Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egri bálint

16 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
egri bálint 2012.12.12 02:03:16
@Siphersh: :)
ugyan már régóta rójuk együtt az utakat, budapest utcáin kívül eddig nem ismertük a világot. 2012. augusztus 10 és 12 között a balaton partjain is tekertünk egy kicsit, és megmutathattam neki a magyar tengert, valahol, balatonmáriafürdő egyik strandjánál. …..
szájgnösz egy használtan vásárolt magellan típusú bicikli, aki lassan két éve velem van, és nemsokára komoly felújításon megy keresztül. a blogban róla lesz szó. később érkeznek komoly "előtte"-képek...
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
egri bálint 2010.04.11 20:32:31
@Kara kán: egyetértek, de annak, hogy egy helyre csoportosítják az érintett választópolgárokat, az kinek a felelőssége, ha nem az ovbizottságé?
b
egri bálint 2010.04.11 20:34:02
@Frana13: minden szavazat sokat számít
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
egri bálint 2009.05.20 03:01:51
Kedves Pályázók és erre járó Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy igazi alkotóközösség nyájmelegében koncertezhetünk csütörtökön az MR2  "Akusztik" című nyilvános műsorának felvételén. Harminckilenc pályamű érkezett a felhívásunkra , ami a…..
Bikás-domb szilhmmveszter 2008.12.29 12:49:00
ha azt megmondja valaki, hogy mit lehet csinálni szilveszterkor, és egyáltalán lehet-e valamit...annyira tele van a város... de mindig csak panaszkodom. házibuli az még lehet jó? a franc se tudja. lehet hogy csak menni kéne, mindig menni, de ahhoz lehet h túl hideg lesz. hó se lesz, jég…..
Bikás-domb hazatérés 2008.12.29 12:28:55
harold pinter, nobel-díjas angol drámaírónk, a gondnok, az étellift, a hazatérés, és a holdfény szerzője 2008. december 25-én, csütörtökön elhunyt. drámaírói karrierje mellett fontossá vált politikai szerepvállalása is, amikor többször nyíltan szólalt fel george w. bush és…..
Bikás-domb a cigerettáról 2008.12.24 18:42:23
alkalomhoz nem illő téma, de éppen olvastam valamit valahol, és eszembe jutott a dohányzás kérdésköre. hogy mennyire fáj az embereknek, hogy dohányosok vannak. a nemdohányzók érdekeit képviselő törvények remekek, próbálják megakadályozni, hogy a nemdohányzók - akár csak…..
Még szombaton nagy port kavaró bejegyzésünkre érkezett Tamás levele, aki a nemdohányzó munkavállalók oldalát képviseli. A vita tehát folytatódik?! A dohányzás egy szokás. Olyan, mit a szex. Dugni is tilos a munkahelyen. A dohányzás betegség. Olyan, mint a túlsúly. Engem…..
Bikás-domb boldogkarácsonyt 2008.12.24 15:52:00
énekeljen nektek saját, különbejáratú gospel-együttes!vagy álmodjatok fehér karácsonyról, ha mostanában már nem is nagyon lesz...zene -- cikk ..
Bikás-domb az milyen? 2008.12.23 19:49:00
az milyen, hogy...? de nem is innen kezdem.az index.hu-val régóta vannak problémáim. mindig is azt éreztem, hogy ponyvul, hogy egyre kevesebb a fontos kérdés, amiről nyilatkozik, vagy amivel kapcsolatban közvéleménykutat...de az milyen, hogy gyűlöletkarácsony címmel írtak egy cikket,…..
Bikás-domb ing nélkül 2008.12.23 19:10:07
barack obama a 44. beiktatására váró amerikai elnök. megválasztásában sokat nyomott a latba az, hogy az egyik legerősebb szavazóbázisa a fehér nők közül került ki. vajon nekik szól ez a kép? mellesleg a kép bal oldalán lyndon b. johnson elnök látható, az utolsó amerikai…..
Bikás-domb bemutat 2008.12.23 18:44:29
megpróbáljuk, de mostmár reagálgatni is fogok mindenféle közéleti eseményre, meg kevésbé közéletikre. szóval reagálgatni fogok. meg talán képblog is lesz? nem tudom. meglátjuk. a szlogen pedig:bikás-domb. a hely, ahonnét mindent látni. ..
Színház-ügy Mohácsi-osztály 2008.09.19 11:11:00
A kaposvári végzősök weboldala elkészült, bár még erősen feltöltés alatt áll! MOHÁCSI-OSZTÁLY..
Előadásaink: Csehovék - tragédia egy részben, Najmányi László drámája. R: Najmányi László Tavaszi áldozat - Igor Stravinsky azonos című zenei művének mozgásszínházi adaptációja. R: Uray Péter Parasztopera - Pintér Béla zenés műve. R: Mohácsi János; Zenei vezető:…..
Színház-ügy Mundruczó-kurzus 2008.09.06 10:35:10
A kaposvári immár harmadéves osztály a nyár végén intenzív kurzuson vehetett részt, amelyet Mundruczó Kornél vezetett. Az augusztus 24-től 30-ig tartó kurzus alapanyagát az egymásnak elmesélt álmaink adták. Párokban dolgoztunk, és a saját álmunkat kellett valamilyen színházi…..
Kedves Bloggerek,a Várady Zsuzsival és a székelyudvarhelyiekkel közösen készített előadásunk, a Love and Money újra Pesten vendégszerepel április 29-én este. Ha van kedvetek és időtök, jöjjetek! Love and Money   Kattintson a képre!…..
Ez egy ilyen kis összefoglaló, gondolom sokan követitek az eseményeket, de hátha mutatok újat. Összefoglaló a történetről (muvesz-vilag.hu) ..
A Kaposvári II. évfolyam 5. trimesztert lezáró mesterségvizsgája Igor Stravinsky Tavaszi áldozat c. zeneművének színpadi adaptációja. A vizsgában szereplők névsora: Barsi Márton, Budai Zsófi, Bunkóczi Timi, Czakó Máté, Csépai Eszter, Csillag Botond, Egri Bálint, Erdős Éva,…..
Kedves Bloggerek,segítsetek nekünk, ha tudtok! Készülő előadásunk egyik rétege a délszláv válságról szól - keresünk tehát az ismeretségi körünkben (és most már a tietekében is) szerb, bosnyák, horvát, magyar vagy bármilyen embereket, akiknek így vagy úgy, közvetlenül…..
egri bálint írásai üdvözlet 2008.01.16 12:00:00
kérlek válassz a jobb oldalon található lehetőségek közül!..