Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cordless

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újraértelmezte a tipikus turistafotókat Stephanie Leigh, vagy ahogy követői az Instagramon ismerik, "STEFDIES". A nő csak antiszelfinek nevezi fotóit, amelyeken halottnak tetteti magát a világ különböző nevezetességei előtt. Edinburgh..
cordless 2019.05.05 08:05:25
@darlacko: Ezt a kommentet be kellene tenni a cikk elejébe, mert sokkal többet ér annál.
Merüljünk el most pár percre a biztosítók, avulás, szervizek és utángyártott alkatrészek világában! Olyan világ ez amelyben előbb vagy utóbb minden autót vezető betekintést nyer. Nekem sajnos most adatott meg ez a lehetőség, mivel sikerült összetörnöm az autómat. Kedd este volt, egy hosszú és…..
JogÁsz A képembe hazudott a TV2 2019.02.08 13:28:03
Megtisztelő meghívást kaptam a Német-, Dán és Izraeli Nagykövetség által szervezett megemlékezésre és dokumentumfilm vetítésre. Az asztalnál (balról jobbra)az izraeli nagykövet, PhD Molnár Judit, Jonatan Jerichow filmrendező, a dán és a német nagykövet A megemlékezés és a dokumentumfilm azokról…..
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
Igen, igen. A Barátok közt ház. 1998 óta minden áldott hétköznap látjuk a sorozat szerinti Mátyás király téri házat, amelyben a történet játszódik, mégis alig tudunk róla valamit. Most azonban összegyűjtöttünk 10 érdekességet az épületről, ami garantáltan újdonság lesz még a legfanatikusabb…..
Erre még Orwell is csettintene....   Újra bebizonyosodott, hogy Magyarország államformája tébolyda. Erre a következtetésre nem csak az utcai plakátok miatt juthat az ember, amelyekkel megerőszakolják az ember elméjét már hónapokkal a választások előtt. Igazán hervasztó látványt nyújt mindegyik,…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a fránya hőségben nem szívesen állok a tűzhelynél és főzök lekvárt, így okos módot keresve alkottam inkább tűzhely használat nélkül mennyei  "lekváromat" :) Mindössze egy turmixgépre van hozzá szükséged az alapanyagokon kívül, és az egész kész van 10…..
Én mondjuk nem emlékszem rá, bár a képek készítésekor már éltem. Épp csak.   A képeken nem csak hogy az internet előtti, de a hétfői tévéadás előtti világba pillanthatunk be.   A holland Ed és Louise 1975-ben utazott Magyarországra, akkor készített fotóikat pedig most mi is megnézhetjük. Nem…..
cordless 2016.03.04 17:51:35
@téridő2: Ha jól emlékszem 1200-1400 körül volt.
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
Rakott krumpli a javából!  Vagy inkább rakott hús krumplival? Hozzávalók: 1,5 kg krumpli 1 szál füstölt kolbász 0,5 kg virsli ujjnyi füstölt szalonna 10 dkg sonka 6-8 db tojás 450g tejföl 30 dkg sajt A krumplit simán 2-3 csipet sóval megfőzzük vízben. Ennek…..
cordless 2015.05.12 18:37:56
Pár éve egy gyönyörű márciusi hétvégén adtunk a kispolgári élvezeteknek, és a család egy részével visegrádi kirándulásra indultunk. Visegrád kellemes hely, a kötelező programok (séta a Duna parton, vár, bobozás) után jólesett az ebéd, mely után még ejtőztünk egy…..
cordless 2015.03.10 18:17:58
@Laci1982: ...főleg, ha te vagy a légypiszok a szélvédőjén.
Pár éve rájöttem arra az egyszerű titok, miszerint nem érdemes mindenen felbosszantani magunkat, nincsen értelme idegeskedni mások hülyeségén. Ebbéli hitemet megerősítette az a tudományos tény, miszerint a düh olyan ingereket indít be a szervezetben, amik csökkentik az ember…..
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..