Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabocsilla80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A posztban megírt tüntetés részletei megtalálhatóak ezen a linken a Facebookon Újra tüntetni megyünk, ezúttal a szabad sajtóért. Szalai Annamária, Orbán Viktor megtestesüléseként soha nem látott hatalmat kapott arra, hogy ellenőrizze, tönkretegye a neki nem tetsző…..
szabocsilla80 2010.12.17 18:48:26
szabocsilla80 2010.12.17 19:07:11
@Logan Grimnar: vannak olyanok, akinek a pornó betiltása csak a kezdet.
Eltanácsolták az Orbántól való kérdezéstől a Népszabadság riporterét, de Szalai Annamária médiacézárnő birodalma már egy fotóst se mert beengedni a közpénzből működő médiahatósághoz. Nézzük mi is történt:Fotós is jön? A nemzetközi tényfeltáró delegáció…..
Még magunkhoz sem térhettünk a legutóbbi médiabotrányból, amikor az MR1 riportere az emberi jogok világnapján megtagadta a TASZ elnökével, Dénes Balázzsal készített interjú leadását – mondván, hogy a “jelenlegi helyzetben” ilyet ő nem közölhet. És máris itt a következő példa arra, merre felé is…..
szabocsilla80 2010.12.17 16:18:50
Sziasztok,
itt van egy nemzetközi petíció a művészeti- és a sajtószabadság korlátozása ellen Magyarországon:
www.petitions24.com/hands_off_culture_and_media_in_hungary
Írjátok alá és terjesszétek, ha egyetértetek vele. Sok-sok híres (elsősorban színházi) ember, köztük egy Nobel-díjas író is aláírta...
Immár statisztikailag is igazolt tény: Magyarország a világ legtutibb helye. De komolyan. Elég ránézni csak a legfrissebb közvélemény-kutatásokra, és máris kapásból olyan dolgokat láthatunk, amire bővebb utánajárás nélkül is esküdni mernék, hogy nincs még egy hely a…..
szabocsilla80 2010.12.17 12:44:33
sziasztok,
itt egy petíció a sajtó- és a művészeti szabadságról:
www.petitions24.com/hands_off_culture_and_media_in_hungary
A Nobel-díjas Elfriede Jelinek is aláírta. Ha egyetértetek, írjátok alá, és terjesszétek!