Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AzHofi

0 bejegyzést írt és 1810 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
AzHofi 2012.09.25 08:15:01
@mrzigi: mi a feleségemmel 3 babát hoztunk össze, és neveltünk fel, az Astoriánál, a zajban büdösben, de valaki megmondaná, mi az a szülés utáni depresszió? Az már szülés előtt is ott volt az asszon fejében, ez ezer százalék.
AzHofi 2012.09.25 11:46:47
Vöröshajú lányok Molly Shaw 2012.09.23 10:00:00
..
AzHofi 2012.09.23 21:12:46
..
AzHofi 2012.09.22 22:14:13
Fish&Dirt Egyhalas pályákon 2012.09.14 00:31:19
Itt a szezon itt van újra, feketén bólogat az eperfa lombja. Illetve fűzfa lombja. Na mindegy is, szóval itt a várva várt szezon és ennek megfelelően ismét megkezdtük szépséges ámde szarrá rabolt Dunánk vallatását közepes lendülettel. Múlt héten lent voltam Csabánál,…..
A lustaság nem ismer határokat... Hangvezérelt popcorn-ágyú, amely (majdnem) pontosan a szádba lövi a popcornt. (forrás) ..
Elég érzékeny téma, amiről Borisz írt, gondolkodtam egy ideig, hogy kitegyem-e, mert volt már korábban hasonló poszt, aminél a kommentáradat elment a vétkes etnikai hovatartozása feszegetésének az irányába, úgyhogy ezt ezúttal ne tegyétek. Kérlek, hogy vegyétek ezt figyelembe,…..
AzHofi 2012.09.21 11:47:04
@csahos: egyébként maga a hitel nem arra van kitalálva, hogy olyasmit vegyél belőle, ami már holnap csak a 80%-át éri annak, mint ma. Semnempedig nyaralásra. A hitel arra való, hogy ha nincs pénzed termelőeszközre, akkor a jövőbeni profit reményében befektesse a vállalkozásodba a hitelt adó a pénzét, hogy te több profitot tudj termelni, mint eddig.
Még próbáljuk feldolgozni a friss Goldenblog-elsőséget, de a minimum, hogy még egyszer megköszönjük mindenkinek, aki nevezett minket és aki szavazott ránk. Valójában gőzöm sincs, hogy ment ez az egész, annyi biztos, hogy mi két nappal ezelőttig azt sem tudtuk, hogy bent vagyunk…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
AzHofi 2012.08.31 10:54:20
@horex: gyalog és kreékpárút az az út, ami a gyalog és kreékpárút táblával van megjelölve. Az nem a sima járda...
AzHofi 2012.08.31 11:06:18
@horex: az jó de most a gyalog és kreékpárútról van szó, nem a gyalogútról. biciklopedia.hu/media/image/kep1.jpg
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
AzHofi 2012.08.29 14:00:55
@Trackback: indokolni is tudod ezt, vagy csak tegnap olvastad a hahotában, és jól hangzik?
AzHofi 2012.08.29 14:45:48
@Vidi Rita: hogy a gyerekek nyírják egymást az iskolában? Az minden körülmények közt a tanárok feladata, akiknek egyben pedagógusoknak is kéne elvben lenniük, csak nálunk általában nem azok. Egyébként a legegyszerűbb kezelési módja az lenne, hogy mindenből pontosan meghatároznák, hogy milyet kell vinni, a másmilyet ne lehessen használni, mert nem a tanulást, hanem a kakadu mentalitást szolgálja. Ennek egy fejlettebb módja volna, hogy az iskola nagykerben beszerzi, szülő kifizeti. Nálunk szerencsésebb társadalmi fejlődésű államokban így működik.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Most már a harmadik helyről hallom ugyanazt a hátborzongató sztorit, tehát lehet benne valami.Leírni csak ezért írom le, mert feltételezem, hogy aki ilyesmivel játszadozna, annak nincs internete és nem olvas blogokat, tehát nem fog vérszemet kapni és az én adóforintjaimból a…..
Legutóbb Soros György került a hírekbe azzal, hogy harmadik házasságára készül, de nem a 82 éves milliárdos az egyetlen a leggazdagabbak közül, akinek a magánélete jóval kevésbé sikeres, mint az üzleti. Lássunk néhány példát! Larry EllisonVagyon: 36 milliárd…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
AzHofi 2012.08.22 13:30:46
@pluto a skorpioban generacio tagja: lehet az angol wc-t szürkevízzel is öblíteni. Fürdéskor mosáskor mosogatáskor keletkezik dögivel.
AzHofi 2012.08.22 13:39:50
@protézisesh:

"Amúgy meg a Belső tó régen szerves része volt a Balatonnak, Tihany sziget volt, szóval perspektívában nézve a balcsi el fog tűnni. "

Igen, néhányszázezer éve van már csak hátra. Forrás: Cholnoky Jenő: A Balaton limnológiája
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
AzHofi 2012.08.21 15:09:32
@totorohun: részben van igazad, a Sió zsilipet rövid időre meg-megnyitják mindig, hogy ne poshadjon be a Sió, de számottevő vizet nem engednek ilyenkor sem.
Minden szar, az ország élhetetlen, a fizetés kicsi, az asszony elhízott, a férj hónaljszaga elviselhetetlen. Megy a siránkozás ezerrel, nincs már egér a templom környékén, aki ne itta volna magát halálra. Kis sör, kis unicum, kisfasz, kisember. Augusztus van, meglepnénk egy…..
Ez a nyár volt az első, amikor Budapesten tekergőzve már egyáltalán nem irigykedtem más európai városok előrehaladott kerékpáros kultúrájára. Az alábbi – Budapesten készült! – fotók is bizonyítják, hogy felzárkóztunk. Örüljetek velünk, és küldjetek ti is érdekes…..
AzHofi 2012.08.19 21:30:34
@Fenimore: idén tényleg sokkal több bringás van a városban, mint az előző években.
AzHofi 2012.08.19 21:31:32
@Vizilabda: én pl simán letámasztottam az Oktogon a bringámat a Börgerking előtt, és bementem enni egy szenyót, mert rámjött a remegés tekerés közben. Mire kijöttem, megvolt a bringám :-)
Fish&Dirt Nem az már... 2012.07.21 22:43:00
Előre is elnézést azoktól, akik horgászós bejegyzésre számítanak, ez nem az lesz. Ki akartam írni magamból és mivel erre nincs más módom, itt teszem meg. Na jó, igyekszem azért finoman kapcsolódni a pecához, hiszen életem elválaszthatatlan része. Az a helyzet, hogy Kata…..
Még a londoni túrám előtt elhatároztam és meg is ígértem, hogy be fogok jutni valahogy a csak sportolók számára fenntartott Olimpiai Faluba, hogy megtudjam, hogy mit esznek az olimpikonok. Ezt sikerült is végrehajtani, Madaras Norbi (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)…..
Elgondolkodtál már azon, miért nem mondják neked, hogy hordj sisakot autózás közben, vagy a fürdőszobában? Pedig az autózás és a fürdés is veszélyes üzem, a hírekben szinte egyebet se hallunk. Szemünkre vetik néha, hogy miért nem propagálunk a blogon mindenféle hadi…..
Pont olyan, mint Le Mans-ban, igaz? A 100 köbcentis Hondák ugyan kisebbek, mint a kétszáz lóerős sportmotorok, de egy ilyen futam akár a nézőnek és a vezetőnek is izgalmasabb lehet. Csak szűk és kanyargós pálya kell, meg más festés: így, hogy mindegyik fehér, könnyű…..
AzHofi 2012.08.15 18:31:59
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
AzHofi 2012.08.15 13:49:48
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..