Regisztráció Blogot indítok
Adatok
párnalárva

0 bejegyzést írt és 511 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek egymást sűrűn követő légikatasztrófái nyomán a világsajtó természetesen azon rugózik, hogy veszélyesebbé vált-e a repülés. A válasz egyértelmű nem, de van pár dolog, amit különösen érdemes kiemelni. Ezek közül a legfontosabb: Európában fapados…..
Észak-Koreába tehát egyáltalán nem lehetetlen, de még csak nem is nehéz bejutni - ez az előző posztból már kiderült.Hogy miért vagyunk hajlamosak ennek az ellenkezőjét hinni, arról még fogok írni.Akkor most lássuk, én hogy jutottam be. Nem szívesen deheroizálom magamat, de ki…..
Napjaink egyik legvonzóbb és legszexibb, na meg legszimpatikusabb színésznője, Jessica Alba a Maxim magazin szeptemberi címlaplánya. És ami még ennél is nagyszerűbb, az a viselt ruhák mennyisége, ami  egyáltalán nem sok, mindössze egy vizes póló, na meg egy…..
Bár a HIV vírussal élők még jó pár évig nem reménykedhetnek a végleges és teljes gyógyulásban, a járvány ellenszere valóban ott volt a fedélzeten. Az idei, Melbourne-ben megrendezett nemzetközi AIDS konferenciát beárnyékolta a maláj légitársaság MH17 számú járatának…..
Mit tehet a férfi, ha szex közben nem bizonyul elég strapabírónak? Az egyik klasszikus trükk (mesélte valaki), hogy menet közben valaki másra kell gondolni. Valakire, aki egy kicsit sem szexi, és már a gondolata is lelohasztja a vágyat. Fidel Catrso azt hiszem minden szempontból…..
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
párnalárva 2013.12.19 00:40:57
1993. december 12-én késő délután hunyt el Dr. Antall József a Magyar Köztársaság első szabadon választott miniszterelnöke. 15 millió magyar miniszterelnöke. A 20. évfordulón többek között az alábbi néhány perces videóval emlékezik az MDF utódpártja a Jólét és Szabadság…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Nem mindegy, hogy szarparti vagy sztárparti, különösen ugye ha épp a Nemzeti Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos is ott bulizik. Illetve ahogy azt a Bors cikkéből megtudtuk: „amíg Vajna Tímea a dekoltázsával hódított egy minapi celebpartin, addig férjura,…..
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
Pár hete a szélesebb közvélemény számára alig láthatóan csordogál a Horváth András által kipattintott áfacsalási botrány. A legnézettebb csatornák és a közmédia híradóiban a dolog mintha nem is létezne. A volt NAV-alkalmazott szerint a dolog bőven átívelt kormányzati…..
Képtelen megélni a pornóból Kovi, közölte a szomorú hírt a Blikk. A VHS-korszakban rekedt pornópápa Gattyán Györggyel ellentétben képtelen volt időben felismerni az online világ hívó szavát, ezért most így panaszkodik a legnépszerűbb bulvárlapban: „A helyzet egyelőre elég…..
Majka elárulta Kiss Ramónáról: 19 órán át szexeltünk - így indul a Blikk egész héten át tartó könyvpromója, ahol most már nem Bálint Toncsi A királynő meztelenjéből szemezget jó pénzért a bulvárlap, hanem Majka Tetszik, nem tetszik című „botránykötetéről”. A…..
Hogy hibáztatok-e bárkit az első fogamnál az orvoshoz jutásig? Talán a rendszert.  Mert azt a 34 ezer forint vizitdíjat inkább adtam volna maszeknak! Szombaton este a hírekben láttam egy fiatal nőt, aki elveszítette az édesapját egy bölcsesség fog, és annak szövődménye…..
Bálint Antónián végigment a fél Első emelet, derült ki a Blikk szokásos napi könyvreklámjából, amivel Toncsi szokás szerint A királynő meztelen című „bortánykrónikáját” promózza. Bálint Antónia ugyanis Szörényi Örs ágya mellett Bogdán Csabáéban és Tereh…..
Hajdú Péter üzent Bálint Toncsinak: utálta a cefreszagot, harsogja vezető cikkében a Blikk. A vasalóállú Frizbiember ugyan konkrét név nélkül böfögte ki az alábbi sorokat a Facebookra, de nem nehéz kitalálni, hogy A királynő meztelen című botránykönyvével haknizó Bálint…..
Egy tehergépkocsival ütközött kerékpárost látnak el a mentők Camdenben, 2013. november 18-án. Fotó: Peter Macdiarmid Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Volt olyan, hogy egy nap alatt többet, a másodikat éppen az elsőt gyászoló tömeg…..
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
Subba A hülyeség fáj 2013.11.18 13:19:53
12 méter magasról ugrott a közönség közé George Watsky valami lagymatag londoni fesztiválon. Túlélte. Meg egy csajnak eltört a keze...
Egy kínai webáruház miatt lett hangos az internet, ugyanis hátborzongató amit eladásra kínáltak. Egy élethű gyermek méretű guminőt vagyis inkább gumilányt kínáltak beteg vevőiknek, amit így is hirdettek meg: "gyönyörű fiatal lány, szexjáték férfiaknak". A weboldal, a…..
A munkanélküli segély ugyan sokba kerül az adófizetőknek, nélküle ugyanakkor rövid távon még jobban visszaesne a gazdaság, és nehezebb lenne munkát találni.Túl nagylelkűek a munkanélküli segélyek? Ha nem lenne segély, akkor hamarabb munkába állnának az állástalanok? Mekkora…..
Ha igaz az, amit a Blikk ír, akkor az RTL Klub a pitlákerséget olyan szinten kimaxolta, amire a sokat látott magyar médiában sem nagyon volt még példa. Nagy Feró, az X-Faktor egykori mentora ugyanis szeretett volna elmenni a Sztárban sztár című TV2-s produkcióba, hogy megnézze…..