Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harisnyás-Tóth Illés

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen nem akartunk semmit a következő képek elé írni, aztán úgy gondoltuk, pár dolgot talán mégis érdemes. A képeken látható katona, Taylor Morris 23 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal…..
Harisnyás-Tóth Illés 2012.09.17 20:27:29
@Yeto: Gondolom elsütötted ugyanezt a rossz dumát akkor is, amikor magyar katonák haltak meg Afganisztánban, talán még tapsikoltál is, hogy hullik a férges agresszor...
Felteszem akik itt a tálibokat éltetik, marhára élveznék azt is, ha megvalósítanák az elképzeléseiket és iszlamizálnák Európát, inkluzív minket is. Saría, csador, Mekka felé hajlongás stb.
Maximum riszpekt a csajnak, ez az igazi szerelem...
Harisnyás-Tóth Illés 2012.09.17 23:51:44
@Yeto: Bocs, úgy látszik ennek az értelmezése meghaladja a szellemi képességeimet, akkor természetesen nem neked szólt :)
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
"... a kommunizmus nem a szocialista törvényesség győzelmét jelenti, hanem a szocializmus győzelmét a törvény felett."Pjotr Sztucska Amint hogy az orbánizmus is. Kartelleztünk, és akkor mi van, mondta Budai. A rendszer marad, mondta az izmus névadója, és ebből legalább értett…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Harisnyás-Tóth Illés 2011.04.03 14:28:20
@csintapala: jó annak, aki bármilyen autót megvehet, akkor bizonyára egy nagy három tonnás Phantommal jársz, mert annál biztonságosabb nemigen van... de ennyi pénzért, amibe a Volvo került, mutass már nekem valami biztonságosabbat légyszi...
Év végi összesítő a nagyválogatott tagjaival. 2. rész: az ideg-elme kategória nagyágyúja, Gavallér János — Dogfüggő utánérzéseivel Gavallér János: Szél fú, dudorász… Hallottátok? Ugató kutyák! Hallottátok? Szél fú, dudorász… Láncra vert vérebvicsorítás ma…..
Harisnyás-Tóth Illés 2010.12.16 09:41:11
@Humperdickk: ha minden második versszakba valahogy belevennéd azt is, hogy Magyar, szép karriert futhatnál be ezekben a körökben :)