Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izmi Tom

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt futok Oroszlány60 (65k) 2015.06.28 17:01:28
Nem igazán szeretek úgy írni valamiről, hogy nem tudok egyetlen képet sem mutatni a témáról - márpedig itt most pont ez a helyzet. Tudtam, hogy nagy szenvedés lesz, épp ezért nem akartam még egy fényképezőgépet és/vagy a GoPro kamerámat is cipelni. A dolgok közepébe vágva:…..
A reggel még szakadó eső dacára rekordmennyiségű, hárommillió résztvevője volt a X. Tárnoki Tófutásnak, az érdi futócsportoból is átmentünk vagy tízezren (lehet kicsit túlzok...). Esett vagy ötezer miliméter eső, úgyhogy lehetett sejteni, hogy a pálya izgalmas lesz, hiszen…..
Nem tudom, mi van a levegőben (chemtrail, mi legyen), mostanában hajlamosak vagyunk eltévedni unásig ismert terepeken, ami főleg Rrrókánál meglepő, hiszen neki GPS van a fejében. Vasárnap délután egy hosszabb kirándulásra indultunk a bánya irányába. Az Esztergályos utcáig…..
Izmi Tom 2014.04.03 20:52:47
Az index futobolondok topikjában találtam sogormail fórumozó hozzászólását Polar RCX5 pulzusmérős, külső GPS jeladós óra kapcsán, ami aztán kedvesen kiegészített levélben még pár infóval és képpel. Ez a Polar RCX5 multi verzió, tartozék az óra, öv,…..
Itt futok Hogyan fogytam le? 2013.09.11 15:13:05
2012. január 21-én kezdtem el futni és fogyni. Akkor 105 kg voltam, most 74-75 között mozgok. Akik rég nem láttak mind arra kíváncsiak, hogy hogy a rákba tudtam ennyire lefogyni? És rögtön azzal folytatják, hogy azonnal kezdjek el újra normálisan enni, mert majd jól elfúj a…..
Itt futok Megfurcsult az órám! 2013.11.10 10:30:19
Tegnap délelőtt új egyéni rekordot futottam az egyik 19km-es terep körömön. 5:35-ös tempóval repesztettem, amivel kimondottan elégedett vagyok. Kár, hogy a szerencsétlen órám elkavart valamit, és nem tudta feltölteni a Garmin Connect-re. :( Mosakodás után leültem a gép elé,…..
Itt futok 2013. október 2013.11.01 07:54:35
Jól sikerült ez a hónap! Az első héten reccsent egy nagyot a jobb bokám, így kimaradt egy hosszú futás. Ettől eltekintve viszont minden a (nem létező) terv szerint alakult. Futottam egy 40k-s teljesítménytúrát, és kipróbáltam a tájfutást is. Az évszakhoz viszonyítva nagyon…..
Csak szeretném jelezni, hogy tegnap pont került a szétszakadt Phoenix 5 ügyének végére, a Saucony boltban kicserélték a cipőt (levásárolhattam).Az új cipővel visszatértem a stabilabb cipőkhöz, egy Progrid Omin 12 lett az új választás, ez annyiban más a korábbi Omnikhoz képest,…..
Majdnem lemaradtam róla, mert nekem vasárnap kilenc órás kezdés volt a fejemben, de végül szombaton tízkor részt vettem a címben jelzett gátfutáson, kedves feleségem pedig vállalata a logisztikai menedszer/fotós/szurkolótábor szerepét mellettem. A nevezés szabadáras volt, a…..
Izmi Tom 2013.10.22 22:51:36
www.erdioldal.hu/jotekony-leanyok-es-legenyek-gaton-futottak/
Kulon emlites a maratonista Rókânak az egyik këpaläîråsban :)
... nem lett a legjobb, ha az időeredményt nézzük, de a vasárnapi futásom mindenképpen az eddigi legnyugisabb, leglazább, legkevésbé fájdalmas volt. Talán a 2011-es linzi maratonon voltam még ennyire felszabadult, de az más pálya, más világ. Eleve úgy indultam neki, hogy nem…..
Szinte minden szaladgálós ismerősöm, legyen bár on-line vagy off-line, a holnapi Spar-ra készül. Ki mekkorára. Engem viszont annyira nem vonz, hogy egy nagyváros kellős közepében koptassam az aszfaltot, így erre a hétvégére (is) egy nagy terepkört terveztem. Ezúttal a Bakonyt…..
Itt futok 2013. szeptember 2013.09.30 08:17:27
Érdekes és élményekben gazdag hónapot zártam. Egy rövid céges út során háromszor is futottam Dániában, lefutottam életem első teljesítménytúráját, indultam a Tatai tó-futás 14k-s távján, és ott voltam a Pók Janó szervezte tókerülésen. Ráadásul elindítottam ezt a…..
Nyakunkon a maraton, de hiába igyekeztem, hogy hetente kétszer eljussak futni, mégsem jött össze. Rrróka blogtárs szorgalmasan, szigorú edzésterv alapján készül, én meg ad-hoc módon néha futok, de általában inkább nem. Szeptemberben eddig ezek sikerültek: 2013. szeptember 1.- 9,4…..
Nemrég könnyes búcsút vettem a Nike+ Android apptól, mint távmérő eszköztől. A poszt kommentjei között ThufirHawat töményen megfogalmazta a saját megoldását a táv/tempó/pulzusmérés tematikában: "garmin 910xt. Marha jó." Megkértük, hogy ezt fejtse ki. :)…..
Reggel elszaladtam kenyérért, persze tettem bele egy csavart, bár nem úgy, mint a kisboltok előtt álldogáló urak, akikre tulajdonképpen felnézek, hiszen szilaj egy férfi az, aki már hajnali fél hatkor bír inni csavaroskiflit sörrel. Ők megvetéssel kevert értetlenkedéssel néznek a…..
Ha április, akkor Tóparti Futóparti, a kedvenc futórendezvényünk ever. Habár teljesen edzetlenek voltunk (főleg én, Rrróka még el-el kolbászolt a határban), szóba se jött, hogy kihagyjuk. Már csak azért sem, mert Pók Janó főszervező számított a jó öreg riasztópisztolyomra,…..
Izmi Tom 2013.04.15 17:33:30
A Balboa után rájöttem, hogy akkor edzek rendesen (rendersebben...), ha van valami belátható cél a közeljövőben, így aztán jó három hete tervezgetem, szervezgetem a versenyeket, futómegmozdulásokat amiken részt szeretnék venni idén. A Vértes maraton egy nagy kihívás lett volna,…..
Miután nagynehezen sikerült kiderítenünk, hogy a Classic Balboa kör milyen hosszú (19,4 km, le tudjuk futni), és arról is megállapodtunk, hogy kibírjuk pár száz sporttárs közelségét, nagyon úgy néz ki, hogy megyünk jövő vasárnap, és lenyomjuk ezt a legendás pályát. Dobzse…..
A tavalyi év összesítéséből leginkább az derül ki, hogy majdnem kétszer annyit futottam, mint Lemúr Miki, pedig az ezer kilométer sem olyan sok, simán futnak kedves ismerőseink ennél kétszer, sőt akár háromszor többet is.Azt sajnos nem tudjuk pontosan Lemúr barátom hány…..
A minap olyan levelet kaptunk Izmitomi barátunktól, hogy menten el is szégyeltem magam milyen lusta egy jószág vagyok. Izmi nem csak unicumot iszik és utána birkózik derék módon, hanem fut is rendesen, méghozzá pulzuskontrollal, és igen jól fejlődik, irigylésre méltó alacsony…..
Futok. Hova tűnt egy poszt? 2012.10.15 21:50:40
Nem bírok nem szólni. Ma egy futótársunk írt egy hozzászólást a fészbukon a futótársak csoportba, meg a DKTeam-csoportba is. A hozzászólást mindkét helyről kimoderálták. (FRISSÍTÉS: 2012. 10.16., 2:40: A futótársak csoportból a szerző kérésére törölték a posztot. A…..
Izmi Tom 2012.10.16 08:33:18
Futóblog Pulzuskontroll Csoport 2012.10.12 14:18:25
Megfutottam az első versenymaratonomat, így már teljesen jogosan érzem magam felhatalmazva, hogy – ahogy Winkler mondta – buziskodjak a laktáttal. Korábban is gondoltam már rá, érett a gondolat, számomra szimpatikus ez az irányvonal, kütyüközeli adatbányászat, ez az én…..
Izmi Tom 2012.10.12 20:51:06
@pannonfunk: ha jól tudom, te nagyon szereted a számokat :) Olvastad ezt ? : powerhiker.fw.hu/Hadd.pdf , ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe. A 3 hónapos maratoni edzéstervemet nem akartam ezzel felborítani, de most úgy döntöttem, hogy ez alapján megyek tavaszig. Akkor majd beszámolok az egészről Rrróka-Lemúr oldalán, hogy meddig jutottam.
Nem tudom, mi volt a levegőben október 7-én, de szinte mindenki, akit ismerek, egyéni pályacsúcsot futott a 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon. Rrróka blogtárs több mint 7 percet javított a tavalyi idején,  Izmitom szintén jobb eredményt ért el, mint az első maratonján…..
Utunk Ultrába Második maratonom 2012.10.09 17:50:49
Lefutottam a második maratonomat is. Nagyon jó volt, megemésztettem, és most a beszámolómat egybekötném Gergőnek írt válaszommal, amit akár írhatnék kommentbe is az ő posztjához, de megírom ide külön posztba, mert jó hosszú lesz, aztán átcsapok a saját maratonom…..