Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsöatya

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..
Köszönjük @ttilának a backdoor kommunikáció koronázatlan királyát, ami állítólag a győri kórház szemészetéről származik. ..
dezsöatya 2007.10.13 21:56:28
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Mire gondolhatott az az idegenszívű adathalász, aki ezzel a körlevéllel spammolta be egy halom olvasónkat? A jelszómegadásra felszólító kamuemail fordítószoftvere egyebek közt az "Ez hatalmas és magasan végzetes eset birtokol sugó minket" lugosibélai fordulattal…..
dezsöatya 2007.10.04 05:25:11
dezsöatya 2007.10.04 10:22:32
A Napi Életen láttuk ezt a könnyed reklámverset, a sokoldalú Lugosi László kőfaragó és épületszobrász tollából. ..
dezsöatya 2007.09.26 18:17:41
www.englishrussia.com/?p=723
itt azért nem kevés megmosolyogtató sírkő látható...

nekem különösen a gránitba lézergravírozott Volvo a kedvencem...
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..
Kedves Sorstársak,   Folytatást írok a Kitoláshoz, ahhoz a könyvemhez, ami reményt, sőt nevetést, és gyakorlati túlélési ismereteket próbált csöpögtetni azoknak a fiatal apáknak az életébe, akik egy nap döbbenten vették észre, hogy a csajuk terhes, vagy még…..
Anna az M6-os mikroautópályát szerette volna elkerülni, de a jelek szerint ez nem sikerült neki. A Homár T. olvasóihoz fordul a kérdéssel, hogy tényleg szándékosan megtévesztő a kiiírás vagy bebambulás esete forog fenn? A minap, egészen pontosan augusztus 30-án arra vetemedtem,…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
István megtalálta a nap akcióját az Electroworldnél. Aki hirtelen nem tud mit kezdeni jódolgában, az most hatvanszoros áron viheti haza az amúgy 170ezres Toshiba laptopot: Nem tudom a mai világban egy sima mezei elektronikai szakboltban ki látott 10milliós laptopot, de Én is most…..
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
dezsöatya 2007.08.23 08:38:03
Bár a hónap végéig érvényes fizetőeszköz Magyarországon a fémcsík nélküli ezres, van, ahol a törvények nem érvényesek. Péter füstölög alant. Kedves MNB, Homár! Mellékelt fotót 2007. augusztus 19-én készítettem a Sugár mozijának pénztárában, ahol táblán…..
Bár a történelem bizonyította, hogy az autósok szeme fényével nem érdemes szórakozni, csak voltak, akik kamu karcolással vagy kerékbilinccsel igyekeztek megnyerni a kurvaanyázó célcsoportot. Tubifexék szerint újabb versenyző szállt be az önsorsrontó versenybe. A Fiat Kelet-Pest…..