Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devisionhun

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
devisionhun 2014.04.17 11:00:18
@ixub: Nem is azt varom, hogy Karotta nagy hivatalos nyilatkozaban vallalja, hogy hol forgattak, csak ha valaki felismeri, mert imadom az ilyen szakaszokat, ahol jo az aszfalt es kicsit kanyargos, dimbes-dombos.
devisionhun 2014.04.17 13:37:28
@Schütii: Koszi!
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
devisionhun 2014.03.04 10:29:06
@Ciri: @Schütii:

Pontosan. Arrol nem beszelve, hogy a Dakaros verdak gyakran autogyarral megtamogatott celgepek. A Hangyasz jellegu mokamesterek, meg legozott hegesztett dolgok. Szerinted a KPMnel homlokba vagy tarkoba kapna az elso lovest Karotta, ha odavinne forgalomba helyezni?
Az alvazszamon kivul kb mi lehet meg ugyanaz, mint ami az erdeti auto adasvetelijen szerepel? Mind lathattuk a kepeket, az kb 4 osszehegesztett lemezig vissza lett vagdosva minden iranybol.
A Skodasoknal meg a BMWseknel is a "plug&play" motor vagy valto+motor csereert is helyszini akasztas jar az utcan. Nem beszelve ha veletlenul egy collal nagyobb felnit raksz fel.
devisionhun 2014.03.04 10:47:44
@Schütii: @Ciri:
www.mnasz.hu/letoltes/Sportrendszam%20kivaltasanak%20folyamata%20v2.pdf

Nem olyan egyszeru ez sem. Es ha nem tevedek, akkor indulni is KELL versenyeken.
Arrol nem beszelve, hogy megint ott a 2. lepesben a draga Mozaik utca, ahol az oregek biztos agyverzest kapnanak ha beallna a Hangyasz, pl...
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
devisionhun 2014.01.29 07:48:59
Az Easy Ridert az is ismeri, aki sosem látott mást a tévében, mint Magenheim doktor és Maricsui kalandjait. Azt hiszem a zenéjét még többen hallották: nincs olyan rock- vagy motorosbuli, ahol ne próbálnák eljátszani a one hit wonder Steppenwolf nótáját, a Born to be Wildot. Ha…..
Kicsit magunkba szálltunk és őszintén bevallottuk minden hibánkat. Ablakon kidobott forinthegyekkel kompenzált tapasztalatok, hogyanok és mikéntek Karotta, Winkler, Zách Dani és Pista könnyei mögött.Mai Égéstér-műsorunk kommentposztja...
Akkor most jöjjön a coming out, come-oljon a jöjjing out, egyáltalán: megtudják, miért lesz érdemes Totalcart olvasni jövő héten. Végig. Minden nap. Szigorúan el nem mozdulva a gép mellől. Nem véletlen, hogy a múlt héten megjelent egy poszt valami érméről, amin egy öreg Opel…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
devisionhun 2011.04.11 11:51:34
@Aullah: látom értesz hozzá nagyon... te az vagy aki szerint "szegéyn őzgida, a csúnya farkas megölte", ugye? gratulálok...
devisionhun 2011.04.11 12:14:28
@Aullah: gondolom te minden reggel magadnak aprítod a fát és azzal fűtesz be, mert aki képes és a messziről kibányászott gázzal fűt, annak tuti arra áll a fasza. De igazából állj ki puszta kézzel az erdőbe és úgy gyűjtsed a fát, mert a fának is jár az esély.

Anyám mennyi elrugaszkodott ember van még... Elképzelésed sincsen, hogy mennyi munka van abban, hogy te ilyeneken agyalhassál unalmadban, ugye?
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
Vastagbőr Mindenre odafigyelnek 2011.03.17 11:01:00
Tavaly nyáron a pálinkafőzők örülhettek, mert az új kormány az első intézkedési között egyből rájuk gondolt, és visszaadta nekik a pálinkafőzés szabadságát. A Kormányunk és Pártunk szemét, figyelmét nem kerülheti el semmi, ha úgy látják, ha valahol ebben az országban…..
devisionhun 2011.03.17 11:57:44
@zero: Könyörgöm, csak egyszer próbálj meg megemelni kézben egy sodronyinget...
Évek hosszú tapasztalata: minél kevesebb cuccot kell vinni. És elsőnek a civilruha esik áldozatul. Ezeket a szarokat nem véletlenül hordák úgy évszázadokkal korábban. Úgy a legpraktikusabb. Nem tudod zsákban, meg szatyorban vinni mint egy kiló almát...
devisionhun 2011.03.17 12:10:37
@lcutti: LIKE!
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
comment:com A nap képe 2010.10.29 10:00:00
A Modern családos Haley Halloween-kosztümei egy képen. Egy kedves olvasónk küldte be, megjegyzésként annyit fűzött a dologhoz, hogy a csajt alakító Sarah Hyland 20 éves. ..
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
2006 tavasza, választási kampány, Mikola István, a legendás mondatok: "Meg kell próbálni nyerni, de nemcsak négy, hanem húsz évre: "Ha négy évre nyerni tudnánk, és (...) utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának, húsz…..
Kicsit lassan ugyan, de azért őrölnek azok a malmok ... 2009. november. 30-án írtuk meg, hogy a józsefvárosi szdsz-es polgármestert, Csécsei Bélát a lemondása után egy trükkös, ámbár vékonyka, 2 oldalas szerződéssel foglalkoztatta tovább az önkormányzat, többek között a…..
devisionhun 2010.09.09 10:52:58
Ó, te jó ég!Nem tudom felfogni. Hát lehet ilyet?!Megszigorították a házirendet a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, ettől a tanévtől kezdve az új szabályzat értelmében- kötelező lesz a reggel 6 órai kelés és az esti takarodó- bevezették a napi háromszori étkezést-…..
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
devisionhun 2010.08.31 10:51:56
Nem rajongok a választási kampányokért, amikor mindenki megígér mindent, és köpködi az ellenfelét, de az összes kezembe kerülő prospektust elrakom az utókor okulására, a kampányvideókat pedig kifejezetten élvezem, mert a pár percre jutó tömény baromságok, szándékolatlan…..
– Pisti, Polszki? – kérdi Balázs Viktor hétfő délben, az értekezlet laptervezési fázisának közepén, miközben úgy néz rám boltozatos homloka alól, mint egy gonosz vízköpő a Chrysler Building tetejéről az alul nyüzsgő városra: szigorúan, kérlelhetetlenül. Nincs…..
A 2010. évi önkormányzati választásra az OVB-nél nyilvántartásukat kérő jelölő szervezetek listája. RODOSZ, MACIFÉSZ, LIBERÁLISOK, SMSDEMOKRATÁK ....   Az SMS Demokrata Párt például jelentkezőket keres, 1000 forint regisztrációs díj fejében jelentkezhet…..
Véget értek a képzések, innentől már csak a munka marad. Szépkorú önkénteseink elvittek magukkal még néhány matricát, hogy a környékükön kiragasszák.     ..