Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkas Márton

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játék célja: repítsd el a troll arcot minél messzebbre. Szerezz jó sok pontot... ..
Angol cím: The Cleveland-Loretta Quagmire Magyar cím: Loretta és Quagmire Leírás: Cleveland-et Quagmire-rel csalja a felesége, amit Peter és Brian véletlenül felfedez. Miután Loretta el is hagyja őt, Peter tanítja Cleveland-et arra, hogyan fejezze ki az érzelmeit és ne tűnjön olyan…..
Farkas Márton 2011.04.23 08:53:29
Google fordítóba : "bad romance" angolról szerbre majd másold és illeszd be amit kaptál majd fordítsd szerbről angolra (: meglepő nem igaz? (:..
Farkas Márton 2011.03.25 21:30:50
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Angol cím: Peter's Progress Magyar cím: - Leírás: Peter egy jósnőnél azt az információt kapja, hogy előző életében egy Griffin Peterson nevű nemesúr volt, aki szerelmes volt Lady Rőtfanba. Ám a gonosz angliai Stewart király a gyarmatokra száműzte, ahol megalapította Quahog…..
Farkas Márton 2011.01.08 09:24:40
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Farkas Márton 2010.12.31 17:11:06
Angol cím: Blue Harvest Magyar cím: Griffinek háborúja Leírás: Peter újrameséli a Csillagok háborúja negyedik epizódját. Amikor Leia hercegnőt (Lois) elkapja a gonosz Darth Vader (Stewie), két robotját, C-3PO-t (Quagmire) és R2D2-t (Cleveland) a Tattoine bolygóra küldi, hogy…..
Farkas Márton 2010.12.22 17:58:50
Angol cím: Peterotica Magyar cím: Peterotika Leírás: Miután Peter elolvas egy erotikus könyvet, ami szerinte rossz, nekilát, hogy megírja saját történeteit. Ezzel viszont apósát sodorja bajba. Hogy minél gyorsabban meggazdagodjanak, félreteszik ellentéteiket és…..
Farkas Márton 2010.12.17 15:47:39
Angol cím: Deep throats Magyar cím: Mély lélegzet Leírás: Brian megpróbálja leleplezni a korrupt polgármestert, ám a dolgok egész más színezetet kapnak, mikor megtudja, hogy Meggel randevúzik. Ezalatt Peter és Lois füvet szívnak, hogy egy tehetségkutató versenyre inspirációt…..
Farkas Márton 2010.12.16 18:54:35
@arcsi00: hogy kell letölteni megaupload-on?????
Angol cím: The fat guy strangler Magyar cím: Kövér csávók irodája Leírás: Lois felfedezi, hogy van egy testvére, akiről sosem tudott, mivel elmegyógyintézetbe zárták. Peter ügyvédi irodát alapít túlsúlyos embereknek, miután az orvosa közli vele, hogy kövér. Letöltés…..
Angol cím: Brian goes back to college Magyar cím: Vissza az egyetemre Leírás: Miután kiderül, hogy Brian sosem fejezte be a főiskolát, visszatér, hogy letegye a vizsgáit. Ehhez azonban csalni kényszerül. Eközben Peter, Quagmire, Cleveland és Joe Szuper Csapatnak öltöznek egy…..
Angol cím: PTV Magyar cím: PeterTV Leírás: Egy véletlenül bent maradt cenzúrázatlan jelenet miatt a helyi tévé cenzúrázza összes adását. Peter és Brian éppen ezért elindítják saját csatornájukat, mely szinte csak obszcén dolgokat sugároz. Miután az ORTT erre rájön,…..
Farkas Márton 2010.12.15 15:37:54
Farkas Márton 2010.12.15 16:00:13