Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicus-20

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szervezet tevékenységeMinden évben megrendezésre kerülnek a Felnémeti Kultúrális(Szüreti) Napok rendezvényei.A rendezvények hagyományosan 3 naposak, melyek mindig a Pásztorvölgyi Ált. Iskola és Gimn. aulájában megrendezendő fotó-, vagy népművészeti kiállítással veszik…..
A Felnémeti Közösségfejlesztő Program önkéntesei létrehozták az első felnémeti újságot, a Felnémeti Mocorgók Krónikáját. Az újságban olvashatnak a helyi közösségfejlesztő program eredményeiről, Felnémet történetéről, helyi hírekről és eseményekről. A lap a heti…..
cicus-20 2010.12.17 11:50:05
Kedves Olvasók!
Az előbbi írásokra reagálnék pár mondatban,az szégyen,hogy Vizi Gyula neve nem szerepel az ujságban és senki nem vette ezt észre mielőtt a nyomdába küldik (szerkesztő pl) írók stb!
És olyan alapvető hibákkal nem szabad ujságot kiadni,hogy KOVÁCS JAKAB felnémeti kovácsmester ,mert ilyen nevezetű NEM VOLT-ÉRTIK? NEM VOLT,csak Jakab nevű kovácsmester,tehát a gyengébbek kedvéért a vezeték neve nem volt ismert csak a keresztneve ez volt a Jakab és a foglalkozása az volt a kovács !!!
és 3-szor is leírják,hogy KOVÁCS JAKAB felnémeti kovácsmester,,és még megis jelenik!!Ajánlom Dóra Zoltán felnémeti születésű ny.közép iskola igazgató Úr írását elolvasásra az utca nevekkel kapcsolatosan és kiderül hogy a Kovács Jakab nem ismert személy volt!!
És a két jelenlegi város vezető akkor mikor ez a szobor avatás történt még nem volt város vezető,miért említsék meg Őket,és attól,hogy valaki Felnémeten lakik az csak gyütt-ment,és ha valaki Felnémeten született és gyerekeskedett de ma már nem lakik életvitelszerűen Felnémeten??????
Azok az emberek akiknek Anyai és Apai ágon is még a déd szülei is Felnémeten éltek na hölygyeim és uraim azok a FELNÉMETIEK!!!! Ezeket kellene felsorolni mert vannak ám ilyenek is bőven a faluba,és attól,hogy jelenleg két városvezető is ""felnémeti"" nem érezzük a törődést!!!!!!!!!!!!
És a Jakab kovács-ot nem összekeverni a Kovács Jakabbal!!!