Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farmerama Mániás

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan szerezzek gyorsan csengőpengőt? Ez gyakorlatilag minden kezdő játékosban felmerül, amikor venni akar valami nagyon drágát. A Farmerama cselesen felajánlja azt a lehetőséget, hogy farmaranyat átváltsd csengőpengőre: NEM ÉRI MEG! A kezdő játékosok beleesnek könnyen abba a…..
Eltérve a FarmVille-től, a Farmerama-ban gyakran meglephet minket egy vihar, amit onnan láthatunk, hogy a normális kék ég helyett szakadó eső tárul a szemünk elé. Ha valamit már korábban elültettünk, de még nem termett meg, akkor azonnal kezdjünk el trágyázni, különben elázik…..
Ebben az epizódban megkezdjük munkánkat Farmerama farmunkon, és követjük Matula testvérünk utasításait. Persze nem azért fogjuk az ő tanácsait követni, mert okosabb, mint én, hanem csak azért, mert számos jutalmat kapunk a 30 feladat megoldása során!1. feladat: Amint belépünk…..
Az első rész inkább bemutató jellegű lesz, a tetteket a következő epizódra hagyom. Amint regisztrálsz a Farmerama-ra és belépsz, egyből kapsz egy teljesen üres farmot, 250 csengőpengővel, és 27 farmarannyal. Farmerama fizetőeszközök Csengőpengő: ez a fizetőeszközünk, később…..
Elvégre a Farmerama Blog azért jött létre, hogy segítselek titeket a lehető leggyorsabb fejlődésben, valamint különböző trükkökkel, és hasznos tanácsokkal lássalak el titeket. Regisztráltam egy teljesen új farmot FarmeramaBlog felhasználónévvel kifejezetten arra a célra, hogy…..
Maga a Farmerama alapja, mint említettem már a fejlődés, ahogy léped a szinteket egyre jobb növényeket, állatokat, és fákat helyzhetsz el farmodon. A játékban minden szintnek van egy saját neve, amely motiválja a játékosokat arra, hogy minél jobb, és eredményesebb farmtulajdonosok…..
Csak úgy, mint a regisztráció, a Farmerama bejelentkezés is egy nagyon egyszerű folyamat. Miután rákattintottál a linkre, amit e-mailbe kaptál a regisztrálás után, az egyből átdob a kezdőlapra, és amint begépelted a felhasználóneved meg a jelszavad már játszhatsz is.  …..
A Farmerama regisztráció ingyenes, bárki aki kedvet kap ehhez a remek játékhoz ingyen csatlakozhat! A Bigpoint odafigyelt, hogy a regisztrálás minél kevésbé legyen komplikált, és hogy azoknak is könnyen sikerülhessen, akik keveset használják az Internetet. Hogy milyen adatokat kell…..
Farmerama Mánia Mi az a Farmerama? 2010.12.16 18:38:00
Az előbbi bejegyzésem elég rövid volt, és csak azt említettem meg, hogy mennyire népszerű a Farmerama. Most azonban beszéljünk arról, hogy valójában mi is az a Farmerama, mi maga a játék célja, és hogy ki alkotta. A Farmerama böngészős játék alkotója egy német…..
Farmerama Mánia Farmerama Blog 2010.12.16 18:28:00
Üdvözlök mindenkit a Farmerama Blogján! Talán mondanom se kell, hogy a Farmerama 2010 egyik legnépszerűbb online játéka, hihetetlenül nagy közönségnek örvend nem csak Magyarországon, hanem egész Európában, és teljesen jogosan kapta meg az "Európa legnépszerűbb böngészős…..