Regisztráció Blogot indítok
Adatok
euAgWzgmmtq7K

0 bejegyzést írt és 1253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jött emailben, sok igazság van benne... 25 éve fiatalok voltunk. Ma öregek vagyunk. 25 éve szocializmus volt. Ma kapitalizmus van. 25 éve a Szovjetunió volt a szövetségesünk Ma Kínát szeretnénk szövetségesnek. 25 éve Szűrös és Pozsgai elvtársak az emelvényen Kádár…..
euAgWzgmmtq7K 2013.12.26 11:32:45
A tizedik sor után jönnek az egyre erősödő csúsztatások. A magyar ipar veszteséget termelt, korszerűtlen, elavult technikával gyártottak korszerűtlen, lavult cuccokat. Ez persze nem volt titok, hiszen konkrétan csak a KGST-vel való bizniszelés miatt tartották fent őket, államilag dotálva, meg a teljes foglalkoztatottság miatt. Ezt egyébként maga Fekete János mondta valahol, ha jól emlékszem (YouTubeon van egy régi interjú vele). Semmi nem lett szétverve, egészen pontosan ennyit ért piaci körülmények között az egész.
A tisztes nyugdíjjal nyugalomba vonulást én is látom, csak azt nem tudom, ez a pénz hol lett megtermelve (ingyen utazás, ingyen lakások a tanácstól, ez meg az.) Gazdagok tudomásom szerint akkor is voltak, legfeljebb nem is találkoztál velük. Én ma is nyugodtan sétálgatnék Bpn éjszaka, mivel az egyik legbiztonságosabb ország vagyunk a kontinensen, és ezt pl tapasztalatból tudom.
Ha igényelnél alapos rálátást a tévhiteidre, akkor olvasd el Moldova könyveit a rendőrökről (akiktől ugye beszart akkor mindenki, gondolod te), a magyar iparról (ami már a hetvenes években is egy gyászos csődtömeg volt), az egészségügyről stb.
"Bábolna, Mezőhegyes, Nádudvar" világhírű? Én emigráltam már Mo-ról, érdekes, a legtöbben nemhogy Nádudvarról nem hallottak sose, de még Magyarországról se. Lehet, hogy nem is világhírű? Ki tudja...
UI. ha tényleg ma is egymillió mezőgazdaságban dolgozó embert akarsz MO-n, akkor télleg vissza kéne teleportálódnod a harmincas évekbe.
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
euAgWzgmmtq7K 2013.12.09 23:58:00
@Brianna: Viszont a jogdíjat ez alapján is osszák. Az már elgondolkodtatóbb.
Gábor október óta várja, hogy történjen valami a Display.hu szervizben Myaudio tabletjével, de két hónap alatt odáig jutottak, hogy visszaraktak egy régebbi oprendszert, amitől pont semmi nem változott. A MediaMarkt ezt még nem érzi kritikus hibának, úgyhogy se pénzt, se másik…..
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Ha a Kennedy-gyilkosság 50 évvel később, az okostelefonok korában történt volna, a helyszínen lévő több száz ember a minden valószínűség szerint a zsebében lapuló technika segítségével több ezernyi bizonyítékot jelentő dokumentumot gyártott volna, megakadályozva ezzel a…..
euAgWzgmmtq7K 2013.11.10 13:46:25
@Quentin vagyok Montargis-ból !: Az útvonalmódosítás nem igaz, a nyílegyenes úton nem is tudott volna kimenni a konvoj Dallasból - az újságban nyomtatták ki rosszul. Egyébként ezt mindenki tudja, aki némi forráskritikával kezeli Jim Garrison könyvét.
Tippitet pedig az elnök lelövése után ölték meg.

Kennedy pedig nem simán csak rosszul van, hanem akkor már kapott egy golyót a torkába.
euAgWzgmmtq7K 2013.11.11 00:08:17
@Quentin vagyok Montargis-ból !: Csupán azért, mert az az út nem ugyanoda vezet. Javaslom, hogy ne magyar honlapok rossz forrásokból, szarul lefordított anyagait olvasd, hanem minél eredetibbeket.

mcadams.posc.mu.edu/route.htm
euAgWzgmmtq7K 2013.11.16 11:06:43
@Quentin vagyok Montargis-ból !: Ez nem érv. Úgy írsz, mintha az Elm utca sarkának elkerülése szempont lett volna az útvonal kiválasztásakor. Nem volt az, és megismétlem, az útvonalat sosem változtatták meg a tervekhez képest. Annyira nehéz elképzelni, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy valaki utazik Kennedyre? Akkor nyilván nem hurcolják körben a városban egy kabrióban, hanem Kennedy ki se jön a szállodából egész nap, aztán este felszáll a repülőre.
Pálma még az eddigi kényszerszünet előtt elküldte, mekkorát szívott a vízszerelővel. Szépen, pontokba szedve ömlik a keserűség, és úgy látszik, a mester tényleg mindent eltolt, amihez csak hozzáért. Eleinte még nevettem, aztán hümmögtem, a 8 éves gyerek szartartályos…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.25 14:36:15
@borzimorzi: a kiszállási díjnak miért kéne összefüggenie a távolsággal? ahol meg ninsc kiszállásí díj, ott meg az alkatrésszel vagy mással leszel átbaszva
euAgWzgmmtq7K 2013.10.25 15:29:30
@borzimorzi: Nem marháskodok, komolyan kérdeztem. Nem, nem arra találták ki, hanem arra, hogy ennyibe kerül, ha kihívod, és nem kérsz semmit. Ha kilométertől függene, vagy ilyesmitől, akkor úgy lenne meghirdetve. Ha sokallod a kiszállásí díjat a mester lakhelyéhez képest, akkor nyugodtan válassz más szakembert.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.25 15:31:02
@borzimorzi: és akkor tipikusan az az ügyfél lennél, aki utána elkezd alkudozni, hogy de így ,meg de ugy, csak meg kellett húzni a csapot, meg egy tömítőgyűrű. 2013-ban mégis mennyit akarsz fizetni egy munkáért, amit a házadban végez el valaki? 200 forintot? ez az ára, egyébként pontosan a magadfajta emberek miatt van kiszállási díj.
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.20 13:04:35
@NemNick: Te szóltál be először, te paraszt.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.20 13:05:43
@NemNick: És egyébként meg budapesti vagyok
euAgWzgmmtq7K 2013.10.20 13:45:50
@NemNick: Ja, nyilván végeztél, még a végén be kell ismerned, hogy hazudtál. És még én vagyok a nárcisztikus. Igen, a stílus maga az ember, személyeskedve szólítottál meg, és hazugsággal vádoltál az első nekem írt posztodban, nyilván ennek megfelelően válaszoltam, parasztkám. A két dolog hol zárja ki egymást? A részletekhez semmi közöd nincsen, tudod, feltalálták a légi közlekedést is, de megismétlem, kapásból felsorolok 15 teret Budapesten, ahol van nyilvános WC, és ha valóban ez érdekel, akkor azt is megírhatnám, hogy idén melyiket használtam. Valójában te vagy a sértődött, és a nárcisztikus, és te támadsz személyeskedve. Ezt Freud egyébként kivetítésnek nevezte. Budapesten pedig igenis vannak nyilvános WC-k.
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.18 12:41:08
@Mike36: "Mo-n mindent ellopnak ami nincs odaláncolva, lehegesztve, nem őrzik."

Ez a lényeg, és ez egyébként így van. Persze, attól függ, mihez képest, gondolom Bulgária meg India stb. is hasonló. A cikk írója csináljon már egy listát azokról az országokról, ahol a wc papírt, a kilincset, kéztörlőt kötegével, a csapot, meg a wc-kefét (!) is ellopják például a kórházakból, és a vonaton utazóknak az elenyésző kisebbsége vesz teljesárú jegyet (a többi ilyenolyan rokkant, nygudíjas, kedvezményezett, államkincstár, kísérő, diák stb.). meg a virágpalánták az utcáról, a csokrok a temetőből, és még sorolhatnám. Ez annak biztos normális, aki ki se mozdult még Magyarországról, de hadd áruljam el, hogy nem az egész világ ilyen.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.18 13:21:32
@Mike36: ahol én élek, ott is simán előfordul az ilyesmi (Ny-Eu). Kérdeztem, mi van ha ellopják? Azt mondta a szomszéd, hogy nem volt még ilyen, de ha történne, akkor se változtatna a szokáson, nem fog paranoiában élni.
Hatvanhatodik és hatvanhetedik vendégeim ausztráliai nászutas pár Adelaide városból. Tim és Gabz pont egy éve utaznak a világ körül, tavasszal készülnek hazatérni. Otthon Gabz (24) egy egyetemen dolgozott adminisztrátorként, a férje (30) építkezési vállalkozó. Miután…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.15 16:40:36
@nlght84: Egyelőre egy ember van, aki nyíltan nekiesett a másiknak, és az te vagy, nekem. Van személyeskedésen túl egyéb mondanivalód is? De nem akarok zavarni, éljen a frusztrált, egymással az utcán kötekedő, önjelölt, autoriter kispolgárok társadalma.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.15 22:30:20
@nikita: Nincs másik nickem, most is csak azért jöttem vissza, mert @tildy:): emlegetett. Ez a kétnickes feltételezés honnan jött? Övön aluli lenne olyanokat írnom, hogy biztos magadból indulsz ki.

Látom, azért kommenteltek már mások is az ügyben, akik szintén úgy gondolják, hogy nem ősközösségben élünk, meg ősemberek között, hogy történik valami, és akkor közbe kell lépni, vagy, utólag felháborodni, hogy más jelenlévő miért nem lépett közbe. De majd legközelebb állj le verekedni és kötekedni ismeretlen emberekkel a Széll Kálmán tér közepén, az a videó tuti felkerül majd a YouTube-ra.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.15 22:42:01
@tildy:): Egyébként azt értsétek meg, hogy a felfogás más, és nem bántásból írtam, hogy vidékieknél figyeltem meg ezt, nyilván a kulturális háttérből fakad. Az hogy valaki, ezt rossz értelemben magáraveszi, az meg nem az én dolgom. Igen, meg kell védeni a gyengébbet, meg minden, de egy nagyvárosban körülbelül ötezer emberrel találkozunk naponta, akiket soha se látunk többé. Mi közöd van ahhoz, hogy mit csinál? Milyen jogon szólsz bele az életébe? Ha valaki explicit módon kiáltozik, hogy segítség, az más, de az hogy kameráznak valakit, aki szerinted fogyatékos? Ez van, és még hány undorító, gennyes dolog történik naponta a világban, ami ellen tehetetlenek vagyunk. A makarenkói pofonokat az utcán kiosztó, kéretlenül közbelépő férfi képe pedig valahogy nem a 21. századot idézi.
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.14 13:22:57
@dejansapic: Nincs velük probléma, a szellemi igényszintjük viszont valószínűsíthetően annyi. Gondolom, az egyetemi tanáraid nem a Blikkből tájékozódtak a világ dolgairól, miközben a Való Világot nézték este.
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.09 14:24:56
Te gondolkozol is, vagy csak írsz? Nézd meg a listán Észtországot, meg Finnországot, ami akár rokon nyelv, akár nem, egyáltalán nem indoeurópai. A közeg valóban kétnyelvűbb mindkét helyen, mint itt, de be kéne már fejezni a folyamatos önfelmentés keresést, meg hárítást, és inkább MEGOLDANI problémát. Finnországban se a kisujjukból szopják magukba az angolt az emberek, hanem normálisan kidolgozott angoltanítás van gyerekkortól kezdve. És ha egy kínai meg tud tanulni angolul, ami azért eléggé más nyelv, akkor egy magyar is meg fog tudni, csak akarni kell, meg csinálni. A helyzet pedig az én nyugateurópai ismerőseim szerint is siralmas Budapesten, ami teljesen egybevág ezzel a felméréssel.
A nyelvrokonságos állításod meg orbitális csúsztatás, a balti országok nyelveinek SEMMI köze az oroszhoz, úgyhogy valóban kétnyelvűek. Miért ne mondhatnák be a felmérésbe? Ha nálunk is mindenki értene és beszélne oroszul, akkor mi is bemondhattuk volna. Északeurópában pedig 60-70 éves kor fölött messze nem beszél mindenki jól angolul, teljesen véletlenül talán azért, mert a hatvanas években vezették be az angoltanulást. Úgyhogy belefektetett munka, meg tanulás nélkül akkor se megy, ha valóban közelebb van a nyelved rendszertanilag az angolhoz, mint a magyar.
És egyébként a világon senkit nem érdekel, hogy szerinted mennyire különleges, meg speciális nyelv a magyar. Egyrészt csak annyira különleges, meg speciális, mint bármelyik másik, másrészt pedig az embereket nem a nacionalista maszlag érdekli, hanem kommunikálni szeretnének veled, vagy te szeretnél kommunikálni velük.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.09 14:29:42
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az átlag finn nagyjából érti az észtet. Kb. mint a lengyel és az orosz egymást.

A finn meg az észt példa biztos hülyeség, vagy akkor biztos viccből beszélnek angolul egymással
euAgWzgmmtq7K 2013.10.09 14:41:57
@bz249: tudtad, hogy nem csak az UK-ban beszélik az angolt? Hanem kb 2 milliárd ESL beszélő van a világon? Ehhez csak a kínai mérhető számszerűen, úgyhogy vagy angolt kell tanulni, vagy kínait, ha olyan nyelvet akarsz tanulni, amivel nagy valószínűséggel a legtöbb szituációban kommunikálni fogsz tudni.
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Krumplishal Akik mindent láttak 2013.10.06 13:18:47
Számtalan poszt szólt már a mesterekről, a mellékszereplőkről, a helyszínekről, de azokról akik a kedvenceinket a kis gépen keresztül áthozták nekünk talán még csak egyszer, magyar vonatkozása miatt. Az operatőrök. Ők azok akik a filmek képi világát átadják nekünk, igen…..
Előreláthatólag ez sem fogja különösebben szájba rúgni a magyar társadalom ingerküszöbét, de azért ejtsünk róla néhány keresetlen szót: nagyon úgy fest, az állam le akarja nyúlni az alkotók és előadók (úgy mint zenészek, írók, filmesek, képzőművészek) jövedelmének…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.06 10:00:23
@==T==: egyetértek. A jogdíj eddig is mutyizás volt egyébként, rádiós szerkesztőstül, MAHASZ listástól, stb., szóval ennek a részletei érdekelnének, mit vesznek el most.
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.02 21:02:13
@Jimmy Reiszmüller: a nagy lófaszt szaggatják, meg paníroznak. tudod te egyáltalán, hogy miről beszélsz? MELEGÍTŐKONYHA.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.02 21:14:19
@Jimmy Reiszmüller: ez nem lehet igaz, illetve, ha valóban főznek egy iskolai konyhán, az kivételes helyzet. máshol a kihordott ételt melegítik, mást nem is csinálhatnak, nincs ÁNTSZ engedély.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.02 21:27:56
@Jimmy Reiszmüller: ezt köszi hogy leírtad, viszont itt az iskolai konyhásnőkről beszélünk. nem releváns, hogy a kórházi konyhákon mit csinálnak.
hát, gondolom, nem millimosnak készültek amikor tanulás helyett szaktudást nem igénylő, lényegileg biorobot munkát választottak. de nyitott a lehetőség, csinálhatnak mást ők is szerintem.
Mielőtt bármibe is belekezdenék, mit jelent az, hogy szotyitaxi? Ez a kifejezés pár évvel ezelőtt került be a taxis szlengbe. Azokra a cégekre mondták, akik mélyen a gazdaságosság alatt kezdtek el fuvaroztatni az alvállalkozóikkal. Egyszer volt, hol nem volt, volt egy taxis szegény…..
euAgWzgmmtq7K 2013.10.01 21:58:02
@Parmezanidész: ki az a TI?
euAgWzgmmtq7K 2013.10.01 22:05:08
@G. Wolf: ezt elhiszem, mondom,akkor már csak azt magyarázd meg, okostojás, miért van hatósági ár olyan komcsi országokban is, mint pl az USA több állama, meg az UK, meg egész Észak-Európa. egyébként pedig rögtön az első posztom az volt, hogy amelyik taxisnak nem tetszik a helyzet, az keressen másik állást, úgyhogy el lehet kezdeni gondolkozni, nem vagyok se taxis, se versenyellenes, ugyanakkor szerintem a hatósági ár jó ötlet.

a rágós példát meg nyilván nem sikerült megértened, arról van szó, hogy mivel a kereskedelmi lánc minden tagjának jó, ha drága, és így is megveszik, ezért senki se fogja leversenyezni az árát csomagonként ötven fillérre. a taxival, és képzeld, körülbelül mindennel is ez a helyzet a világon.

képzeld, a kurvák ára is pl négyezer forint egy szopásért már vagy öt éve, pedig el tudom képzelni, hogy akadna olyan, aki már háromezer kilencszázért leszopna valakit gumiban, vagy akár ötszáz forintért is, mert még tetszik is neki. de nem csinálja, mert nem érdeke levinni az árat, amig elég kuncsaftja van négyezerért is.
euAgWzgmmtq7K 2013.10.01 22:19:01
@G. Wolf: na, akkor fényes nappal kinyallak a Blahán, ha majd nem áll ki egy taxi se, mert annyira magas lesz a hatósági ár, hogy senki se fog beleülni. és Tarlós lejjebbviszi majd emiatt.
A hulladéktörvény alapján a lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. tulajdonába kerülnek, így aki ezekből eltulajdonít, az lopást követ el - derült ki a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság…..
euAgWzgmmtq7K 2013.09.29 17:38:17
@Én is itt vagyok: nekem nem kell elmesélned, szerinted itt hogy megy. persze, itt is van HULLADÉKUDVAR. de nem, nincs az utcán trónoló, esetleg napokig ott alvó őrző, meg a dolgokat a fémért ott helyben széttörő lomizó, mert ilyenért azonnal vinnék őket a sittre. kocsival járkálnak keleteurópaiak, és bepakolnak ezt-azt, azzal nincs is semmi gond.
euAgWzgmmtq7K 2013.09.29 17:45:38
@gipsz.jakab: személyeskedéstől mentes, érvekkel telezsúfolt hozzászólást hallhattunk. a fideszhez is jó sok közöm lehet 5 éve Nyugaton élve, te szerencsétlen paraszt
euAgWzgmmtq7K 2013.09.29 17:47:01
@Én is itt vagyok: ó, igen. a rafinált betörők. ilyet tipikusan az mond, akinek soha nem volt dolga igazi piti bűnözőkkel. a legtöbbnek az IQ-ja a százat nem éri el, és oda fog betörni, ahol a legegyszerűbb és pillanatnyilag a legkifizetődőbbnek tűnik.
(Annak, aki most kapcsolódna be: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés) Na, sikerült találkoznom a harmadik amerikaival is;). Vele már vagy 3 hete leveleztünk, és végül sikerült összehozni, igaz, volt egy pont, amikor majdnem sarkon fordultam. Az történt ugyanis, hogy már…..
euAgWzgmmtq7K 2013.09.29 16:33:35
Olvasom, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal javaslatára eltörölhetik a nyelvvizsga kötelezettséget azokon a felsőoktatási képzéséken, ahol nem létszükséglet a nyelvtudás. Így több lesz a diplomás és javulnak a statisztikák, amelyek még jócskán elmaradnak az uniós átlagtól.…..
euAgWzgmmtq7K 2013.09.26 11:45:13
@Ginlia: igen, én meg arról beszéltem, hogy fizetős nyelviskolában mégis jól meg tudnak tanítani. mi a fasz köze van ehhez annak, hogy szerinted halódnak a fizetős nyelviskolák? szerintem lehet találni még nyelvtanfolyamokat magyarországon, ráadásul, ha árverseny van, legalább lemennek az árak.
euAgWzgmmtq7K 2013.09.26 11:52:09
@Ginlia: akkor mégegyszer leírom, lassan, hogy biztos megértsd: ezt elhiszem, hogy így van, de én arról írtam, hogy a fizetős nyelviskolákban nagyobb a hatásfok mint a közoktatásban, és ez szerintem gyengíti azt az érvet, hogy különösen nehéz, speciális feladat lenne magyaroknak idegennyelvet tanítani.
ehhez nem kapcsolódik se a nyelviskolai tanárok órabére, se az akkreditáció, se a többi általad feltett kérdés. mással vitasd meg.
euAgWzgmmtq7K 2013.09.26 17:46:40
@kiwirágós kivirradtig: mese a faszt, majdnem öt éve élek itt, és 40 alatt mindenkivel tudok angolul kommunikálni. épp azért írtam, hogy magyar szinten anyanyelvi, mert nyilván nem valódi bilingual. de örülnék, ha Magyarországon csak feleennyi ember el tudná magyarázni angolul értelmesen, hogy mi történt vele, meg mit akar csinálni, mint Finnországban. az már nagy fejlődés lenne.

A svédeket pedig mindenki utálja gyakorlatilag, kb. mintha az orosz nyelvtudást kérnéd számon Magyarországon. Valóban látszik, hogy alaposan sikerült megismerned az országot.
Szerda este rám csörgött valaki, hogy feltétlenül nézzem a királyi televíziót, mert Obersovszky Arany Mikrofonállvány Péter éppen kicsontozza Pokorni polgármestert. A lojalitásáról hírhedt műsorvezető valóban tőle szokatlanul éles kérdéseket tett fel a FIDESZ alelnökének a…..
euAgWzgmmtq7K 2013.09.22 13:19:42
@vasvirag: te kezdted, a primitív tapló komcsizással, gondoltam, lemegyek a szintedre.

a közösségi közlekedést nem fejleszti senki, a Fogaskerekű megbízhatatlan és esik szét. majd ha történt is valami, akkor el lehet hinni, hogy itt komolyan bárkit érdekel, hogy fejlessze a környéket.
euAgWzgmmtq7K 2013.09.22 14:37:11
@vasvirag: nincs másik nickem.

Nem érdekel, hogy mit FOGNAK állítólag fejleszteni. Az érdekel, hogy mit fejlesztettek a valóságban, és a kutyaszartároló kukákon kívül én új dolgot nem láttam itt az elmúlt években.

Én nem tudom, ki lázít a fogaskerekű ellen, én örülnék, ha történne valami vele, mint látod, csak engem a tények érdekelnének. A mostani terv a teljes átépítéssel, az új járművekkel, és a Gyerekvasút mellé derékszögben bekanyarodással meg egy kicsit hihetetlen, de legalábbis "hosszútávú".
euAgWzgmmtq7K 2013.09.22 22:25:08
@vasvirag: És ki ült a közgyűlésben a másik oldalon? Na? Na? Még jó, hogy én vagyok a párt által fizetett bérkommentelő :D Egyébként a XII. ben amióta az eszemet tudom, Fideszes az önkormányzat, úgyhogy leszel szíves nem csúsztatni. Nem Demszky miatt szar a járda a Hegyhát úton, meg nem fejlesztik a Normafát.

Egyébként körülírnád nekem, szerinted Sipos Péter milyen fajta, és mi köze van a metróhoz például? Tényleg érdekelne.
Gábor úgy véli, újabb csúsztatáson kapta a Danone marketinggépezetét, merthogy az Activia joghurtital Bulgáriából, a Keljföl pedig Romániából származik: Nem hagyott nyugodni ez a 2009-es cikk, így elmentem a tescoba, és megnéztem a danone Activiát: a mai napig Bulgáriában…..
Júlia úgy tapasztalta, hogy egységesítették az egyre népszerűbb elsőajtós felszállás tájékoztató rendszerét: Néhány hete nem látni a budapesti buszokon elsőajtós matricákat/táblákat. Először reménykedtem, hogy végre eltörölik ezt a fizető utasok hétköznapjait…..
euAgWzgmmtq7K 2013.09.18 18:30:38
@CsakMintTe: Az ilyen okfejtések megelőzése miatt jó az elsőajtós módszer. Mert baromi egyszerű:
- van jegyed, bérleted? Ha van felszállsz, ha nincs, akkor vehetsz, vagy nem szállsz fel.
És nincs mese az ellenőrnek, hogy hol maradt, meg ilyesmi, meg hogy hány megálló van. És mindenkire vonatkozik.