Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuci88

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog ! (tuti1x2)..
Azt játszd, amit érzel !!! (Samot)..
Kuci88 2018.11.17 09:23:16
Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész (Special One)..
Kuci88 2018.10.13 04:25:17
@Morli Holect: szia szerintem is jó tipp van még valami tippet a kézimeccsekre?
A gondolkodás nem csak a bukik fegyvere ! (tibák)..
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet !  (pannonymous)..
Be kell látnunk, minél extrémebb eredmények születnek, annál jobban fizet ! (zsetonos)..
Lefújás előtt tépni illetve karikázni sosem szabad! (Goldstein)..
Kuci88 2016.09.18 12:39:27
@talpnyali: de ne felejtsük el nincs bale és ronaldo sem!
Kuci88 2016.09.18 12:57:31
@talpnyali: akkor megteszem 5000 el
Kuci88 2016.09.18 13:01:26
@Dárdai Pál76: szia szerinted?totthenam reál nyer?
Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival. (Derbi)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A tippmix olyan, mint a póker! Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen" (Special One)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :)) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..