Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nocomment :)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal című, méltán népszerű énekes műsorban az indulók, köztük a Megasztár korábbi versenyzői gyanúsan ismerős dallamokkal borzolták a nézők kedélyeit, de úgy látszik, a hazai zeneszerzők nemcsak a Tv2, az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzőit is ellátják külföldi…..
nocomment :) 2012.02.28 17:07:39
Ez a kis nyúlás, ahhoz képest már semmi, amikor Dopeman megfog egy Selena Gomez dalt, ír rá egy magyar szöveget, aztán feltünteti magát zeneszerzőnek is.
www.youtube.com/watch?v=Oo_a6e6YlkQ
Na, ez az igazi pofátlanság. Az egész világon jellemző a mai popzenére, hogy zenei panelekből dolgoznak, de így egy az egyben lopni csak mi tudunk. Gratulálok Pityinger úrnak, bár ő már régen bevallotta: "Megyünk lopni..."
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
comment:com Fuck a Grammy-díjon 2011.02.15 10:59:00
Eminem fellépését a CBS cenzorai biztos kibírták röhögés nélkül, az énekes szövegeiben több a fuck, mint a gárdamellény láttán infarktusközeli állapotba kerülő parlamenti képviselő. Az egyik káromkodás még így is átcsúszott a piros gomb alatt, pedig az élő adás Janet…..