Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SINGLETON

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
SINGLETON 2006.09.19 16:22:58
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
a szocialista informátoroktól kiszivárogtatott bennfentes információk alapján a re:blog úgy értesült, hogy gyurcsány ferenc az egészen közeli jövőben lemond kormányfői posztjáról. az alábbiakban részletet közlünk az elkapott kormányfői beszédtervezetből: "[...]az…..
A Zugügyvéd egy névvel vállalt bírósági esetet kapott a postaládájába. Az ügy érdekessége, hogy a beküldő kolléga az összes kapcsolódó iratot is feltöltötte egy honlapra, így bárki leellenőrizheti a történet valóságtartalmát. Tisztelt Zugügyvéd,Egy igen érdekes és…..