Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARK-9 (törölt)

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
ARK-9 (törölt) 2009.12.18 20:30:06
ARK-9 (törölt) 2009.12.18 20:59:46
@gege83: Így igaz! A 114-es (VT-Trans) pl. tele van bunkó, bagózó állatokkal, amiket normális cégtől már rég kirúgtak volna... A múltkor lefotóztam az egyiket, miközben fújta az utastérbe a bagót- csak röhögött: "Öcsém, én itt azt csinálok, amit akarok!"
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy házkutatást tartottak a BKV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. központjában, és a két cég jogi igazgatójának lakásán is. Őket őrizetbe is vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. Volt három társuk is, de részleteket…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
ARK-9 (törölt) 2009.12.01 11:48:28
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
ARK-9 (törölt) 2009.11.11 20:58:39
ARK-9 (törölt) 2009.11.11 21:03:30
@Terézágyú: Vagy romológia szakos, közgazdász, bölcsész hallgató...:-))
ARK-9 (törölt) 2009.11.13 19:37:13
@sambalabammbumbumm: "Ma már megvesz az ember egy jó gyors alaplappal, procival szerelt gépet és használja"

Ez igaz, ha játékra, netezésre, irodai alkalmazásokra akarod használni. De azért kíváncsi lennék, mikor fog a Tesco vagy az Auchan PowerPC 970-es proceszorokkal működő gépeket forgalmazni...! Úgyhogy ne temessük még a "buherálást" - amennyiben azt érted alatta, hogy az igények figyelembevételével összeállítani egy rendszert!
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..
Nem vitás, hogy a múzeumok a kultúra fellegvárai, segítségükkel többek között bepillantást nyerhetünk letűnt korok mindennapjaiba, hajdani művészek, közéleti személyiségek regényes életébe, megismerhetjük fontos történelmi események, szakmák, tudományok stb. tárgyi…..
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
Tisztelt Erynnis!   Egy érdekes történetet szeretnék bemutatni Neked:   Augusztus első felében a cég vezetősége úgy döntőtt, hogy a továbbiakban nem tart igény az én általam végzett munkára. Ezzel nem is lett volna semmi baj, de egyik napról másik napra jövedelem…..
ARK-9 (törölt) 2009.10.29 19:21:21
@Animacs: Vettem lakást (is) de hitelt SOHA nem vettem fel egy fillért sem.. Akkor most én vagyok a szar alak?? NEM vágytam soha olyanra, amit nem tudtam finanszírozni.
ARK-9 (törölt) 2009.10.29 19:22:55
@Kobe: Ne mondd el.. A dolgok úgy működnek, hogy a szar, hitelből élő, egységsugarú tetvek arra számítanak, hogy a dolgozó ember úgyis kifizeti helyettük a hitelt.. Hát tévedsz, buzikám! Ha buktál, hát fizess!!!
ARK-9 (törölt) 2009.10.29 19:26:27
@Kobe: Nem azt röhögöm ki, aki hitelből vásárol -azt röhögöm ki, aki attól görcsöl, hogy a hitelt vissza kell fizetnie!!!
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
Tanárként és egykori egyetemistaként is sokat tapasztaltunk, de a legfissebb levélben leírt állapotok bizony még bennünket is megleptek. Az, hogy a diákok egyre eszetlenebbül, és egyre kényszeresebben nyúlnak az alkoholhoz (és örülhetünk, ha csak ahhoz), számunkra sem újdonság,…..
Dezső az id.check.security@gmail.com-ról kapta a lenti e-mailt, ami egészen együgyű módon próbál adatokhoz jutni. Aki beszkenneli az iratait, aztán lefényképezi magát az igazolványával és elküldi nekik, annak szeretnénk mondani valamit. Üdvözletem!   Ma kaptam ezt a…..
A Borsonline-nak megint sikerült megdöntenie a taplósági rekordot. Hogyan lehet egy tragikus halálesetet minőségjelzőként használni, hogyan lesz egy elhunyt emberből mindig bevethető, bulvár hívószó: "a bolt előtt agyonrugdosott férfi". Ez az a furkóság, amihez…..
ARK-9 (törölt) 2009.10.13 18:46:59
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
Olvasónk néhány napja a 99-es járaton utazott ahol bliccelőkkel és hajléktalanokkal jópofizó ellenőrrel találkozott. Az ellenőr nem tette le a bliccelő utast a buszról (pedig mondta, hogy a következőnél leszáll, de utazott tovább), a hajléktalanoknak pedig még jó utat is…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
A tolvajok igen cselesek. Mint arról már írtunk, üres laptoptáskát hordanak maguknál, és ha megtetszik nekünk a miénk akkor egyszerűen csak kicserélik, és sietve támadnak. Amikor mi felnézünk ellenőrizni a csomagjainkat látjuk, hogy minden rendben, nyugisan utazunk tovább.…..
ARK-9 (törölt) 2009.09.25 20:11:58
Olvasónkat sehova sem veszik fel, mert gyermeke cukorbeteg.Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt Cím! Csak érdekesség kedvéért írom le, hol tart…..
Vajon ha be lennének kamerázva a BKV járművei (és megállói) a lenti esetekhez hasonlók akkor is megtörténnének? Az első olvasói észrevételben egy 20 év körüli srácról olvashattok, aki a busz ajtajánál az összes helyet elfoglalta, zavarta az utasokat a felszállásban. Aki…..
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
ARK-9 (törölt) 2009.09.15 15:31:08
@peter blau: Hol élsz Te, ember? Bemondani, hogy zsebtolvaj szállt fel? Hát élből elitéltetnek a jogvédők, hogy megsértetted a kisebbség jogait és kapsz vagy 20 év letöltendőt!! Nekik jogaik vannak - neked csak annyi, hogy meglophassanak és ha úri kedvük úgy kívánja, agyonverjenek...www.police.hu/rend_korozes/korelf_051108/BRF-20090914-16.html?query=Sztojka - hogy csak a legfrissebbet említsem...
Mindig fura nekem az, amiről Gábor mai levele szól, mégpedig hogy az emberek mennyire közömbösek tudnak lenni bármi kapcsán. Ez a "bármi" ezúttal egy égő autó volt, amit szorgosan kerülgetett mindenki, de segíteni meg nem álltak volna. Az eset tegnap este 6 körül…..