Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cang

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Nipkow 1894-ben kifejleszt egy készüléket, mely képes arra, hogy egy fotocellával a képet elektromos jellé alakítsa át, majd 1897-ben Karl Ferdinand Braun kifejlesztette a katódsugárcsövet és a mai értelemben vett televízió ősét. A televízió történelme párhuzamosan alakult ki a televíziózás…..
Cang 2016.04.04 20:48:05
Olvasóink jelezték, hogy a közelmúltban egy 11 éves bicskei fiúgyermeket a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola ún. 2-es épületének udvarán, a rendőrkapitányság épületétől mindössze kb. száz méterre brutálisan megverték. Nem túlzó a jelző, hiszen a földön fekvő, védtelen áldozatot többen is…..
Becsicskult a jobbikos média is. Nem tudnak mit lépni a Fidesz menekültes gyűlöletkampányára. Vona Gábor tördeli a kezét és véres szemekkel mered Elődkére: hiába a cuki vizslák, meg az óvodásoknak a meseolvasás, nem használ, bazmeg. A Fidesz elvitt mindent a kurva kampányával a…..
Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket. Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart…..
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Cang 2015.06.16 14:36:07
@kalbász: Szerintem ez nem csak tisztán az ötlet hiánya, hanem pont a megbotránkoztatás az egyik cél, az értéket pusztító törtetés bemutatása, ez kell a népeknek, úgy gondolják. Csak az a baj ezzel, hogy a népeknek qrvára nem ez kell, de mindenhonnan csak ezt kapják. Döglődik a szellem a nagy kényelemben..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..
Meguntam. Elég volt. Túl sok nyűggel jár! Nagyon macerás. A sex sikeresen elmúlt, elapadt bennem. Emlékszem a pillanatra, amikor távozott: ültem a konyhán, fél kilenc és Dallas körül járhatott, akkor múlt pontosan. Pedig annak idején tudtam, mitől döglik a nő. Szerettem orgiákra…..
A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit. Pastor…..
KKBK A melegpárok gyermekei 2015.02.19 05:42:00
A melegpárok által nevelt gyermekek kétszer annyi érzelmi problémával szenvednek – állítja egy amerikai szociológus frissen megjelent tanulmánya, amely sokkal nagyobb mintával dolgozott, mint a korábbi, hasonló kutatások. A szerző, Paul Sullins szerint ezek az érzelmi problémák nem a homofóbiával…..
Fotó: Borzi VivienModell: Edina KulcsarFotó: ViennFashion - Vivien Borzi PhotographyStylist: Festy in styleHaj: Janos Haller Professional Hair StylistSmink: Anita Heizer Sziasztok!Pár hete fotóztuk a Cango & Rinaldi tavaszi kampányát Kulcsár Edinával a szépségkirálynővel. Itt…..
Prominent Megalázták Beyoncét 2015.02.19 16:20:16
Olyan képek kerültek napvilágra az amerikai énekesnőről, amelyeket elrejteni kívántak. Beyoncé igazi arca látható, és olyan megvilágításban, ahogy még sosem láthattad. A maga természetességében persze azonnal szétrobbantotta az internetet, a rajongók csalódottak és a képek…..
Miért is szeretik az emberek a kandallót? Azért, mert a fűtési módok közül a legközelebb áll a természetes fűtéshez, valamint jó hangulatot is kelt. Ha valakinek van kandallója, és mellette ki van építve a gázfűtés is, akkor, ha máskor nem is, de vendégség alkalmával…..
      Topmodell volt. Most két gyermek édesanyja, feleség, üzletasszony. És, ahogy ez a kép mutatja: bevállalós is. A 48 éves Cindy Crawford ugyanis a Marie Claire áprilisi száma számára (sic!) vetkőzött le fehérneműre. Ebben semmi igazán különös nem lenne, ha nem retus…..
A Valentin-napi hétvégét hagyományosan mindig is a romantikus filmek uralták, idén azonban a szado-mazo szex és Matthew Vaughn elvetemült akcióorgiája keríti hatalmába majd a magyar mozikat. Azért nem maradunk tradicionális romantikus vígjáték, illetve (díjszezon lévén)…..
Alig telt el néhány hónap Kim Kardashian híres/hírhedt vetkőzése óta, amikor is a Paper magazinban meztelenkedett, Kim ismét nekivetkőzött. Természetesen teljesen, ahogy azt kell. Most ráadásul többféle pózban és szemszögből is szemügyre vehető az a bizonyos hátsó, és…..
Cang 2015.02.09 12:49:35
@aki mást mond az hazudik:
Egy segg állapotát nem alapvetően nem a mérete, hanem a karbantartottsága határozza meg. Van kis-lógica és nagy-lógica, ugyanúgy van kis-feszes és nagy-feszes is. Az a lényeg hogy legyen egyfajta élettelisége a testrésznek.

Pont ez a lényege Kardashiannak, amit Te is írsz, hogy sok helyen a nagy segg nagyon nem divat. Hát ő igyekszik divatba hozni, és ez szvsz. jó. A nők igen nagy részének van nagy segge, ők s kis-segg-mítosz miatt mind rosszul érzik magukat, és igyekeznek mások lenni, mint akik.
Van ez a csaj, a VV7 egyik legviccesebb szereplője: Kézbe vette egy stylist, lefotózta egy profi fotós, és megkínlódott vele a fotósoppartista: Én fel nem ismerem...
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Cang 2013.01.09 10:28:46
@melchi zadok: Az osztrákok nem úgy nőttek fel hogy utálom a rendőrt, utálom a másik közlekedőt, ezen kívül köpök a szabályokra. Nem egy estben igazoltattak már osztrák rendőrök Ausztriában járva, és hozzáállásban meg kultúráltságban fényévekkel járnak előttünk. Egyszerűen nem idegbeteg a banda, mint nálunk.

@poszter: "fasza" "szardarab" "picsa" mosd ki a szád angyalka, ilyen kifejezésekkel Te is csak egy idulatos idióta vagy, pont olyan, mint akik ellen olyan lelkesen lázadsz.
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
Cang 2012.12.18 14:33:00
@Fatal Error! System Halted!:
"se karácsonyfa, se korcsolyapálya, se cigi, se casino, se csipsz, se kóla."

Aki ezektől lenne boldog, annak úgyis annyi.

Meg vannak számlálva uralkodásának napjai, ha szerett Kormányunknak és Vezérünknek már annyi energiája sincs, hogy legalább egy kicsit adjon a látszatra.
 Megmondom teljesen őszintén, még ha le is köptök érte, hogy én bizony tiszta szívemből gyűlölöm a karácsonyt. Utálom, irtózom tőle, rühellem szőröstül-bőröstül. Pedig gyerekkoromban hogy imádtam, majd szétdurrantam a várakozás izgalmától a lassan csordogáló…..
Most komolyan; Kiss Dávid HÖK-elnök bezárja a Corvinust, a hallgatók elől, akik ennek láttán fújolnak egy haragosat, majd szúrós tekintetüket néha hátra-hátra vetve távoznak. Ezek után reggel beül a HÖOK egyik tyúkmellű elnökségi tagja a Mokkába, közli, hogy roppant…..
Cang 2012.12.14 16:18:32
@bukszindeksz:

A saját kényelmed mindenek felett, mert megérdemled, , ugye, Te puhány pöcs?