Regisztráció Blogot indítok
Adatok
socialite

22 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap, vagyis amikor már olvassátok, akkor hétfőn leáll az iwiw, végleg. Nem vagyok a nagy visszafelé nézés hive, de mégis elgondolkoztat, mert ezzel a platformmal kezdődött el a virtuális énem kialakítása. Ez a nosztalgia pedig már majdnem arra késztetett, hogy évek múltán…..
Mindegy, hogy mekkora céget vezet/ alapít/ vagy épp dolgozik benne az ember vannak olyan alapvetések, aminek eleget kell tenni. Nagyvállalati szakmai pályafutásomból adódóan nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy a jó ötlet az nagyon karcsú, semmire sem elég. Annak idején, amikor…..
Kicsit lehangol a gondolat, hogy nincs megfelelő magyar kifejezés a "running a business" angol szókapcsolatra.  Ugyanis így nehéz elmagyaráznom, hogy mi a kapcsolatom a futáshoz és az üzlet futtatásához. Évek óta futok. Pontosítok: különböző intenzitással edzek, van, hogy a…..
Mivel szolid volt a buli szilveszterkor, így elsején reggel volt alkalmam figyelni az embereket az utcán. Kerestem a jeleket, hogy vajon mi változott, másképp viselkednek, mint tegnap, amikor még egy teljesen másik évben voltak? Megfordult egy éjszaka alatt a világ? Ugyanannak a…..
Míg mindenki más ajándéklistát ír, én bakancslistát. Idén ugyanis 3 hétre fogok szabira menni, pont karácsonykor. (OK, másfél napot közben is dolgozom, de az nem lesz vész). Mivel a listák embere vagyok, (értsd: mindenre gyártok egy listát, amit utána vagy használok, vagy nem -…..
Bizony-bizony. Meglehetősen nehéz műfaj a munkahelyi kávé, és sajnos a legtöbb esetben nem is sikerül megugrani a lécet. Ez a mi kis kantinunkban sem sikerült. De isszuk. És szeretjük is, mert ez van, még ha zaccos, olcsó, jellehzetes ízű kávéból is készül, a tej is fura benne.…..
Mindennapi kávém 2013.11.08 18:00:07
Mindennapi kávém Az első 2013.11.07 21:32:30
Igen, ő volt az első igazi. Már 5 éve van nálam, és egy évfordulóra kaptam. Ebből is tisztán látszik, hogy a szívemhez a kávén, nem pedig gyémántékszeren keresztül vezet az út.  A kapszula beszerzése az elején még sikk volt. Imádtam be-bejárni az Andrássyra, mert az ugye…..
Szövegbuborék A változás ideje 2013.10.24 22:19:09
Rengeteg változás áll előttünk az életben folyamatosan, azonban az mindig foglalkoztatott, hogy ha miénk a döntés, akkor honnan tudjuk, hogy itt az idő? Én hajlamos vagyok jelekre várni. Arra gondolok, hogy mivel intuitív vagyok az apró, vagy éppen nagyobb jelek, lökések majd…..
Az a fajta kapcsolat volt, ami döcögősen indult. Egy barátnőm szólt, hogy meg kellene ismerkednem vele, mert hát mennyire jó már, rengeteg jó kapcsolata van, szóval akár ki is használhatom, ha akarom. Nem tudom, vonakodtam, fura volt, hogy olyan rideg ez az egész: kapcsolatépítősdi.…..
Digitális Marketing Blog 2011.05.31 18:53:00
 Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek  Ez a mondat mostanában egyre gyakrabban eszembe jut, legtöbbször magamra vonatkoztatom, múlt héten azonban az Enter Digital konferencián szinte egész nap ez járt a fejemben. Természetesen csak képletesen, hiszen a…..
Na, egy ilyen mondatot biztos nem ír le egy profi marketinges, már ha legalábbis komolyan gondolja. Elég csak egy pillantást vetni a Facebookon a jobb oldali sávban található hirdetésekre, szinte biztos, hogy minden második nyereményjáték ilyen lesz. Ezekkel nem feltétlenül az a gond,…..
Hiába, a vámpírőrület a fogászati reklámokat is elérte. Így ha az ember fia szexi-trendi vérszomjas vámpír, már akkor sem mehet biztosra, mert a rossz lehelet a legforróbb éjszakát is lehűtheti. Csillagos ötös a Porthmouths-i egészségügyi szolgálat vírusfilmjének, íme a…..
A Sloggi fehérnemű márka megunta, hogy uncsi hagyományos reklámokat gyártson, így egy kis vírus buzz-zal kavarta fel az állóvizet. A márka, amiről nekem eddig csak a nagyibugyi jutott csak eszembe, no és sok pamut, nem titkoltan a fiatalokat szerette volna megcélozni, így a Facebookot…..
A reputation menedzsment nem is olyan rég csak a felsővezetők úri kiváltsága volt, az utóbbi néhány évben azonban a szorgos kis hangya dolgozó számára is rengeteg lehetőség bukkant fel, amivel saját álláspiaci, illetve szakmai pozícióját, ezzel jóhírét, és jövőjét is…..
Ha egy parfümnek dedikált kisfilmet olyan nevek fémjeleznek, mint Vincent Cassel, Darren Aronofsky ( A Fekete hattyú rendezője) és nem utolsó sorban hazánk lánya, Mihalik Enikő modell, akkor az ember már csak a rend kedvéért is megnézi. Yves Saint Laurent legújabb parfümje a La Nuit…..
Srácok, ha formába akartok lendülni tavasszal, akkor ne az edzőterembe szaladjatok, mert a Jack&Jones speciális online edzésprogramot dolgozott ki nektek. Az izzadás garantált, az viszont tuti, hogy nem a nehéz mozdulatoktól dől majd rólatok a víz. A helyzet a következő: a…..
Mindig üdítő kreatív álláshirdetéseket látni, mert ilyenkor az ember már sejt valami szikrát a nagy cég mögött, és titkon kezd bizakodni álmai állásában, ráadásul amikor egy magyar cégről van szó, akkor duplán megdobban a szívem. Ezért is kattintottam (habár épp nem…..
Egyszerűen nem tehetek róla, de imádom az AR kampányokat. Egyediek, izgalmasak és frissek. Így nem meglepő, hogy egy gabonapelyhes dobozban is simán elfér egy AR kampány, legalábbis így gondolta a Nestlé. Egy kivágható társasjáték vagy egy béna műanyag figura után üdítő egy…..
Ez is lehetne a jelszava az Air New Zealand-nek, de lássuk be reális igényt elégít ki azzal, hogy szerencsétlen parázó utasokat egy vicces videóval örvendezteti meg, hiszen sokan közülük már százszor is végighallgatták és nézték, ahogy a stewardessek unalmasan felhívják a…..
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
A nemes célok érdekében készült vírusok nem mindig sikerülnek jól, a WWF azonban most abszolút beletrafált, kihasználva a mindenki által ismert tényt: hogy a molylepke bizony mindig a fény felé száll. A Föld órájára felhívó videó ötletes és vicces, még annak ellenére…..
Valahányszor egy jó kis AR kampányt látok, mindig belesajdul a szívem, hogy mi még miért nem tartunk itt. Persze ennek sok oka van, ezt most itt nem szeretném kifejteni, viszont az biztos, hogy az MWC-n Barcelonában a sok előadás és kiállító stand mellett a Qualcomm-nak (aki…..