Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charro

9 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnalban Kolumbiában lezuhant egy utasszállító gép, a fedélzetén 70 utassal, köztük egy brazil futballcsapat játékosaival. A világsajtó megírta, jelenleg is címlapon van, az Indexen is. A Blikk is beszámolt a dologról,  csak egy kicsit másként, ők találtak egy videót is, amit menten ki is…..
Charro 2016.11.29 21:42:58
A minap (tegnap) kicsit bepivóztunk az Andrissal, és feltolultak az emlékek, az érzelmek, meg némi Sklepni-maradék. Beszéltük, hogy lesz itt ez a karácsony, szép lesz, mint mindig, aztán de jó lenne. Megint kicsit együtt lenni, mint a régi szép időkben. Mindenkinek annyi baja…..
Volt itt ez a Wekerlei Napok szeptember elején, amit mi (joggal) csak WFK-ünnepnek szoktunk hívni. Atesz sokszor sok posztban megemlékezett már ezekről a jeles napokról, de most egy igazán ízletes falat következik az idei mulatságról. Történt, hogy vasárnap este úgy nyolc óra…..
..
Charro 2012.07.10 02:14:57
Május 9, GyőzELEM napja, tudjuk, mindig meg kell hallgatnunk e remek hasonlatot old Kupecz barátunktól. Ma azonban megelőzzük és az alábbi cikkel kedveskedünk neki, ami pont egy 1945. május 9-i Berliner Tageblattból származik, és Doki egyik távoli szellemi elődjéről…..
A WFK ezúton is köszönetet nyilvánít Fényes Tominak, aki áldozatot mutatott be az informatika isteneinek, így azok megengedték, hogy kikerüljön a saját fejlécünk a blogra! Továbbá köszönet a tegnapi focin produkált föld-levegő rakétáért, ami az ellenfél kapujában landolt!..
...egy kis előzetes: ..
Aki nem nyelt CHARRO-tH. Iván portréja a születésnapos edzőlegendárólCsak pár név kapásból: Idősebb Sütő Attila, Pusztai József, Sütő László. A '60-as évek Corvin Gombfutball-ligájának megannyi élő legendája. Az örökkévalóság futballmesterei. Hol van már ez az…..
Percekkel ezelőtt ért véget a VÁTI TTÉI-n első ízben lezajlott "Ki lesz a pácban" elnevezésű hermelín grand prix. Bár az előzetes esélylesések döntetlen körüli eredményt jósoltak, hogy a magyar futball NB1 jól ismert frázisát idézzük, ám maga a verseny végül…..
Ha a Corvin Liga egy Tandori-féle gombfociregény lenne, egész biztosan a fenti címmel kezdődne az első "kis-nagy kanyart" taglaló fejezet. Nincs ez másként a mi kis házi hombárligánkban sem, ahol az első meccsek után brutális tömörülés alakult ki a szűkre szabott…..
A téli riói Libertadores fiaskó (mind a Sao Paolo, mind a Rosario Central megelőzte az Orrszarvúkat) után úgy fest, a Bota a Corvinliga 2012-es szezonjában szeretne javítani. Sütő Attila legénysége ugyanis a csapat számára az utóbbi időben korlátosan rendelkezésre álló…..
...jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangsúllyal Horváth "Zsírosssh" Balázs barátunk a 2011-es szilveszteri őrmezői futballfieszta után, és ez valahol így is van. Végül is a srácok több mint egy évtizede tolják az évek utolsó napján a dec31-es szabadtéri focit,…..
Itt az újév és itt az első poszt is a WFK-impériumban. Ha egy helyiérdekű Kern András rázná köreinkben a pofonfát, most jöhetne az a felütés, hogy "elfogtunk egy levelet", de mivel se Kern András, se levél, így marad a tény: titkosszolgálatunk rögzített egy…..
A WFK Pszeudokatalán Hombárügyi Hivatala megnyitja a nevezést WFK-érdekeltségű gombfociedzők számára a méltán patinás Corvin Liga 2011-12-es szezonjában való részvétel céljából. Bárki nevezhet, aki tagja a Wekerlei Faszagyerekek Klubjának, ismer valakit, aki tagja a Wekerlei…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
Ezzel a szalagcímmel nyitott az index-kultur a 2006-os budapesti Velvet Revolver koncert másnapján. Idén nyáron ismét hasonló hangulatban voltam... Egy pacalpörkölt receptjének margójára:   Nyár volt. Péntek, és meló után. Andrissal rohanunk haza Fábihoz, mint az őrültek.…..
Már a szerda is jól indult. Vadiúj Zara kabát, gigerli hombár, 20 perce van rajtam, mikor is a mocskos kövér galamb mereszti a kloákát a Ferenciek terén a jégbüfé fölött, hogy rohaggyon meg, és ott is az Adidas 3 csík a homokszín kabi oldalán. Csakhogy ez szarból. A…..
Petőfi Sándor: Szerelem és borAzt mondom, amit mindig mondok: Ne háborgassanak a gondok, Ne háborgassanak bennünket! Legyen vidámság, tréfa, nesz; Ifjak vagyunk és ifjuságunk Idő jártával odalesz.Járjunk a szerelem kertében, Virág ott nyílik minden lépten; Ha meg talál tüskéje…..
Bryan Ferry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.21. Valamikor télen jutott eszembe, egy csomó roppant fontos zenészt láttam már, akiket nagy hülyeség lett volna nem látni ebben az életben – Leonard Cohentől David Bowie-n, Iggy Popon, Robert Frippen, Borisz Grebenscsikovon…..
Charro 2011.09.22 11:47:31
@AG 2.0: A Let's sick together is elég érdekes dal lehetne, de amiről te beszélsz a cikkben, annak Let's stick together a címe. :)
A vasárnap reggelek default-ból már csak ilyenek. Fél 8-kor csörög az ébresztőóra, de az őszi napfény első sugárnyalábjai már ekkor áttörve a függönyön amúgy is birizgálják a szempilláim. Gyors fölkelés, arcmosás, laptop be, osztályzókönyv és beszámoló megírása a…..
Régebbi útjainkra, WFK-related kalandokra visszatekintő sorozatunk ezúttal 2010 tavaszának majd' két hetes Hispán körversenyére néz vissza, ösztöndíjas Designerrel, WFK-pályáját (még a saját tudtán kívül is) megkezdő Totóval, és az Atleti pályáján elérzékenyülő…..
Ma reggel e-mail fogad Turcsi barátomtól, a magyar animáció Lionel Messijétől. Ez a kép volt a tartalma! Miután visszamásztam a székemre, feljöttem ide leközölni.....