Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maggy

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Triumph szerint nem helyes, sőt egyenesen degradáló a nők alakját gyümölcsökhöz hasonlítani, hiszen ezáltal sérül az önkép és még rosszabbul érzik magukat a kerekdedebb nők. Helyette azt javasolják, hogy híres művészek stílusjegyei alapján kategorizáljuk a női testet,…..
A Ford Models elvileg plus size modellje, Crystal Renn a mexikói Vogue címlapján tündüköl egy szűk, élénk narancssárga ruhában, vibráló kék szemekkel és kicsit vékonyabban mint megszokhattuk. Nekem nagyon tetszik a styling (Sarah Gore-Reeves) és a fotó (David Roemer) is, de a ti…..
   Jena Theo bemutatója volt számomra az első esemény a 2010/2011 őszi téli kollekciók sorában a London Fashion Weeken. Tavaly még „csak” a Burberry bemutatóra sikerült eljutni, idén viszont más sokkal szorosabb volt a napirend. Pénteken sajnos még dolgoznom…..
maggy 2011.02.24 19:43:22
Oké, tudom, hogy nem klasszikus divatblog téma, de mindenképpen meg akartam veletek osztani pár képet az Intervention-Ware étkészleteről, amelyek a funkciójukon túl hatásos üzenettel próbálják a diétázókat kevesebb evésre rávenni.Ötletes.Képek: Kingdom of Style..
Már csak két hét és itt a tavasz - legalábbis a naptár szerint, így itt az ideje azon gondolkodni, hogy mivel frissítjük fel a ruhatárunkat. Ha lottó ötösöm lenne, én biztosan Alexander McQueen táskával kezdeném ezt, nem is eggyel, hanem a nagy, fekete, inkább hétköznapra…..
maggy 2011.02.19 11:34:29
Egyik évben sem hagyhatjuk ki a valentin napi posztot. És, hogy miért? Azért mert a high fashion márkák sem mennek el szó nélkül emellett az "ünnep" mellett. Lássuk, hogy mit lehet idén kapni:1. Yves Saint Laurent piros rúzs2. Louis Vuitton karkötő3. Miu Miu táska 4. Chloé…..
OurFashion Z Spoke 2011.02.12 14:59:00
2011 telén nem csak sötét árnyalatú ruhákra, hanem fekete rúzsokra, szájfényekre is számithatunk. Annyi bizonyos, hogy a fiúk (legalábbis a többségük) rosszul vannak, és lesznek is a sötét ajkaktól, de pillantsunk csak rá Coco Rochára, milyen szuperül áll neki…..
maggy 2011.02.13 10:18:40
@Jizzler: Az Coco,ja. Az első pedig Crystal Renn!!!! <3 De csak nekem tűnik úgy,mintha ez egy erősen photoshopolt anyag lenne?!
Leona Lewis hatalmas vörös szájjal a mellén jelent meg Justin Bieber Never say never (halovány fogalmam sincs, hogy ez mi, és nem is érdekel) premierjén. Ha letakarod az énekesnő fejét, olyan, mintha az egész felsőteste egy nagy arc lenne, hajjal, szemek nélkül. Azon…..
maggy 2011.02.11 16:36:17
A fonott, bőrrel kombinált táskákat már tavaly is szerettük, főleg matrózstílusú cuccokhoz, fehér nyári ruhákhoz viselve. Ezért persze tetszenek ezek a darabok, amelyek -annak ellenére, hogy nem alkottak óriási újdonságot- mégis a kollekció legerősebb darabjai, igazi…..
A MAC legújabb, Quite Cute kollekciója szerintem a cukiság non-plus-ultrája, épp ahogy a neve is mutatja. A cukorkaszínek, a Hello Kitty mánia és a babás smink Tokió utcáin kezdte el hódító útját, de mostanra mindenhová elért - áprilisban például a MAC üzleteibe is. Nekem az…..
maggy 2011.02.07 15:21:39
'Ahogy az ördögi erő végigrohan az erdőn, a kísértetjárta faházikó, vödörnyi vér - éppen ahogy a filmben' - ezt nyilatkozta a Hopeless fehérneműmárka tervezője, Gabrielle Adamidis, amikor rákérdeztek nála, hogy mi ihlette a kollekciót. Lehet, hogy az ötlet sokak számára…..
maggy 2011.02.06 14:19:54
Bizony, kedves menyasszonyok, ez a valóság. A White by Vera Wang kollekciónak ugyanis éppen ez a lényege, a szokásos ruhák áránál jóval kevesebbért kínája a tervezőnőtől már megszokott tüllszoknyás, légies, csipkedíszítéses darabokat. Vera két évtizednyi munkájának…..
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
 Közeledik a Valentin nap és az ezzel járó vacsorafoglalási/ajándékvásárlási vagy éppen szinglibarátnőkkel koktélozási mizéria. Marc Jacobs (és persze a marketingesei) pedig pont ezt az őrületet lovagolták meg, amikor az az ötletük támadt, hogy a fent említett napon…..
maggy 2011.02.03 14:00:53
Azt már régóta tudom, hogy Karl Lagerfeld nem mindig udvarias, sőt! Keresetlen őszinteséggel szólogat be mindenkinek, és még a kedvességnek számító mondatai mögött is visszhangzik egy kis irónia. De persze mivel ő zseni és saját magáról is azt vallja, hogy 'Nincsenek emberi…..
Mert ha jönne, akkor bizony ilyen stílusú szettben indulnék el ma reggel dolgozni. A pót lapostalpú cipő szinte már hozzám nőtt kellék, mivel este 6 körül általában már nem bírom tovább a tempót és lerúgom magamról a magassarkút.1. Farmer: Vivienne Westwood Anglomania by Lee…..
Öregszem. Gondolom így a huszonhetedik születésnapom közeledtével a biológiai órám is hangosabban ketyeg. Ennek az a biztos jele, hogy egyre hamarabb mondom azt, hogy 'óóóóóóóó' (egy-két sóhaj kíséretében) a cuki kisgyerekes képek láttán. A Burberry bájos tavaszi/nyári…..
maggy 2011.02.02 13:03:16
Luu Anh Tuan vietnámi gyökerekkel rendelkező magyar tervező, akit gyönyörű táskái, kiegészítői tettek ismertté az elmúlt években. Most új tavasz-nyári kollekciójáról valamint vietnámi bemutatójáról kérdeztük.   Volt ready-to-wear női kollekciód korábban is, de…..
maggy 2011.02.01 10:28:45
maggy 2011.02.01 10:29:42
Scarlett Johansson az egyik leggyönyörűbb színésznő. Telt ajka, kacér mosolya, nőies alakja, kékeszöld szeme és bájos arca van. És persze a fentiek miatt szerződtette le őt a Mango, mert azt gondolták, hogy ő lesz a legmegfelelőbb reklámarc a kampányukhoz. Így az lenne a…..
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
OurFashion Félelmetes nude 2011.01.27 15:31:39
A képek hatására  előttem van, ahogy a régi kastélyban egy sötét éjszakán feltépi az ablakokat a szél, a függönyök szédítő táncot járnak ahogy eléri őket a jeges fuvallat. A drámai hatások közepette megjelenik kissé már foszlott ruhában, fekete kisírt szemekkel…..
A kérdés ugyanaz, mint tegnap: Melyik kollekció a kedvencetek: Givenchy, Chanel vagy Maison Martin Margiela?Kezdjük a legjobban várttal: a Givenchyvel. Riccardo Tisci vitathatatlanul az egyik legjobb divattervező napjainkban, és a legújabb kollekció prezentációja is ezt erősíti. A…..
A fenti nevet viseli Christian Louboutin tavaszi-nyári lookbookja, melynek fotóit Khoung Nguyen készítette - de ez közelről sem írja le az anyagokat. Valamiért a Pixar animációs filmjeinek képeire asszociáltam a fotók láttán, hiszen az egész sorozat olyan mágikus, színes és…..
maggy 2011.01.24 19:43:55
OurFashion Szabad szellem 2011.01.22 07:25:00
Tudom, hogy nem mindannyan szeretitek, ha editorialokat posztolunk (ha téged sem érdekel, nyugodtan görgess tovább), de én néha igenis szeretek szép képeket nézegetni mindenféle értékítéletet befolyásoló vélemény, szubjektív ömlengés vagy szócséplés helyett és remélem,…..
Előre is elnézést kérek. Rögtön két dolog miatt is. 1. Egyszerűen nem jön a nyelvemre, hogy Arany Glóbusznak nevezzem a tegnap este lezajlott eseményt. 2. Nem vagyok túl lelkes a ruhák miatt - valahogy egyik színésznőnél sem éreztem, hogy gyorsabban ver a szívem az irigységtől a…..