Regisztráció Blogot indítok
Adatok
44M_Tas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X92 2011.03.19 13:30:00
„Itt vagyunk a hogyvolton újra/Hajni blogját kommentünk sújtja/de ha a Villát nem néznénk mégis/ez maradna a legnagyobb fétis.” Ez az egyik komment (írta van-e szándék verse) abból a négyezerből, amit a hogyvolt blog vv4 törzsközössége írt a „4000 komment 24…..
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Mint tudjuk, a második világháború agyonsztárolt német "csodafegyverei" kitüntetett érdeklődésnek örvendenek a hadtörténelem rajongóinak körében. Számtalan weboldal, dokumentumfilm és elemzés foglalkozott már a témával, melynek nemrég a Lemiles kollégák egy cikksorozatot is szenteltek. Ennek…..
Belsőség Behoztuk a mezőnyt 2011.01.21 13:21:00
A barcelonai kuplungszerelős napunk után erősen bele kellett húznunk. Mindenképpen oda akartunk érni az első afrikai szálláshelyre, egy Azrau és Ifran közötti kempingbe, hogy ott legyünk a szerda reggeli eligazításon, amit akkor még fontosnak hittünk. Valencia melletti…..
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..
44M_Tas 2011.01.19 17:04:26
@Jamesblond: Jól beszélsz! Szerintem egy minőség orientált marketing szemléletet kellene bevezetni. Ami most van, az csak kommunikál minőséget, magyarán hazudozik össze vissza. A jelenlegi minőségkép egy hazugság, teljesen relatív fogalom, a vedd meg-használd el-dobd ki-cseréld le a ciklus...ehelyett vedd meg-használd el-javítsd meg-használd tovább lenne a fasza képlet. Szívesebben fizetnék egy fapados, kicsit erős, és elnyűhetetlen autóért sokkal többet, mint ezekért a műanyag szarokért kevesebbet.
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
A vadon szava Medveszély! 2010.11.17 07:29:00
Nem csak távoli, egzotikus helyeken, már akár a Kárpátokban is találkozhatunk egy túra során medvékkel. Hasznos tudni, ilyen esetben mennyire vagyunk veszélyben, vagy mi is a megfelelő viselkedés. Sajnos magyar nyelvű irodalmat nem sikerült fellelni a témában egyelőre, így most…..
44M_Tas 2011.01.08 13:05:41
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
44M_Tas 2010.12.26 23:04:24
@Öreg motoros: max 2-t öreghuszár, ez a beteges. Akkor mi a devlának tart még 10et mellé?
hogyvolt VV4 - 4X03 2010.12.17 10:10:00
Hát nem sokáig kellett várnunk, a tegnap esti összefoglaló után elismerően csettintettem és lelki szemeim előtt megjelent a zilált, eszelős tekintetű Szalai Annamária, ahogy diszkrét pongyoláját szorosabbra húzva felpattintja a Seduxenes dobozt, majd felháborodott hangvételű…..
44M_Tas 2010.12.17 11:59:48