Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Gonosz Törpe

0 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 09:51:00
@Toporodottordog: ..hozzáteszem, hogy amikor 300 ft volt az Auchanban , akkor máshol329 volt..tehát a legolcsóbb volt...Hoppá! -tehát muszáj volt oda járni , mert sok minden olcsóbb volt, mit a piacokon, vagy ksi üzletekben...EZT NEM TUDTAD? AKKOR PSSZT!!!!!!
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 09:52:52
@stark: Tökéletesen egyetértek..a Fidesz DROIDOK...ha a hátukon fát vágnak akkor is azt kiáltják---KÖSZÖNÖM VIKTOR---Okozz sok rosszat és fájdalmat- CSAK ADJ EGY Kis ALAMIZSNÁT a lopott pénzből.......)
Mazohista barmok!
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 09:57:49
@Toporodottordog: na m most utoljára....aztán nem válaszolok, mert látom, hogy agyilag sem vagy képben.
A bedöntött Forint SzíjÁrtaó és a bandzsa Matolcsy .és Orbán,..és az egész Fidesz banda miatt valóban az Euró és svájci frank miatt is van...de nem ekkora, de a más üzletek is követik árban...mert tudják, hogy nem tudják sokáig alul tartani az árat a Multikkal szemben,. mert odajárnak sokan ahol sok mindent lehet kapni.
  Talán emlékszünk még Orbán Viktor kijelentésére a választások éjszakáján, miszerint a kétharmados többségnek alázattal kell majd végeznie munkáját. Úgy látszik, ez az alázat jelenleg egyetlen dologra vonatkozik: a népfelség Orbán és Semjén által elképzelt…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 07:08:26
@sprenczl: IDIÓTA--EGYES ,....LEÜLHETSZ. -EZ A HÖRCSÖGTOSZNÁDI FALUGYŰLÉSRE ELEGENDŐ---IDE NEM!
MENJ TOVÁBB SEGGET NYALNI, A NEMZETI GONOSZ TÖRPÉHEZ MERT KEVÉS SZART ETTÉL MA...
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 07:09:01
@sprenczl: ANYÁD VISÍTOZOTT, AMIKOR SZARNI KÉSZÜLT ÉS tE JÖTTÉL KI....
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 09:45:02
@igényes: ..na meg beteg, ideggyógyászati kezelésen kell mindíg Ausztriában résztvennie...az is őt vesz el....a gumiszobában:)
Erre buzdítanak egyik olvasónk által küldött (ezúton is köszönöm) fotók tanúsága szerint az eisenstadti központú, regionális osztrák Burgenland Bank plakátjai, amelyeket ráadásul nem is Magyarországon, hanem a határ túloldalán helyeztek el, egyértelműen a tőlünk…..
Tudjuk jól - hiszen hallottuk már kb. milliószor -, hogy Orbán nem csak Magyarországot, de egész Európát is kivezetné abból a gazdasági, morális (felsorolás hosszan folytatható) válságból, amelybe a gonosz (a többi jelzőt most felejtsük el) kapitalizmus rángatta bele a…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 06:59:47
@SzaGyu: ezt tudtam én is. Sőt szó van arról is, azt hallottam, hogy aki a gyerekének 18 éves korig vezetendő bankbetétje van azt elveszi és ha 18 éves lesz a gyerek akkor visszadja....mint magánynyugdíjat:)))hehe
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.12 07:03:46
@SzaGyu: várjál! A VÁLASZTÓ TÖRVÉNY???? és az addigra kettős állampolgárságú " hálás" szavazók?.....és a Fityisz bázis szavazók..?...és egy pár maradék " megbutított és nem tud mást választani?---és ha nem is kell akkor már 2/3 ad mert abban az Alkotmányban olyan gumi szöveg lesz, mint a médiatörvényben? ..... és már minden törvény befoglalT addíg?...na na!!!!!... EZT NEM KELL MEGVÁRNI, MERT AKKOR MÁR TÉNYLEG CSAK A KÍnAIAK SEGYÍThENEK, DE FEGYVERREL:)
Az utóbbi két hónapban drasztikusan megváltozott a közélet: megjelent a Fidesz-kormánnyal szembeni utcai ellenállás, és a híres politikai inga, amit még az őszödi beszéd lökött ki messze jobbra, elkezdett visszalendülni. Egy hiba van csak: ahová érkezne, ott most nincs semmi. Azt…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
Az Amerikai Népszava véleményt közölt Török Gábor politológus legutóbbi blogbejegyzéséről.     A „Török Gábor vak vagy a Fidesz?” című írásban szembe helyezkedik a blogger politológus véleményével:   Minden tiszteletünk Török Gáboré…..
Készül Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök helyettes lovasszobra. Legalábbis Kárpátalján és a Vajdaságban biztosan. A kettős állampolgárság megszerzésével ugyanis uniós állampolgárságot nyernek a nem uniós államokban élő magyar kisebbségek. Kaptak is az…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.05 11:41:04
 Keddről Szerdára 0 órakor elindul a Blackout for Hungary. Az Index írása szerint éjféltől arra kérnek mindekit sötétitse el a saját oldalát. A szervezők oldala felhívásában kér mindenkit, hogy rakjon ki fekete képet oldalára vagy blogjára. A Facebookon is lehet…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.04 16:54:07
Szerintem már feltámasztották azt is:

kapcsolat.hu/blog/nemzeti_vedelmi_szolgalat _-_orban_secu_-ja

DE NEM FÉLÜNK! Ma már 2011 et írunk! Legyőzzük a diktatúrát és a Fidesz ÁVÓT!!!!
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.04 17:00:34
@nagymagyarmagyar: ISTENEM..HA AKKOR KIVÉGZIK.DE SZÉP IS LETT VOLNA..MIÉRT NEM SEGÍTETTÉL?????? MA NAGY EMBER LENNÉL!!!!!!
ÉS AZ ORSZÁGUNK NYUGATI ÉLETSZINVONALU LENNE:)
A hétvégén végre sikerült befejeznem egy írást, amely az újabb választáskutatási kötetben jelenne meg, s amelyben a pártok 2010-es stratégiáit próbálom meg leírni és elemezni. Miközben ezzel foglalkoztam, olvasgattam a parlamenti választás előtti anyagokat, nézegettem az…..
Nemzeti Gonosz Törpe 2011.01.04 16:56:32
Szerintem már feltámasztották azt is a Nemzeti szarok.:

kapcsolat.hu/blog/nemzeti_vedelmi_szolgalat _-_orban_secu_-ja

...viszont ma már 2011 et írunk és NEM FÉLÜNK!!!!!! M a már más a szervezés...lehetősége..még egy tizmilliós privát hadsereg sem ér szart sem!
Egyre szaporodnak a jelei annak, hogy immár véget ért az évezredes magyar pechszéria. Eddig az volt a megszokott, hogy honfitársaink igyekeztek „függetleníteni” magukat és értékeiket a magyar államtól – manapság viszont azt látjuk, hogy megfordult ez a folyamat.De…..
A Köztársasági Elnöki Hivatal a honlapján, közleményben ismerte el, hogy Schmitt Pál újévi köszöntőjében valóban előfordultak félregépelések és helyesírási hibák. A valami fatális véletlen folytán több helyesírási hibát is tartalmazó közlemény szerint a hivatalban…..
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
Tisztelt elnök úr! Elnézést a zavarásért, tudom, hogy elfoglalt. De talán segíthetek megérteni önnek, hogy mit gondolnak a máshitű közgazdászok, hátha önnek is tanulságos lehet.A hosszú és a rövid táv között időnként átváltás van. A más közgazdászok, akiket a világban…..
Ugyan rossz nyelvek szerint Schmitt Pál csupán versenyezni akar Szalai Annamáriával, hogy kinek a nevére ad ki több találatot a Google a ciklusuk befejeztével, valódi gondolkodó ember számára már első ránézésre is világos, hogy nem erről van szó, Schmitt Pálnak már megint igaza…..
Brüsszel, 2011. január 3. Magyar huszárruhába öltözött a város egyik leglátogatottabb nevezetessége a Manneken Pis. Valaki egy "CENSORED" feliratú táblát akasztott a kardjára. A felirat fekete alapon piros-fehér-zöld színekben vonta el a nézelődők figyelmét. A ruha…..
killtheradical Valósággyár 2011.01.03 20:16:00
A hatóság aktivizálja magát. Most éppen az a baja, amit úgy hívnak ma, hogy hírközlés. Mert hatásvadász módon tolja a zemberek arcába a vért meg a beleket. Ez, mint tudjuk, nemzet és erkölcsrontó tevékenység, ellenkezik az ember természetes igényeivel. Vagy mégsem? Régen…..
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..