Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flugos furgonos

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék-lássék értesítéssel letiltott bankkártya, önhatalmúlag átállított netes limit, külön díjért kérhető átmeneti módosítás és egy vagyonért cserélt bankkártya - ezek vannak a KDB-nél. Kedves Homár! Sokáig tűrtem, mire billentyűzetet ragadtam, de most már ott…..
Flugos furgonos 2015.02.26 17:51:12
@vazsmegyeigerdezsház: Jó könyv, csak az utolsó két részét még nem olvastam :(
Kicsit hosszabb szünet után egy olyan ügyben szólalnánk meg, ami mellett nem lehet nem elmenni. És bár blogunk sosem volt politikai jellegű, és nem is lesz az, mégis másfél hete olyan hír jelent meg, ami alaposan felkorbácsolta az indulatokat; útdíjat kell fizetni az M0-ás több…..
Miért? Mért nem haszálják az emberek korunk vívmányait? Egy perc alatt le lehet csekkolni bárki és bármit a neten. Sok csalódástól kímélte volna meg magát szegény Dániel is, ha nem utólag guglizik, hanem előre.  Tisztelt Szerkesztőség! Eddig "sajnos" nem voltam…..
  És ha van, akkor hogy kaphatta meg? Az alábbi videót ma délelőtt az iroda ablakából csináltam az újpalotai China Martból, miután az egyik kollégám már két perce ott röhögött az ablakban. A fekete Mondeo csodával határos módon megúszta az esetet. ..
Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden…..
Flugos furgonos 2014.11.13 17:17:29
@Manyecska: Nem kell bemutatnod a menhelyek állapotát, sajnos elég sok olyan telepen jártam már ahol a fényűzésnek nyoma sem volt. Viszont láttam a gondozok hozzá állását, a szeretetet a szemükben, és láttam a kutyák szemében is a gondózójukhoz való szeretetet. Én adományokat vittem több kis menhelyre, Sőt volt olyan ahol társadalmi munkát is végeztem, ugyhogy nem 1-2 percre hanem volt hogy 2-3 napot is ott töltöttem, láttam mit tesznek meg értük azok akik szívből teszik amit tesznek. Sokszor nagyon nehéz volt otthagyni őket mert tudtam hogy amit tettem az csak egy csepp volt, a hiányok végtelen óceánjában.
Flugos furgonos 2014.11.13 17:26:15
@Manyecska: Ja elfelejtetem, A linkben megjelölt menhelyen is jártam kb 3-4 éve, egy furgon száraztésztát, konzervet és croassant vittem le. (Croassant ne kérdezd amig volt hely addig tömködtük a kocsiba mert volt)Mikor megkérdeztük hogy miután kipakoltunk hogy tudunk-e valamit még segíteni, egy kérésük volt. Éppen voltak bent pár napja született kölykök, és tél lévén nehéz volt elhelyezniük, igy kérték ha tudunk csináljunk képeket a kölykökről és probáljuk hirdetni mert nekik mos épp elromlott a gépük és az uj gép árát inkább ennivalóra költik mert az most fontosabb.
Flugos furgonos 2014.11.14 16:13:58
@ergerberger: Legyen igazad :) A neve mindegy a tartalma számit :)
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
Flugos furgonos 2014.09.14 15:46:47
Mikor olvastál el utoljára egy háromszáz oldalnál hosszabb könyvet? Egyáltalán mikor olvastál el utoljára egy könyvet? Mikor olvastál végig utoljára egy cikket a neten? Az olvasás évezredek óta az emberi kultúra része, viszont az, hogy hogyan olvasunk, folyamatosan változik. Az…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
A rendőrség már csütörtökön kivette a részét az áldozatok mentéséből. Lászlóék Facebookon terjedő kalandja során a mostanában sztenderd bírsággal találkoztak miután a hóviharban felborultak autójukkal. A tegnapi nap termése... Sok más autós társammal együtt a tegnapi…..
Flugos furgonos 2013.03.18 14:49:51
És az érem másik oldala:
"Büntetés árokba csúszásért?
Többen arról számoltak be, hogy nem volt elég az árokba csúszásuk, a rendőrség még meg is büntette őket. László egy lefotózott csekkel együtt ezt osztotta meg a Facebookon:

Sok más autós társammal együtt a tegnapi időjárási viszonyok miatt balesetet,kárt másoknak NEM okozva árokba kerültünk. Én a rendőrségtől segítségnyújtás,segítséghí vás,vagy bárminemű jó szándék nélkül ezt a csekket kaptam. Két falu között szinte járhatatlan úton,tomboló hóviharban felborulva átfázva fontosabb volt büntetni, mint segíteni.
László későbbi kérdéseinkre már nem reagált, de mivel más olvasó is írt arról, hogy megbüntették, miután a csúszós úton megcsúszott, rákérdeztünk az esetre a Somogy megyei rendőrségnél.

A rendőrség közleménye szerint március 14-én ketten hozták nyilvánosságra bírságukat a közösségi portálokon, és ezek a büntetések megalapozottak voltak. A Ságvág közelében történt balesetben a sofőr elismerte felelősségét, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. Mivel volt már "közlekedési előélete", ahogy a közlemény fogalmazott, a rendőrség 15 ezer forintos helyszíni bírságot szabott ki rá. A másik sofőr az M7 autópálya szalagkorlátjának ment neki, és szintén elismerte felelősségét, ezért a rendőrség tízezer forintos csekket állított ki.

A rendőrség álláspontja szerint a kiszabott helyszíni bírságok az elkövetett cselekménnyel arányosak voltak, méltányosság gyakorlására nem volt lehetőség. A rendőrség azt is hozzátette, hogy az érintettek hangulatkeltésre használták a közösségi portálokat, és bejegyzéseikben nem, vagy félrevezető módon jelölik meg a balesetek időpontját, illetve az időjárási körülményeket."
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
Flugos furgonos 2013.03.16 10:49:43
@determ: De ha felemelik ad adot még 10 %-al hogy "valamit összehozzanak" Akkor te sirnál a legjobban. Inkább azt mond meg miért kellett eladni?
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Flugos furgonos 2013.02.12 17:10:33
@floorwalker: " XD valaki újraregelt :)
ha minden adatát törölték, miért ne lehetne újraregelni?"
Mert ha már volt sikeres üzlete akkor már értékelt, ha értékelt akkor meg nyoma van az üzletfele értékelésénél. Ezért nem lehet nyom nélkül eltünni a vat.-ról, és újra regisztrálni sem.
Flugos furgonos 2013.02.12 17:15:24
@eiselmirjam: Légyszives ird már meg egy üzletfeled nincknevét, ott láthatnánk hogy tényleg volt-e üzlete veled vagyis eiffelsquare86-al

Szerintem nyomtalanul nem törölnek.
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
Flugos furgonos 2013.02.01 15:46:08
@Komojtalan: Nem midig, nekem az egyik évben modosították a környezetvédelmi besorolásomat és akkor is az okmányirodában kellett ügyintéznem, sőt az utolsó vizsgán megkaptam az adatlapot de a matricát az okmányirodában kellet felragasztatnom, mert a vizsgabiztosnál nem volt elég plakett, igy nekem nem jutott.
Naiv ügyfél szomorúan értesült róla, hogy Velux ablakaira azért fagyott rá évekig a pára, mert a vásárláskor ismertetett rendeltetésszerű használat épp az ellenkezője annak, mint amit a cég manapság javasol. Több éve már, hogy nagyobb felújítást végeztünk a házunkon.…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Flugos furgonos 2012.09.06 14:42:57
@Dr. Körömlakk ®: Nem csak abban a körben vannak ilyen esetek: Egy kis építőipari bt-m van. 2 személyes. Kerestem egy harmadik kollegát, segédmunkást. Papir nem kellett hozzá csak dolgozni kellett volna. A legdurvább követelés napi 10000 Ft nettó, és kötetlen kocsmábajárási lehetőség. Mivan???? kérdeztem, mire kifejtette hogy ő nagy melegben nem fog 8 órát egy-egy sör nélkül lehúzni, igy néha elmegy kocsmázni. Hidegben meg kell egy kis gyorsító pálesz neki. Nem értette mért nem veszem fel.
Volt aki 40 km-ről járna de hozzam- vigyem mert a busz ritkán jár és át kéne neki szállni. És még sorolhatnám a jelentkezők feltételeit.
Meleg volt a nyár, de nem csak e miatt készült ilyen kevés poszt, - egyszerűen halas témában kevés dolog történt velem mostanában. Azt szerencsére nem mondhatom, hogy víz közelébe sem kerültem, de sajnos halat nem sokat láttam.  Volt egy kis horgászat faterommal a Baracskaiban…..
Máté nagymamájához egyszercsak beállított egy csapat, akik azt állították, hogy 60 ezer forintért tutifixre szigetelik az ajtót, ablakokat. Végül csak az ajtót kellett cserélni utánuk. A KSZ Window Kft-t amúgy a Békéltető Testületek oldalán is jegyzik vállalkozási szerződés…..
Flugos furgonos 2012.07.16 16:21:39
@venszivar: Látszik a nevedből is, hogy te is annyira tudsz gondolkodni mint az öregek általában. Ők önállóak akarnak lenni, de nekik már rohadtul nem megy. Gondolom itt a nagyi még büszke is volt hogy elintézte és nem kellet az unokát ilyenekkel zavarni. Ők már nagyon naivak és szinte gyermeki ésszel gondolkoznak.
Flugos furgonos 2012.07.16 16:23:46
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Hol van az írva hogy a 83 éves néni netezet?
„Drágám, ha gyalogost gázol, nézze meg a szombati anyagot, abban volt szó a gyalogosok közlekedéséről. Biztosan elsiklott valami fölött vagy éppen az orvosnál volt” – bökte oda az iskolavezető a számítógépe mögül. Így a negyedik napon már éreztem magamban valami…..
Flugos furgonos 2012.07.13 22:26:17
@[zoom]: Te aztán kanos lehetsz, nincs is foto de te dugnád. XD
Ha már alaposan megszigorították a büntetéseket, akkor legalább a posztban szereplő furgonosnak kijárna alaposan, főleg, hogy tudomásom szerint a hatóság félrevezetése már bűncselekmény. És bár egy "egyszerű" karambolból indult, Melinda mégis hosszú procedúrával kell, hogy…..
Flugos furgonos 2012.05.22 10:07:20
@metal: Ha gondolod szivesen meglöklek az első lőkhárítómmal, és megnézzük milyen károd keletkezett. Ne új furgonra gondolj, nekem 91-es J5-ösöm van ( de ilyen a ducato, a c25 is) annak még a lökhárítóját vasbol csinálták. Télen rajta szoktam állni a 113 kilommal és ugy takarítom róla a havat. Elképzelhető hogy azon semmi nem látszik mig a "modern biztonságos" autók ripityára törnek.
Flugos furgonos 2012.05.22 17:02:32
@(---Flúgos Buszos---): "Autó nem kis tétel,csak a benne lévő üzemanyag." Üzemanyag kis tétel? Ezeknél az áraknál? Lassan ha teletankolsz egy autót, megduplázod a kocsi értékét. XD
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
Flugos furgonos 2012.04.13 19:17:25
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Ez nem igy van. Pont tegnap tudtam meg hogy a Pestiek nagyon összetartó, barátságos emberek. Mondta nekem egy belvárosi ember, aki ezután kifejtette hogy ő pl. 12 éve lakik ott de nem tudja a szomszédja nevét sem. XD
A Témához: Néha szoktak engem is tolni az M0-on de mig én a belsőben 80-al (megengedett max) megyek addig leszarom hogy dudál, villog, őklötráz. Ha befejeztem az előzést majd szépen besorolok és tőlem mehet.
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
Flugos furgonos 2012.04.10 15:50:40
@Mayday: "Az index jobbra ki segit ebben sokszor, a kamionok "szetnyilnak" annyira, hogy ugy-ahogy beferj."
Az MO Déli szakaszán? Jártál te arrafelé mostanában? Nemhogy segítenek kijönni a belsőből, de sokszor a kijáratnál is szabályos közelharcot kell vívni hogy ki tudjak sorolni.
Mutogathatsz neki hogy te itt lemennél az öt nem érdekli, max. vigyorog. Hozzá kell tenni az esetek 90%-ában magyar a kamionos, Román, Ukrán, Szlovák hamarabb beenged.
Flugos furgonos 2012.04.10 15:55:25
@horex: Pedig szokott ott többször is lenni. Csak néha az Edda együttes gitárosa emlékműnél a bokor mögé bújva csinálják a sztárfotókat. Néha meg látványosan kiállnak az útszélére.
Az Erő krónikája játékunk lezárult, összesen 64 helyes megfejtés érkezett, köszönjük, hogy velünk játszottatok :) A szerencsés nyertesek, akiket emailben értesítünk a vetítés időpontjáról:- Lévai Csaba- Fodor Krisztián- Láposi Katalin- Kis Pál- Ágoston Zsolt- Tureczki…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik, megint egyre több sztorit kapunk tőletek, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy ne hagyjátok abba és ha bárkinek van valami érdekes sztorija, az írja meg a blog[kukac]autozz.eu címre és máris kaphatja az ívet a drága kommentelőktől! De hogy az…..
Flugos furgonos 2012.02.16 17:50:07
@THaruca: "Aztan idovel es gyakorlattal ez elmult."
Mi múlt el? A 30-as max sebesség határod, vagy hogy észre vedd a táblákat? XD
Másfél éve már annak, hogy itt hüppögtem a malacorrúm összetörése miatt.Igen, 2010 május 31-én belecsattant egy női hölgy az út szélén parkoló autómba.2010 június 7-én a DEKRA-Expert Kft. munkatársa elvégezte a helyszínelést, elvitte a papírokat és adott egy nehezen…..