Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagee

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
bagee 2013.04.03 21:15:26
Maximus Team!

Nem gondolod, hogy nagyon átlátszó, amit csinálsz?

1.
Leírom, hogy a "termék" semmire sem jó, mire te azonnal frissen regisztrálsz egy usert és megpróbálod cáfolni az általam írtakat. Jobban megválogathatnád honnan és miként regisztrálsz, mert így elég egyértelmű, hogy más néven már írtál ide és most csak azért regisztráltál még 1x, hogy a nem létező céged nem létező forgalomnövekedésével hencegj.
Szóval bukta van kedves Maximus Team! Benézted.

2.
Ájvóví egy kalap szar, mondhatni ugyanolyan átverés, mint a TalkFusion. Ha nem lennél ennyire nagy balek esetleg észrevetted volna, hogy a blog.hu központilag kitoltotta az "I wo ww e" szót a kommentekből.
Amúgy eddig több átverős MLM-ről, illetve annak álcázott piramisjátékról írtam itt. Biztos az őserdőtelepítéssel a karosszékből meggazfadodást ígérő csoda rendszert is azért húztam le, hogy a soha meg nem említett saját MLM rendszeremet reklámozzam.

3. Vettél te már részt olyan videkonferencián, ahol 10-nél többen voltak jelen? Kb. ez az a határ ami fölött kezd káoszba fulladni a dolog. Nincs értelme ilyen szolgáltatásnak, ezért nincs a piacon. Az persze más, amikor a videó egyirányú, de azt másnak is hívják és van rá rengeteg szuper és ingyenes megoldás.

4. Mit írjak példákat? Ezerszámra van streaming és videomegosztó szolgáltatás is. Válogass kedvedre:
streaming.lap.hu/ és videomegosztas.lap.hu/

5. Hazudozol össze-vissza. Ismerőseid max. szeretnének ebből élni, a TalkFusion-t "csak használók" aránya pedig 1%-ot sem ér el, nem hogy 70%-ot. Erről a büdös életben nem fogsz hivatalos statisztikát látni, mert a cégnem nem érdeke saját magát lejáratni.

6. Ha te csak használod ezt a szart, akkor miért a bináris rendszerét isteníted és az üzletépítés részét tartod másolásra érdemesnek? Számold ki, hogy a téged beszervező hálózat tagjainak mekkora része van visszaosztva a te befizetésednek. Ha valaki valóban csak használni akarná a TalkFusion-t, akkor ettől a jutalékosditól csak elmenne a kedve.

7. A hálózatépítéshez valóban nem ért egy informatikus, de a számokhoz igen. A TalkFusion "szolgáltatási területéhez" is értek, így tudom, hogy amit nyújt az egy gyerekjáték vagyonokért. Tudom, hogy a rendszere önmagában egy álcázott piramijáték, elég kiszámolgatni a "pénz útját". Kérlek nézz egyszer meg valami komolyabb cégnél egy Cisco videokonferencia eszközt!

8. Ezt Sasmadárnak is írom. Tudom, hogy jogilag nem támadható a TalkFusion, hisz jogilag egy teljesen szabályos MLM. Ilyen szempontból nem piramisjáték.
Viszont a rendszer kitalálói pont erre mentek. Egy olyan piramisjátékot akartak szervezni, mely egy gagyi és máshol ingyenes szolgáltatással legalizálja magát. További előnye a dolognak, hogy így nem kell arányaiban annyit visszaosztani, mint egy deklaráltan piramisjátékként működő rendszerben, hisz a tagok reménykednek benne, hogy lesz fizető ügyfél, nem csak a hálózatépítők.

No akkor most kedves MLM huszárok! Ti jöttök.
Egész biztosan megpróbáljátok majd tételesen cáfolni az összes pontot. Előre elárulom, hogy nem azért nem fogok mindenre válaszolni, mert nem tudok.
Egyszerűen túl hülyék hozzá az ezekbe a rendszerekbe beszervezett balekok, hogy ész érvekkel, tényekkel hatni lehessen rájuk. Pl. rád Maximus Team!

Azt tudom mondani:
Aki hülye haljon meg!

A blog egyébként pont arra született, hogy a csak simán naiv embereket elriassza az átverésektől. Ezt a célját be is tölti a "Talk Fusion"-re Google-ben elért 4. helyével. Pár 100 embert szerintem már sikerül megmentenem ettől a rendszertől és még pár százat a többi szartól. Én ezért csinálom, semmi mögöttes szándékom nincs vele.
MLM átverés Megfenyegettek! 2011.12.09 16:12:35
A lent olvasható csodás e-mailt kaptam. Kedves freedonlife29! Üzenem, hogy nevetséges vagy. Eszem ágában nincs törölni a blogot. Emberek százait mentem meg az átverésektől azzal, hogy az oldalon ezen információk fent vannak.Tudod mikor léptek ti jogi útra! Egy félig meddig…..
 Ennyi volt. Egy ilyen riportot már nem élhet túl a Botanoo. Maga a tulajdonos (Peter Alexander) cáfolja, hogy ebből pénz lenne. Nem befektetés, csak tagság...  Ezt követően az új tagok toborzása minden bizonnyla megakad, kifizetésben senki nem fog részesülni, a…..
MLM átverés AWSurveys 2011.05.30 15:24:00
AWSurveys.com címen elérhető csoda árasztja el a fórumokat, álláskereső oldalakat és minden olyan helyet a neten, ahol álláshirdetésekkel kapcsolatos tartalom ingyen megjelenhet. Online Internetes munkát ígérnek a lelkes tagok és e-mailben adnak felvilágosítást. A dolog…..
MLM átverés TreeViver 2011.02.02 14:52:41
Szép dolog a környezetvédelem. Akik tesznek érte, főleg ha elemi szinten, mondjuk szemét szedéssel, vagy fa ültetéssel azok tiszteletet érdemelnek. Ha kicsit is jóérzésű embernek tartjuk magunkat, akkor egy környezetvédelemmel kapcsolatos felénk irányuló felhívást kevésbé…..