Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abaváry

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napon belül kétszer is szerepelt Szlovénia a fontos hírek között. Az első hír hétfőn érkezett és ritka erős wtf élménnyel járt (legalább is nálam). Szlovénia barátságos hely, és rövidke tengerpartja miatt a magyaroknak általában nincs olyan mély benyomása róla,…..
abaváry 2011.06.22 17:09:51
@d-evike: Tizedannyi eszed lenne mint a Kuminnak, Nobel díjra terjesztenélek fel te 2 lábon járó szánalom.
abaváry 2011.06.24 10:23:41
@ob.szerver: Ezzel szemben a Fletonovics egy mértékadó pojáca, akinek a társaságát úgy vágyják a meghatározó európai politikusok mint aszályos föld az esőt.Hogy miért is bukott hát akkorát idehaza ? A jó fene, meg tán a Debrecziner József tudja.
25 évad, 4561 epizód után ma végleg elhallgat Oprah Winfrey, a legjobban kereső tévés (vagyonát 2,4 millárd dollárra becsülik), legalábbis The Oprah Winfrey Show (röviden Oprah vagy O) műsorvezetőjeként mindenképpen. Az utolsó show-t felvezető epizód két részletben került…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..