Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haragosi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Safe Space Transznem, transzvagyon 2017.07.31 11:13:57
Üdv újra, kedves progresszív femtársaim, genderharcosaim és transzlovagjaim és lovagináim! Kedves menstruátorok és fallosszal rendelkező, ám a macsóizmust és az állva vizelést élből elutasító egyedek! Hosszú szünet után tértünk vissza. Jusztícia épp az államvizsgáját írja "Szexizmus a…..
Tegnap volt 20 éve, hogy elhunyt Takács Marika, Magyarország egyik legnépszerűbb tévés bemondója. Ennek apropóján az Indexen is megosztottuk azt a 9 perces megemlékező videót, amit a híradós lánya, Kazamir Annamária töltött fel YouTube-ra. Takács Marikát posztumusz a Magyar Televízió örökös tagjává…..
Haragosi 2017.05.10 15:06:19
@ColT: Fel sem merül, hogy ebben az ügyben talán nem Gálvölgyit kellene kérdezni? Nem volt más munkatárs, aki szintén ott dolgozott és nem a sértődöttség beszélt volna belőle?
Negyvennyolc-negyvenkilencben és a kiegyezés óta eltelt időben Magyarország számos miniszterelnököt (kormányfőt) fogyasztott el. (Bár a megfogalmazás nem túl pontos: néha az aktuális kormányfő fogyasztotta el Magyarországot.) Mind férfiak voltak. A hivatali idejük egyenként átlagosan 931 nap volt.…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Haragosi 2013.03.21 12:41:06
@hurmazs: miutan egy zsidogyulolo par heten belul hithu zsidova tud atvaltozni ezert a rasszizmus elmulasat egy even belul is hihetonek lehet venni
Két és fél évnyi kínos magyarázkodás és számtalan meghiúsuló leváltási kísérlet után a kormány megtalálta a - szerintük - legtisztább módját Alföldi leváltásának: egy nyilvános és törvényesnek tűnő pályázat, ahol a bírálókat (legalábbis kilencből négyet…..
Haragosi 2012.11.27 10:23:35
@873ujr3rk: "nem lenne elegánsabb kiszállni ebből a körből ? a most odaülő homlokára is rákerül a "féreg" pecsét."

a velemenyemnek ket resze van:
1. alfoldinek nincs semmilyen joga most pampogni, mert amikor ot valasztottak akkor elfogadta ezeket a partos viszonyokat
2. en, szemely szerint szeretnem, ha ez nem igy lett volna alfoldi kivalasztasakor es most sem

osszefoglalva - alfoldinek igaza van, csak nincs erkolcsi alapja ezert szot emelni
"Valamiből nekünk is meg kell élnünk" - nyilatkozta az ország új helóta miniszterelnöke a kormányporgramot ismertetve, amit Matolcsyból fordítottak görögre. Az új kormányt alakító Aléxisz Cíprasz - a tavalyi hülyenév bajnokság megosztott negyedik helyezettje -…..
Az Oszama bin Laden likvidálását végrehajtó amerikai kommandósok birtokába jutott a terroristavezér kézzel írt naplója, amely tervezett merényletek részletei mellett érdekes, mindennapi élményeket is tartalmaz. 2001. szeptember 11. - Arra ébredek, hogy valaminek nagyon…..
Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott. A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető  a…..
  Van Győr újvárosi részén egy utca, ahol öt templom fér meg egymás mellett: a kupolájáról messziről felismerhető, nemrég felújított zsinagóga, a torony nélküli, copf stílusú Evangélikus Öregtemplom, egy református, egy katolikus és egy ortodox görög katolikus…..
Továbbra is csak a Bosnyák térig jár a hetes busz, mivel nincs pénz a folytatásra. Tarlós István és Vitézy Dávid közös sajtótájékoztatón ábrándította ki az utazóközönséget. „Sajnos le kell mondanunk a rég óta dédelgetett álomról, ami, valljuk be, a Demszky-éra…..
Oszama bin Laden múlt heti halála után sokáig úgy tűnt, hogy helyettese Ajman az-Zavahri veszi át a terrorszervezet irányítását. Azonban egy most feltűnt álláshirdetés szerint még nincs megoldva az utódlás.     ..
Kreatív, proaktívról ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa nevű nemzetközi szervezet, amely a magas intelligenciájú embereket fogja össze.Az indoklás szerint a közbeszéd retorikai színvonala, a logikai készségek és a józan ész oly mértékben…..
Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este. A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az…..
Azok, akik eddig nem merték bevallani, hogy a Monty Python-vígjátéksorozat szürreális humorát nem tartják zseniálisnak, most megkönnyebbülhetnek: Terry Jones elmondta, hogy a kultsorozatot maga is csak néha érezte viccesnek. A 69 éves volt Monty Python-sztár rettegett a…..
Haragosi 2011.04.12 14:41:44
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
A kormány elengedi azok büntetését, akik a legtöbb nullát tudják visszatekerni. A hétvégi összehangolt külföldi autónepper-razzia után a kormány megnyugtatta a hazai autókereskedőket: nekik nem kell tartaniuk hasonló razziától, azonban a kormány keresi a legügyesebb…..
Haragosi 2011.03.22 13:08:54
A Hírcsárda stábja előre követte az ünnep eseményeit, ha nem akar estig várni a Híradóra, kattintson. Spoilerveszély! Budapest 0900 Védett mókusmajom miatt maradt el a zászlófelvonás a Kossuth téren. A ritka példányt Schmitt Pál maga is megtekintette a zászlórúdon. A…..
Egy éve, hogy elindult Magyarország meghatározó hírforrása, az első deklaráltan olvasó- és keresőbarát hírportál.   A portálon indulása óta mindig a pontosságra, a hitelességre, és a szavahihetőség fenntartására törekednek a szerkesztőség magasan képzett tagjai. De…..
  Ahogy várható volt, a ferihegyi Zóna Taxi-Főtaxi váltás nem zajlott le zavartalanul, sőt, egyre élesebb a konfliktus a két társaság sofőrjei között. A kuncsaftokért folyó rivalizálás leglátványosabb tünete, hogy mérsékelten szimpatikus kocsisok szólítgatják le…..
Haragosi 2011.01.27 15:41:19
@tevevanegypupu:

"Europaban nemigen tapasztaltam hasonlot"

Regebben rendszeresen jartam Madridba - ott 5-bol 4 taxis probalt meg malmozni. Praga szinten nem volt jo hely (mostanaban nem voltam arra).

Reptercsarnokban leszolito taxisok pedig mindenutt vannak - legalabbis, ha oltonyben erkezem valahova, akkor mindig jonnek hozzam.

(havonta 2-3 alkalommal repulok valahova es altalaban taxival a repterrol)
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
Haragosi 2011.01.18 14:56:29
@zero: ebben az orszagban meg ezt is el tudom kepzelni es nem lennek kicsit se meglepodve

mindenesetre a honlapjan nem lehet belole rendelni
Haragosi 2011.01.18 16:11:48
@laspalmas: pedig aki keszit magarol ilyet (lasd tunde) az reklamozza is

amugy milyen surun szoktak ilyen kivitelu naptarakat levelesladakba szorni?
a tortenet szamomra kicsit verzik (persze nem veletlenul tomi szerepel a kepeken - ezt hosszu munkaval lehet csak kierdemelni)
A Gyurcsány-kormány a 2006-os választások után egyből "piacra dobta" a Malévot, melyet 2007 februárjában a sokadik próbálkozás után sikerült is eladni. A vevő,  az AirBridge Zrt. 51 százalékban egy magyar magánszemély, 49 százalékban pedig az orosz állami…..
Haragosi 2010.12.15 16:01:58
@moncayo: ma mar nincs nagy kulonbseg fapados es nem fapados jarat kozott - ha idoben megveszed mind a ketto olcso, ha utolso pillanatban akkor mind a ketto draga

a brusszeli politikusok pedig nem tudjak 30-40 nappal elore tervezni a hazautazasukat (kiveve ha magan utra mennek)

es egy masik szempont - sokat utaztam london-bp kozott es furcsa mod az utazo kozonseg sem ugyanaz a fapadoson es a 'normal' jaraton (itt nem csak a magyar utasokra kell gondolni) es gyerekkel inkabb mentunk malevval vagy british-sel