Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csubakko

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihó! Újrakezdtem régi kedvenc hobbimat, megint gyógytornára járok, és öreg néninek adom ki magam. Szuper kis foglalatosság, kezdőknek az TB által fedezett körzeti gyógytornászt ajánlom, majd ha kezdünk belejönni, jöhetnek a méregdrága maszek gyógytorik. Az egyetlen alapszabály, amire nagyon oda…..
Höri menni Amerika Hát Nahát! 2016.09.03 21:36:37
Gondolom mindenki legnagyobb döbbenetére - teljesen megfeledkeztem az elektronyos naplóírásról, mintha soha nem is lett volna. Teher alatt azt hiszem kicsit jobban nőtt a pálma, és most csak úgy elvagyok, mint a befőtt, sőt néha talán örülök is, mint majom a farkának. Szép megfontoltan ellátogattam…..
Sziasztok, elég bizi 3 héten vagyunk túl, beindult a tavasz, felvettek a belvárosba dolgozni ÉÉS meglátogatott minket az utánozhatatlan Mesterhármas: Mami, Emő és Bogi. Nos, meglepetésből kimentem eléjük a reptérre, lerövidítve a pénteki munkanapot, hogy sírós ölelgetős, esetleg röhögős, névtábla…..
Sziasztok Drágaszágok! Elvileg a Húsvéti Hétvégénkről akartam írni nektek, de mivel az köhögésbe és lázba fulladt a nyamvadék influenza A vírus jóvoltából, ezért nem traktállak titeket partra vetett bálnákat megszégyenítő döglődésünkkel az Óceán partján. Pár képet azért lőttünk, úgyhogy a hozzám…..
Hi my friends, please pardon my French but ever since I started blogging I have been toying with the idea of doing an entry in English so that my dear foreign friends, who „nem beszélek magyarul”, could also have a little bit of an insight on our lives in the not so big, but far away city of…..
Halihóó Drága Feleim! Engedjétek meg, hogy egyből az igen tajtékos kis lovak közé csapjak, mert szorít az idő és a bundabugyi.  A Zünnepek közül én húztam a hosszabbat, ígyhát elétek tárom életünk első olyan többnapos Szilveszterének történetét, amikor a 31-ét követő napok nem szánalmas…..
Sziasztok! Legújabb hírem – ami valamicskét hozzájárult, hogy ekkora űrt eresszek két bejegyzés közé – hogy elkezdtem dolgozni. Köszönöm a képzeletbeli pacsit mindenkitől, zsebre is teszem! Egy vezeték nélküli szívmonitorozó készülékeket gyártó cég könyvelésén…..
Höri menni Amerika Jógosítvány 2015.11.07 18:20:08
Sziasztok, Ezen a héten megvolt az első hivatalos jógaórám, ami azt jelenti, hogy kiléptem a nyolc hetes kezdő tanfolyam biztonságos kis melegéből és bementem egy sima jógaórára. Ilyen tömeget még sosem láttam a teremben, meg is örültem, hogy áhh úgyse férek be, de sajnos a…..
Kivételesen csak azért nem írtam nektek sokáig, hogy lássam, mennyi időnek kell eltelnie blogbejegyzés nélkül ahhoz, hogy a menekültek vagy a tél beköszönte - kit mi csigáz el mostanában - helyett inkább erről panaszkodjatok. Gratulálok, a verseny győztese pedig drága apósom,…..
Sziasztok! Ezeregyéve nem írtam sajnos nektek, igazán röstellem, de hát a Höri feje folyamatosan vagy az aktatáskájába szorult be, vagy túlságosan mélyre lógatta és ezért mindenféle szemét ragadt az orrára, vagy pedig ravasz módokon zsarolt, hogy ne jegyezzek a netnaplómba.…..
Szeervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de túl sok dolog nem történik velem, hacsak nem nevezzük történésnek, hogy próbálok amerikai klasszikus filmeket vadászni a netflixen, hogy értsem, ha valaki netán ezekből idézget, mint otthon én a „Drakula halott, és…..
Höri menni Amerika Röplabda fail 2015.08.27 22:02:10
Sziasztok! Kezdem teljesen megszokni az ittlétet, ami abból is látszik, hogy alig akarok felkelni reggel, a pizzakihordó már nem hezitál a házunk előtt, hogy vajon hova csengessen, és akaratomon kívül loptam. Péntekenként van ugyanis itt a szemetes nap, aznap reggel, vagy előző este…..
Mindenki, aki járt már Amerikában, vagy forgatott már angol nyelvterületre kalauzoló útikönyvet – vagy útikönyvelő kalauzt – nyilvánvalóan tudja, ha összefutsz egy ismeretlennel az utcán valószínű, hogy a köszönéshez odabiggyeszti a szó szoros értelmében „Hogy…..
Sziasztok! Végre eljött a pillanat, hogy helyi lakósként üdvözölhessük magunkat és egymást Philadelphia utcáin, amiket egykor Bruce Springsteen is olyan marha lelkesen, csupa pozitív gondolattal telve koptatott ugye. Kicsit jobban megismerhettük házigazdijainkat  - elég laza…..
Sziasztok! Nagyon félek megírni ezt a bejegyzést, ami nyilvánvaló jele annak, hogy muszáj megírnom. :D Előre is elnézést kérek azoktól akik ezt borzasztó nyálasnak/unalmasnak/álszentnek…..
Sziasztok! A mai blogbejegyzés majdnem egy szorongásos roham áldozata lett, de úgy döntöttem, hogy nem hagyom magam és megírom anélkül, hogy túlságosan megírnám vagy megijednék, hogy megírom.…..
Sziasztok! Mivel Csubakkorádó éppen szunyókál kicsit nehézkes éjszakája után ezért ma rajtam a sor, hogy szórakoztassam a nagyérdeműt. Az elmúlt blog óta izgalmas volt az életünk de…..
Szóval túl vagyunk a nettó 9 órás repülőúton, ami számomra olyan volt, mint amikor a Félelem és reszketés egy sötét sikátorban véletlenül összefut a 8.utassal aki épp…..
  Kedves feleink! Ezt a blogot azért írjuk, hogy képet kaphassatok róla hogy megy sora a legvagányabb szőrös Csillaghegyi menhelyesnek és kíséretének Észak Amerikában. Meg persze hogy ne legyen időnk…..
NRG Igazán zöld karácsonyfa 2010.12.13 16:43:00
Gyanítom mindannyian a kellemes karácsonyi élmények közé soroljuk a karácsonyfa díszítését, a fenyő jellegzetes illatát – de vajon belegondolunk-e, hogy ennek a tradicionális karácsonyi kelléknek mekkora ára van?Sokakban felvetődik a műfenyő, mint…..