Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balinyul

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten mutatják be Amerikában a Zöld Lámpást Amerikában, mi azonban csak augusztus 11-én válthatunk rá jegyet. Sebaj, a Warner azért még kidobott a netre egy újabb videóanyagot a szuperhősről. Még az utolsó percekben is dübörög a marketing, hadd lássa mindenki, hogy nem egy…..
balinyul 2011.06.13 13:52:05
@Rango: most ez monjduk nem miattuk van,ez eredetileg is akkor került volna bemutatásra
Az alábbi írást A nép fia - X-Men és képregényrajongó - küldte be. SpoileresA rajongók öt éve várnak egy új X-MEN-filmre (az X-MEN Origins: Wolverince c. vadhajtástól most jótékonyan tekintsünk el), és ím, a mostani Hollywood-i szokásokhoz híven kapunk egy előzmény-filmet.…..
Nem is oly rég kért meg egy filmművészetis srác, hogy tegyem ki az általa készített videókritikát az oldalra. Állítása szerint nagyon hasznosnak bizonyultak a hozzászólások és sokat tanult belőle. Megcsinálta a következő kritikát is, amelyben a Másnaposok 2-ről esik szó. ..
Matthew Vaughn a Moviewebnek elárulta, hogy az X-Men: Az elsők (X-Men First Class) folytatásába behoznak egy újabb főszereplőt, azt azonban nem árulta el, hogy kicsodát."Csupán csak egyetlen új karaktert mutatunk be. Nem árulom, hogy ki a fickó...szóval nem fogom megmondani, hogy…..
balinyul 2011.05.24 22:40:42
Francis Lawrence eredetileg azt akarta, hogy a Legenda vagyok filmben Will Smith ne CGI zombikkal nézzen farkasszemet,  megfertőzött embereket statiszták keltették volna életre. Néhány teszt után azonban Lawrence keserű szájízzel nyugtázta, hogy ez nem az igazi, ezért mégis…..
2005-ben Hollywoodban még nem tombolt az a vágy, hogy közismert és népszerű meséket dolgozzanak át, a Pirosszka akár ezen művek előfutárának is tekinthető. Az animációs film ugyan gyenge képi világgal, de nagyszerű poénokkal szolgált és még sikeres is lett. A folytatás idén…..
A Marvel szeretné, ha másik szuperhőse, a Hangya a tiszteletét tenné a mozikban. A forgatókönyvön Edgar Wright dolgozott Joe Cornish-sal közösen, ám egy időre kénytelen voltak pihentetni a projektet a Scott Pilgrim film miatt, amelyet Wright dirigált. Januárban ugrottak neki ismét a…..
Robert Rodriguezt kérte fel a Nike, hogy készítsen egy néhány perces reklámfilmet Kobe Bryant. Rodriguez azonnal szólt Danny Trejonak (pont őt hagyná ki?), majd megkereste Bruce Willist is, akivel együtt dolgozott a Terrorbolygón.Bryant játssza a főhőst, természetesen előkerül egy…..
Az elmúlt időszakban egyre másra tűnnek fel a szuperképességek nélküli maszkos igazságosztók. Woody Harrelson a Defendor - A Véderőben okozott kellemetlen perceket a város gonosztevőinek, a Ha/Verben pedig Aaron Johnson és Chloe Moretz lépett a bűnözők tyúkszemére. Ezután…..
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..