése. Túlságosan hozzászoktunk, hogy minden ingyen jön le. Kilóra lesz minden, mint a hentesnél.
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
Rodman Kálmán 2011.03.16 20:28:28
@RMadafaka: Kell a telefonos azonosító kód (egy számsor), amit megadtál + adataidba is belekérdez.
Regelj újra azt hello.
Rodman Kálmán 2011.03.16 20:36:35
@RMadafaka: Ez furának tűnik, de a te érdeked, nehogy valaki felvegye a pénzed, ha megtudja a jelszavadat. A bónuszt nekem egy összegben írták jóvá, de előtte szarrá forgattam a pénzmagot. Bet365ön a flash player szokott probélmázni, egyébként elmegy az oldal meg a felület.
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás síugrás…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
Rodman Kálmán 2011.02.16 19:38:14
@Walter Sobchek:
Örülök hogy másról is szó van itt néha, Tarantino kifejezetten üdítő választás a mai fos ctrl+c ctrl+v kombinációkkal szerkesztett forgatókönyvek világában, de ha hiszed ha nem, ő is merít a nagy régiektől, gyermekkori kedvenceitől és ezt jeleníti meg saját stílusában, nincs már új a nap alatt.
Ha ultra eredeti és egyedi arcot keresel: David Lynch filmjeire keress rá.

Nem olvastam a mai kommenteket még, de szerintem:
Arsenal-Barca X
Roma kikap...
Rodman Kálmán 2011.02.16 23:06:06
@JC: Ezen nevetsz de ez a szint sajnos. Minek írok ide...:D Elkúrt egy hely ez,de a miénk!:D
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!…..
Rodman Kálmán 2011.01.17 12:45:17
@Muldi: Már megint tele a blog ezekkel az értelmetlen, gyerekes sírás-rívásokkal: "Jajj a Real leikszelt, pedig rátettem a keményen megkeresett, megtakarított pénzemet, mert haver rakta, szomszéd Lali bá rakta, Dudi rakta meg a Murinnyó is rakta bwinen 1 millával." Mennyi ideje is játszol? Én mindenkinek, aki ezt érzi,amit te vagy így járt, tiszta szívből azt javaslom, hagyja a favoritokat ki a mixeiből, sőt ne is kötésben játsszon. Vazze, az 1.25-ös oddsokra ha real,barca,chelsea játszik mindenki rábúr kapásból vagy 10 rongyot? Szerintem nem. És ez a normális.
Én utoljára a PSV 1.5 V-re tettem 30 rongyot, mert a Debrecennel játszott, meglett ugyan,de neccesen, mégis, klasszisok vannak a 2 csapat közt, ok?
A favoritok a legnagyobb mixgyilkosok,
így múlik el a világ dicsősége, lészen pénzeknek vesztőhelye az a kib.zrt, és ehhez mi adjuk az asszisztot... Nem kéne.
Rodman Kálmán 2011.01.17 14:50:38
@Muldi: Átfutottam,még nem volt időm elemezni, csak nagyobb oddsokat néztem a kínálatból, meg írtad, úgyis szereted a döntetleneket (nem kötésben persze, mert ebből mind nem fog jönni), sok a gyógymeccs a kínálat elején...
136 Telstar- NAC Breda 5.70/3.35/1.48 V
205 Roma- Lazio 1.98/3.05/3.55 D
223 Lille- Nancy 1.40/3.95/7.10 H
229 Deportivo- Almería 2.00/3.25/3.30 D
245 Atl. Madrid- Real Madrid 4.60/3.35/1.68 H/D De a D valószínűbb.
254 Udinese- Internazionale 2.95/2.95/2.30 D
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..
Rodman Kálmán 2010.12.22 23:45:39
Hohó, pajtik hogy nekiestetek ennek az arcnak, aki cseppet sem felszínes és nem nagyon kijelentő mondatokban beszél, hát apáám, pedig ezt jól tolta bezony, van egy tempója, lüktetése a cuccnak. Ha kommersz szar kell, akkor olvassátok el az exitet,hé. Nagyon is érthető amiket ír, de annyira átfogó, hogy elveszti a fókuszt, azt akarja megmutatni mennyire sokat tud erről, ami így is van,sok a párhuzam,nyilván a balanszt meg kell találni, de én azt mondom így tovább!

Ritkán olvasok ilyen jó kritikákat, a Radírfejet csak azért néztem meg pl. mert a Geeken olvastam róla kritikát.
Ezesetben fordítva történt, épp ma néztem meg imaxban a Tront,gondoltam nézek kritikát róla. Szögezzünk le valamit: már régóta megvan a 82-es verzió is, de (szerintem)az csak HC SCIFI arcoknak való, annyira zavaró a fapados grafika, öcsém paintben tuti megrajzolja:) Szóval én a sztori miatt néztem meg + azért mert az imax jó.

A film nézése alatt kb. 17,2 másik SCIFI jutott eszembe, CTRL+C és CTRL+V tekintetében, egészen más karakterek/jelenetek pörögtek előttem (régiek:Szárnyas fejvadász,Star wars,5.elem,Logan futása,Matrix, The Jetsons :)MASSLOL meg még sok más,újabb:Gamer, ezt vágjátok?bláááh...) koncentrálnom kellett, hogy visszataláljak a Tronhoz, de megérte, mert zsíregyedi a maga nemében, és a mozik aktuális kínálatát tekintve egyenesen awesome. Moziban utoljára jó SCIFI-élmény?? Na, mi ez a csönd?:) Nálam a 12 majom, Matrix.

A forgatókönyyvel voltak problémáim, ahogy sokan írtátok, hogy "altatós részek" meg minden. Ez a kib*szott fogyasztói társadalom miatt van, kell bele minden, hogy eladható legyen, és lineáris meg érthető sztorija is legyen. Meg romantikus elégikus lézerikus elektronikus legyen, meg hepiend legyen meg a kutya mindig túléli a katasztrófafilmeket, figyeljétek meg! Legalább a 90-es évek eleje óta fossal hígítják a mozifilmeket és CTRL+C CTRL+V-zik a régi EREDETIket, hogy érthetőbb legyek: vizezik a csapoltsört és ez az arány csak szarabb lesz:)
Nézzétek meg a Tront, mert van egy jó kis darkos hangulata, frankó soundtrackje, mindig feszül a gárékon a polietilén ruci, és kult is, mert baromi egyedi a sztori,hé.
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás úszás vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..