Regisztráció Blogot indítok
Adatok
black jack

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
Én komolyan nem tudtam, hogy a MOL el van veszve, hogy így vissza kellett szerezni áldozatos munkával. Azért végül sikerült megmenteni a kis szemünk fényét, és bár Orbán Viktor úriemberhez méltó módon nem akart belemenni a ronda részletekbe, finoman utalt rá: óriási tettet…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Az éppen aktuális belpolitikai botrányt a Blikk robbantotta ki, amikor pénteki számában megszellőztette: a KDNP harminchét fős parlamenti frakciójából kilencen családtagjukat alkalmazzák közpénzen képviselői titkárként. Na jó, de miért baj ez? Az országgyűlési képviselők…..
Varánusz Lázárlandi vendetta 2011.04.03 06:06:00
A hétvége kérdése: milyen foglalkozás definíciója ez: ( guglizni nem ér, a poszt végén elárulom, addig gondoljátok át )"tiszteletet kivívni, elég erősnek lenni ahhoz, hogy az ember megtoroljon a személyét vagy bármilyen hozzátartozóját ért minden sérelmet, és maga is…..
black jack 2011.04.03 17:31:17
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
A közoktatási törvényen ölik már az illetékesek egymást régóta. Pokorni Zoltán vinné a bolognai vonalat, Hoffmann Rózsa a poroszos keresztény őrmesteri stílust, de lehet mindez hiába: jön Viktor és a Széll Kálmán tervvel elfújja az érveket, mert szerinte nekünk csakis a…..
black jack 2011.03.06 13:55:14
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..