Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cuddy

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Különb elfoglaltságot képzeltem magamnak, annál, minthogy a hulladék másnaposságból reggel 7-kor felriadva Farmot nézzek, de ez van. A hülyeség hatalmának nagy diadala ez. Hálistennek van az előző napi szuperkontentből egy kis maradék, ami felmelegítve is legalább annyira fasza, mint frissibe, mert…..
Cuddy 2016.05.27 20:21:59
@Biriksz_Krokiksz!: pontosan Annyira szánalmas volt, ahogyan kampányolt Szintinek. De röhögnék ha ez a vékony, pici csajszi kiejtené. Lehet dühkitörést kapna utána.
„Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!” – ez áll a legújabb, „kényszerbetelepítésről szóló népszavazásra buzdító” kormányzati plakátokon. Úgy sejtem, Brüsszel nagyon is tisztában van vele, mi folyik itt. A kérdés inkább az, mi értjük-e? Miről szavazunk…..
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
Mivel a tanyasiaknak minden este mesét kell mondaniuk - ez nekem új, kimaradtam egy hétből, menten elgurult a gyógyszer? - előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy Gábor is nekiessen a betűknek, és ez az este mostan van. Drága angyalbögyörőim, mondja, és belevág A Farm és a hét farmer című szürreális…..
Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba. A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
A Blikk szellőztette meg, hogy az RTL nemcsak az énekeseket keresi az ősszel induló X-Faktor-évadhoz, hanem a megfelelő zsűritagokat is: Tóth Gabin kívül ugyanis mindenkit lecserélnek, megy Alföldi Róbert, Little G., és Szikora Róbert is. Az előválogatáson állítólag Király Viktor is részt vett, de…..
Új arcokkal erősít az ATV: Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval eleinte az időjárás-jelentésben találkozhatnak a nézők. A csatorna nem titkolt célja, hogy a fiatal tévésekkel nyisson a fiatalabb célcsoportok felé. Az új időjósok érkezése természetesen nem jelenti azt, hogy Onyutha Judit távozna az…..
Cuddy 2016.03.24 16:11:06
Amikor tavaly év végén összegyűjtöttük azokat a magyar figurákat, akikre 2015-ben a legbüszkébbek voltunk, többen befikáztak, hogy Katinka miért maradt ki. Sehol nem volt még akkor a nagy balhé, mégis úgy éreztük, hogy van valami fura ebben a lányban, illetve hiányzik belőle az…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Elnézést a kissé kaotikus címért, mindjárt világos lesz, mire szeretnék utalni. A Netflix legutóbbi sorozatáról, az Orange is the New Black-ről lesz szó, amit elég nagy várakozások előztek meg. Nem csak azért, mert a Netflix online videótékából sorozatos nagyágyúvá…..
Ki vagy te? Egyiptológus, MTK szurkoló, harcsabajszos tesó, Horn Gyula méretű, izgága agitátor? Torgyánista bakfis? Kodály kedvelő jó testű srác? Vagy szalonzsidó, aki Lajosnak megvolt? A diáklistázó generátor megmondja! A generátorok nagy hódolójaként emeljük kalapunkat a…..
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x35 2012.05.03 05:00:00
A tegnapi nap nem volt egy nagy vasziszdasz, Broki vallott, majd majdnem kúrt, de Naiva még időben lerúgta magáról, Hiper egyre szorosabbra húzza Papucs pórázát, de az csak virgonckodik benne, Csírát meg nejlonba tekerte a lelkes Féliker, de legalább nem feketébe. T69.2 kikericssárga…..
hogyvolt Éden hotel - 2x34 2012.05.02 04:00:00
Tegnap a Brokit és Hipert istenítők is kaptak egy adagot kedvenceik igazi énjéből, az egyik a csaján vezeti le a lelkiismeret-furdalás miatt érzett frusztrációját, a másik meg a papuccsá taposott lakótársba rugdosott bele lelkesen, sokszor, miközben úgy rázta be a picsáját…..
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Cuddy 2012.04.19 23:58:59
@xndpt: szerintem a tündibündiség a felszín a csajnál mert néha be be szólogat amikor kiesik a szerepből. A féltékenységéről meg ne is beszéljünk egy pióca a csaj.
Cuddy 2012.04.20 00:05:15
@xndpt: ez kérem nem kilógó segg hanem seggdekoltázs. ez a menő 40-es iq alatt nem tudtad?
hogyvolt Éden hotel - 2x23 2012.04.12 06:00:00
Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a…..