Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robek

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim az Úrban,  csak meg tud néha lepni az Amazon. A Voyage-ot még mindig nem szállítják hivatalosan Magyarországra, utoljára Kindle 2-vel csinálták ezt meg 2010 őszéig, ellenben jön a Paperwhite harmadik inkarnációja (autósnyelven faceliftje), sőt, nem is kell az…..
Mint azt már többször jeleztük, a T birodalom barátkozik a szép új villanykönyv világgal. Az előző eszközértékesítő kampány, dacára a kifogásolható felhasználói élményt nyújtó Hanvon vasnak, meglepően sikeres volt, az összes kütyü elkelt, bár újabb kontingenst…..
Futok. Türelem órát terem 2012.08.01 12:12:34
        Április 20-án kezdődött. 1. felvonás: Amazon.co.uk A fészbukon linkelte be valaki azt az órát, egy Garmin 410-est. Gondoltam, úgyis kellene egy normális pulzusmérő óra, mert most kölcsönórát használok, a gps is hiányzott már párszor, meg ennyit most…..
Aki napi szinten olvas tech híreket, az hozzászokhatott már az inhomogén minőséghez. Pláne az, aki csak a magyar oldalakat böngészi. Néha hihetetlen gappel közölnek, máskor pedig ordas fordítási bakikat követnek el. De a magyar olvasó csak olvas és elfogadja, hiszen nincs jobb. A…..
GD. külön rákérdezett, hogy eredeti-e az Amazon Kindle könyvolvasójához kinézett tok a BlueChipnél, mert amúgy az utángyártott, kevesebb, mint a felébe kerülne. Visszaírták, hogy eredeti, aztán kiderült, hogy mégsem: Amazon Kindle Paperwhite ebook olvasóhoz kerestem gyári…..
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Még csak túlzott leterheltségre sem panaszkodhat az a három, a horvát fővárosban ítélkező, notóriusan késő bíró akit megróttak, ugyanis átlagosan 200-al kevesebb folyamatban lévő üggyel foglalkoznak, mint kollégáik. Mégis sikerült e trojkának 143 ügyben vastagon túllépni…..
E-könyv olvasók Kindle-utóhang 2012.09.07 12:43:29
No, aludtunk rá egyet... 5 új eszközt és több szolgáltatást mutattak be tegnap este az Amazon idei „szokásos” sajtóbemutatóján. Előző - a Kindle történetét összefoglaló - posztomban tippeltem párat, ennek néhány része bejött (a lényegiek mindenképp), a bolt hivatalos…..
E-könyv olvasók Őszi ajánlatok 2012.09.10 17:17:25
Most, hogy szénné pezsegtük magunkat az őszi hardvereken, nézzük, hogy milyen érdekességek jönnek olvasnivaló-fronton. 9.11 Ad Astráék végre visszatérhetnek a duplacsövű kiadásokhoz, holnap jelenik meg ugyanis Lavie Tidhar Oszama című regénye, papíron és villanyon. Sajátos…..
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
Robek 2012.04.17 21:10:32
Továbbra is elektronikus zenei főváros vagyunk: ma este nálunk, a Müpában indítja európai turnéját a képen látható ősforrás, az elektronikus popzene elindítója, a Tangerine Dream, és ezzel párhuzamosan jelentjük be, hogy APC-szervezésben szeptember 28-án és 29-én két…..
Jelenleg 2375 dolláron, 430 ezer forinton áll egy fekete iPhone 4-prototípus, hasonló tesztmodell, ami tavaly Jason Chen, a Gizmodo újságírója kezébe került.Egy jól látható jelölés van az iPhone előlapján, a teszttelefon a DF1692 nevet kapta. A hátoldalán az azonosítók X-ekkel…..
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
Na most olyan dolgot láthatunk, amit eddig nem: miközben Magyarországon viszonylag könnyű iPad 2-höz jutni, és még a kezdő készletből is maradt itt-ott néhány darab - azóta pedig újabb pakk is jött -, az Egyesült Államokban, több mint egy hónappal a premier után még mindig…..
Korábban már volt szó arról, hány letöltés kell a toplistás helyezésekhez az AppStore-ban, és hogy milyen eredményeket kell felmutatni ahhoz, hogy egy alkalmazás egyenesbe érjen.Colin, a Spreadsong vezetője egy 2010-es posztban azt állította, hogy leginkább az összesített top 4 a…..
Megjelenés után telepítettem az Amazon androidos App Store-t, be is léptem, ahogy kell. Kiválasztottam a kiemelt játékot, az Angry Birds Riót, ráklikkelek arra, hogy Get App, és kiírja, hogy nem sikerült. The Amazon Appstore for Android is not yet available in your region. Mily…..
Azt már mindenki tudja, hogy ma este héttől lehet iPad 2-t vásárolni Magyarországon, azt azonban nem árt tisztázni, hogy miért érdemes beállni egy március 25-i sorba.Először a készletekről: az XMS-en kívül más nem adta meg az induló darabszámot, de nincs okunk feltételezni,…..
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Több mint egy éve írtunk arról, hogy a Hungaroton elkezdte digitalizálni a zenéket az iTunes Store számára. Akkor azt hittük, ez a magyar bolt eljövetelét jelenti, de mint kiderült, más szervezetek nem kerültek kapcsolatba az Apple-lel, így egy magányos folyamat tanúi lehettünk.ÉS…..
Volt már egy hasonló című poszt, abban egy lehetetlen dizájn próbált lenyomni a torkunkon a Gadgetsdna egy kínai forrásra hivatkozva, a most nyilvánosságra került képek már sokkal hihetőbb változtatásra tippelnek: A képeket a iDealsChina tette közzé, állítólag az Apple…..
A Cnet hozzájutott a második generációs tablethez, meg az iOS 4.3 végleges verziójához, és megnézte, mihez kezdenek egymással. Hát elég sokhoz, ami nem is csoda: az új operációs rendszerbe integrált WebKit 2 engine eleve jóval gyorsabb a 4.2-es OS-énél, amihez hozzájön még az…..
Tegnap bemutatták az új iPadet, maga Steve Jobs tért vissza, percenként elájuljon saját terméküktől. Nézzük, miben jobb, mint az előző verzió.A felbontás ugyanakkora maradt, ez gáz. Tettek bele kamerákat, mindkét oldalra - hátha valaki fényképezőgépnek akarja használni,…..