Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jim59

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megalázó helyzetekbe hozták, újból és újból megkérdőjelezték képességeit, anélkül, hogy a közelében jártak volna. Most, hogy a kormányváltásra szövetkezők összeboronálták magukat, tényszerűen szögezzük le, hogy a ballib oldalon egyedül Mesterházy Attila volt képes…..
jim59 2014.01.15 15:26:56
@Brúsz Pringstein: Azért erről a "sok pénzről és hatalomról" megkérdezném azt 4 millió embert, aki a létminimum környékén él. Judeobolsik? Brusz! Tudod, mit jelent ez az összetétel? Nézz utána és talán rájössz, mekkora marhasággal tömik a fejünket.
jim59 2014.01.15 17:35:00
@bekerült: Ha kérhetném: a szőlő így helyes! De a lényeg: Gyurcsány a saját túléléséért harcolt, az összefogás csak eszköz neki. A kaján vigyor meg Mesterházynak szólt, hogy na öcsi, most első vagy, de a bukás után is első leszel és én még akkor is itt leszek. Egyébként ne legyen félreértés és is azt szeretném, ha Orbánék elhúznának a rákba, de ez a csapat borzasutó kevés lesz.
A Holnapi Újság Del Medico Imre-rovata, avagy: olvasóink írták, mi közzétesszük. Legújabb szerző a talán indokolatlanul óvatos XY néven küldte el jövőképét arról, hogyan menekülnek meg újabb pénzeink a karvalytőzsde elől. Főméltóságú Selmeczi Gabriella Nemzeti…..