Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butterfly suicide

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A világ legnehezebb játéka 2010.12.05 11:45:00
Egyelőre még elindulni se sikerült, de rajta vagyok!..
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
butterfly suicide 2009.11.06 15:50:18
@karola86: cibes kártyák közül egyedül a mc unembossed elektronikus debit kér pin-t vásárláskor.
egyébként az, amit a gerzson írt, hogy nem fogadják el a helyes PIN-t, az egy általános probléma a banknál, csak senki nem foglalkozik vele, és próbálják elhitetni az ügyféllel, hogy ő a hülye.
A világért sem akarok általánosítani, de annyi tény, hogy halottak napján két indexes újságíróval történt meg ugyanaz: a CIB Bank egyszer csak közölte velük, hogy a végig a zsebükben pihenő bankkártyájukkal valaki külföldön megpróbált pénzt felvenni. Ez azt feltételezi,…..
butterfly suicide 2009.11.02 19:49:40
@tranq: én ezt az okosságot a helyedben nem reklámoznám. elektron kártyát tiltani kb egy ezres, aki ennyit sajnál, az nullázhat limiteket, de akkor ugyanolyan típusú kártyája nem lehet, amíg a másik le nem jár. dombor kártyák pedig nagyon is alkalmasak offline tranzakciókra, ezért ott a limitnullázás semmit sem ér. pont azért ilyen drága ezeknek a kártyáknak a tiltása, mert nemzetközi tiltólistára kell őket tenni. szóval ha vki szereti a rulettet, az nyugodtan tegyen itt is nullára. ha meg nem akar még többet szívni, akkor tiltson. és amit írtál példának netes tranzira, az bizonyos esetekben ok tud lenni. Pl monitoring feldobja a gyanús tr-ót bizonyos rule alapján, megpróbálod ügyféllel egyeztetni, h mi van. ha eléred, és ő v olt,akkor nincs semmi para, ha nem ő volt, letiltod. ha nem éred el,akkor IDEIGLENESEN megoldható a limitnullázás, mert vagy az üf fog betelefonálni, h mifaszan a kártyámmal, vagy vmikor csak felveszi a telót.
Most fordult ki a falat a számból, pedig az egyik kedvenc termékemről van szó: a finom narancsos étcsokival bevont puffasztott rizsszeletről (a DM bioterméke). Amit ugyebár fog az ember, és általában a csokival bevont oldalával felfelé a szájához emel - majd beleharap. Ma azonban…..
butterfly suicide 2009.06.26 14:19:26
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
butterfly suicide 2008.03.19 23:13:11
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
butterfly suicide 2007.12.21 18:39:16
butterfly suicide 2007.12.21 18:40:48
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
butterfly suicide 2007.11.14 18:20:13