Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scripted Reality

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
Scripted Reality 2012.02.19 00:30:51
@márta)): Ez mekkora egy modoros f@szpics@, te jó ég!

Hm?
Scripted Reality 2012.02.19 00:44:19
@márta)): Eszem ágában nincs ennél több szót és betűt elpazarolni!

hm?
Scripted Reality 2012.02.19 00:59:47
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
Scripted Reality 2011.12.03 22:08:29
A helyzet az, hogy a NASA már rég túl van mindazon, amitől a Holdon porosodó műemlékeit óvni próbálja. (Előzmények: itt és itt.) Az ajánlás, amivel két kilométeres sugarú demarkációs körön kívül szeretnék tartani az újabb expedíciókat - így a Google által szponzorált…..
...avagy hogyan dolgoztassunk ingyen, legálisan?     Hozzávalók: 5 gyanútlan, kényszerhelyzetben lévő, munkanélküli jóbarát, egy jó hírű vállalkozás, egy szimpatikus cégvezető, jó nagy adag kapzsiság, valamint egy csipet pofátlanság. Mindezt megkutyulva és jól…..
Scripted Reality 2011.11.29 16:07:03
Az a baj, hogy nagyon ismerősnek tűnik a sztori! Ez nem véletlenül egy németországban [Wiesbaden] lévő amerikai katonai repülőtéren épülő "battle and command center"?

Mert mi is ott voltunk, pár hete jöttünk haza, természetesen pénz nélkül!

Festésről volt szó, meg jó fizetésről. Kimentünk Drezdába, ott kellett találkozni a "gazdával". Patkós Imrének hívják a gyökeret. Aláíratott velünk mindenféle német papírt, és alapítottunk egy GbR-t. Ami mint utóbb kiderült olyasmi, mint itt a Bt. Szépen elmondta, hogy a pénzünkből 10% az övé, benntart még 18% adóelőleget, a szállás az 11 euro/per fő/per éjszaka és még levesz majd 50 eurot. Ha meg előre kell pénz, abból is 5%-ot levon.

Onnan mentünk a melóra, Wiesbadenbe. Ott még munkavédelmi oktatás, és még meg is kellett vásárolni a munkavédelmi felszerelést, ami nem volt. Pl. bakancs, sisak, szemüveg, stb. Majd' 100 euro.

Dolgoztunk-dolgoztunk, úgy volt, hogy két hetenként számlázunk és utána másfél hét kb. és jön a pénz. De gyanús volt, hogy elég sok helyen már volt festve, hová tűntek az előző festők és miért? Lényeg, hogy a számlázás sehogy sem akart összejönni, mindig rosszul mértük fel, a teljesített munkát volt a duma. Elmagyarázták hogy kell, aztán amikor úgy csináltuk már mást akartak. Kaptunk 100 eurót, épp hogy tudjunk melózni. Szerintem a Breitenbach nevű alvállalkozó is benne volt, ő neki dolgozott a GbR-ünk. Ő volt a német alvállalkozó, aki meg a Züblin-nek dolgozott.

Gyerekkori haverommal 2 hét meló és 100 euro után beültünk a kocsiba és otthagytuk a többieket [5 fő]. Megtehettük, mert nekünk volt vmennyi pénzünk. Abban maradtunk, hogy 3 nap múlva megyünk vissza. De itthon rákerestem a "Patkós Imre Németország" kifejezésre és az átverések.hu-n hasonló sztorikra bukkantam. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem megyünk vissza.

Pár nap múlva jött egy papír a Patkós ügyvédjétől valami Dr. András Sándor László vagy ki a tököm, vmi három keresztnevű gyökértől, hogy 3000 euro kötbért akar, amiért "a beleegyezése és tudta nélkül" eljöttünk. Elment ennek az esze. Ha kell kimegyünk és eltördeljük az összes csontját a parasztnak a Patkóséval együtt!

A többiek, akik ott maradtak lenyomtak összesen 5 hetet és most jöttek haza. Kaptak 5-en 400 eurot, különben el se tudtak volna jönni.Plusz még azt a százast, amit mi is kaptunk. Ők még mindig azt hiszik, hogy ebből pénz lesz. Egy másik ötös magyar brigád már kiérkezett mielőtt ők hazajöttek. Valószínűleg a következő turnus.

Vicc az egész.
Ismét jelentkezik i-Doki, aki rendszeresen bepillantást enged nekünk egy Mac-műhely titkaiba. Ezúttal egy gyakori, sokak által ismert hibát vizsgálunk meg vele közelebbről. Ez pedig az iMacek porosodása - belülről.Az iMacek fejlődése során idővel egy új technikai probléma…..
Scripted Reality 2011.07.11 16:18:25
Douglas MacArthur, az első híresség Ray-Ban-ben   Szia Aviator tipusu napszemuveget vennék, AO Eyewear. Ez tényleg az, vagy csak valami megmarketingelt kínai brand? 17000 Ftért van itt Brnóban a General modelljuk. Fekete lencsével, arany kerettel. Gagyi? Más gyártók aviator…..
Megvolt a 2011-es WWDC is, az Apple egy rakás infót a nyakunkba zúdított, most megpróbálok ösvényt vágni nektek a dzsungelbe, hogy tisztábban láthassatok. Kezdjük először a Mac operációs rendszerével, a 10.7-essel, aminek a nevéből már kiesett a Mac: mostantól csak OS X Lionnak…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Scripted Reality 2011.05.07 01:40:02
@Virago_1000: jóóókenyér, ez a streetsta azért akar itt annyira megfelelni, mert rá bízták a játékos-cuccost?! Ssssztakúrva mindenségit micsoda pozíció. Asszem összeállt a kép.

@streetsta: jó embere vagy a cégnek! :D
Scripted Reality 2011.05.07 01:56:21
@Fender25: Mert robika a kőbányai illatos csirke büfében volt hajlandó csak elfogyasztani a napi macskahús adagját. És mivel a sok szar cikkéért olyan jól megfizetik, ezért ő nem fog pitiáner módon az eurocenterben kajálni.
Scripted Reality 2011.05.07 02:11:44
@Virago_1000: Persze, nem is azért írom, hogy erről tudniuk kellett volna. Csak azért mert spec. sajnos pont ismerem ezt a gyökeret, meg a körülményeit ezért osztottam meg, hogy világos legyen, hogy nem "véletlen" történt a baleset.

Amúgy ha előtte is ismerte volna a bende, akár csak egyszer is találkozott volna vele 5 percre, már nem születik meg az a cikk. Ha meg most ismerné meg, akkor szégyellné magát a posztért, amit írt.
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Scripted Reality 2011.01.31 00:35:12
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
hogyvolt VV4 - 4X16 2010.12.31 09:52:00
Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy…..
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
Scripted Reality 2010.12.23 16:34:12
Olivér SEBESTYÉN BALÁZS és a VV4 rendezőjének és jó néhány stábtagnak is régi-régi cimborája.

Együtt stohl-ozgatnak(kokó) és szippantanak szabadidejükben. Ezzel önmagában nem lenne baj, de..

OLI fogja NYERni a dolgot. OLI ismeri a forgatókönyvet!

(Viva TV Megawatt stáb: műsorvezető: Olivér; Rendező: Kovács Dániel (a VV4 rendezője!); Szerkesztő: Vadon János - Ergo, Oli csak véletlen van a villában.

Nem akarom elhinni, hogy nincs egy olyan tökös újságíró, aki végre felnyitná az emberek szemét ezekkel a műsorokkal kapcsolatban. (nem sixx kaliberekre gondolok.)

A közönség szavazásnál, ha "komoly" dologról van szó, sosem elérhető az oldal. Lásd. kinek adsz igazat a Zsu-oli balhéban. A 62-38% kamu. Ahogy lehetne szavazni már nem elérhető az oldal.

Kamu a beszavazás, kamu a kiszavazás. A szerkesztők döntenek róla, és a fő szempont a nézettség. A kihívottról is ők döntenek. Lásd. Éva vissza fog menni a villába.(Még előtte írtam ezt!)

És ez vonatkozik a tehetségkutatókra is.

Emberek, átbasznak titeket, mert nem a Ti szavazatotok dönt/befolyásol. Az csak a pénz miatt kell. Elveszik a pénzeteket és közben úgy csinálják, ahogy ők akarják. És ennek véget kell vetni!

És nem csalnak, csak ismerik a szavazás állását. És onnantól elég, ha csak egyel több van annak akit ők preferálnak. Emberek vannak erre, akik küldik a szavazatot. És a veszteség sem nagy.
A 370 forintok jó részét ők kapják, kisebb részét a szolgáltató.
Tehát amikor a saját emberek küldik a szavazatot sem veszít a csatorna sokat, a szavazatokra költött pénzük nagyobb része ugyanis visszavándorol saját magukhoz!

NE KÜLDJETEK PÉNZT EZEKNEK SEMMILYEN FORMÁN!

..és törődjetek bele, hogy OLI nyeri, mert le van vajazva.
hogyvolt VV4 - 4X04 2010.12.18 10:05:00
Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában…..
Scripted Reality 2010.12.18 16:52:43
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..