Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÓjajSámson

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Brúnó bizonyára direkt két számmal kisebb cipőt vásárolt télire, hogy az még garanciális időn belül elpusztuljon. Különösen vicces a cégvezető független szakvéleménye, aki szerint a belső szakadások "nem rendeltetésszerű használatból" erednek. Vajon mire…..
Sziasztok! 13 éve postán dolgozom, nagyon sok mindent elviseltem ezalatt az idő alatt. A munkabeosztásaink borzalmasak : kezdés 7:30-11:00-ig majd hazamegyünk és visszakell mennünk 14:30-ra-19:00-ig és a következők 7:30-11:30-15:00-19:00, 10:00-18:30,6:00-13-ig ,12:30-19:00 ezek…..
ÓjajSámson 2011.02.07 21:47:51
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
;) Budapest is számít? 3km az minden körülmények között lóf@sz.

Na, jó. Én vélelmezem, hogy a posztíró elírta, és 30 (vagy 300 vagy 3000) km-re van a munkahelyétől. Legyen 30 km. Az már Budapesten kívül (bocs'=vidéken) lehet gáz.

Lehetőségnek marad az, amit fentebb írtam.
ÓjajSámson 2011.02.07 21:49:55
@I am who I am: Félre értettél. Nem "gyalázni" akartam, csak objektív akartam lenni.
ÓjajSámson 2011.02.07 22:16:49
@I am who I am: a magyar szubjektumok objektív alternatívája? heh? pl.
- három gyerek után menjen és tegye le az érettségit - lehetőleg dél és du. három óra között. úgyis könnyített ebben a rendszerben. (igaz, ettől nem lesz piacképesebb.)
- ha már van egy értéktelen érettségije, hát tanuljon főiskolán/egyetemen. mit is? melyik BA diploma is ér valamit a piacon? ja, úgyis van ideje, tanuljon tovább egy MA-ért. Mert az már tutti ér valamit.
- mit is tehet ezen kívül? hát, számtalan dolgot. majd "I am who I am" megmondja. Jól.
Adott egy hasonló korú gyerekektől nyüzsgő sorház. A kölykök együtt játszanak, összetartanak, barátkoznak, közösen nőnek fel. De még egy ilyen idillikus gyerekkorba is alaposan belerondíthat egy hülye mostoha. Íme A. története: “Szia, Az egész gyerek-, és fiatal…..
ÓjajSámson 2011.02.04 21:24:49
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Évek óta együtt él anyukáddal - egyébként ez érthetetlen -, titeket nevelt ergo ez egy élettársi kapcsolat.
Kérdezz meg egy ügyvédet, de sztem minimum jár édesanyádnak a haszonélvezeti jog, ha egyszer meghal a mostohaapád.

Ha már felnőtt vagy, gondolom eszedbe jutott, hogy orvos kéne neki. Ha meg van lehetőségetek, anyudat mentsd ki ebből a helyzetből. Soha nem késő.
Mandiner blog A haza védelmében? 2011.01.20 15:31:00
  Tegnap az Európai Parlament meghallgatta a magyar miniszterelnököt. Mint az unió soros elnöke, Orbán mintegy 22 percben számot adott a magyar elnökség következő féléves terveiről. A szokásos logika azt diktálta volna, hogy az EP frakciói az elhangzottakra reagálnak,…..