Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teefau

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x10 2012.03.21 08:30:00
Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb…..
teefau 2012.03.21 11:08:58
@jo.e: Nézd, ha nő lennék sem a részeget, sem a szlovákot nem kérném ki magamnak, a kurváért kaparnám ki bárki szemét. De én nem tudhatom.
hogyvolt Éden hotel - 2x09 2012.03.20 07:00:00
Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki…..
teefau 2012.03.20 11:07:10
@Kolombusz: Akcentus nélkül? Ne röhögtess nemcsak akcentusa van, de még a szavakat is az esetek 30%ban rosszul használja és még a mondatok javát sem tudja rendesen befejezni. Nem anyanyelve a szlovák, ezt nem beszélheti otthon, nem gyakorolja. Úgy van a magyarral mint sokan vagyunk az angollal, jó-jó, de nem az igazi.
 Visszavonni a Kossuth-díjat azoktól, akik méltatlanná váltak rá? Mekkora ostobaság ez már megint! És persze itt nem a szerencsétlen, holokausztkárosult Kertész Ákosról, nem az adócsaló bohócról, Sass Józsefről van szó, hanem azokról a százakról, akik nem tettek semmi…..
   Tegnap kitört Budapesten a péntek esti láz, ugyanis látványos külsőségek között megnyitotta kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. Tehát Márk szalonképes lett. Így most már nem kell senkinek televíziós műsorba jelentkeznie, és ország-világ előtt a törött…..
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..
teefau 2011.09.26 13:32:56
@hoplita: Csak egy van, és teljesen reménytelen, kár belé az energia. Még a fizujából utalt is az államadósság alapba, sőt az asszonyéból és a családi pótlékból is, merthogy minden magyar állampolgár kötelessége a harc. Mi meg hoztunk neki csokit a kűfődi nyaralásokból amiknek az árát ledolgoztunk és nem utaltuk az alapba...Ha olvasnám nem hinném hogy van ekkora balfasz, de mióta belépett tudom hogy jé, tényleg vannak ilyenek...
Csípem Tarlóst, mert egyáltalán nem az a simamodorú átlagpolitikus. Tegnap is egy nagyon jó interjút adott az Origonak, ebben keményen odamondogatott a kerületi kiskirályoknak. Beszélt a parlament folyosóin való intrikálásról, az 5-6 állásos reneszánsz politikusokról, a…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
teefau 2011.09.23 10:09:16
@csabapayne: De remélem nagyon csendben és minimum a Hold túloldalán, nehogy zavarjon valakit a kerületek nyugdíjas szavazóbázisából...
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Vastagbőr Az Asztal Ideológusa 2011.09.12 11:51:00
Az Alaptörvény Asztalának jó esélye van arra, hogy ha évek múlva visszagondolunk a II.Orbán kormányra, akkor az ő képe elsőként bukkanjon elő a homályból. Szeptember 1-én, a "telepítéskor" éppen nyaraltam, megfogadva, hogy se internet, se tévé, se újság, így…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Telik az idő, minden változik, főleg az álláspontok. Más ellenzéknek, és megint más kormánypártnak lenni. Köszönjük a szemléltetőpéldát a Zinternetnek! Szijjártó Péter, 2009. március 22.   "Kiderült, hogy ugyanaz a játék zajlott, mint eddig bármikor - jelentette ki…..
teefau 2011.09.08 11:25:24
@Seduxen: Az emberek a felelősek, ugyanis a székekbe ők rakták ezeket a politikusokat. Anno a Bukásban volt a csodálatos jelenet ahol dr. Goebbels igazít el parancsnokot hogy nem érdekli a halomra hulló fegyvertelen németek élete, ők választották ezt a rendszert, ezt az utat, hát most nincs sírás ha a torkuk el lesz vágva...tanulságos volt.
teefau 2011.09.08 11:40:09
@Ironfist: A bakancsnyom gondolom csak azért kell hogy ne tudjon beszélni, utána elveszed a tárcát, mégiscsak hívod a mentőt mert a segítségnyújtás kötelező...aztán megnézed az arcát amikor a Jánosban egy 8 ágyas kórteremben, egy cigó és egy hajléktalan mellett ébredezik a sikeres és gondos ellátás után :))))

@Seduxen: Ja, az egész film az, tény.
Az Origo immár 41 cikkben dolgozza fel a magyar vonatkozású, az Egyesült Államok nagykövetsége által készített és hazaküldött jelentéseket, amelyek a Wikileaks, egy a titkok kiszivárogtatására létrehozott szervezet és weboldal kebeléből szivárogtak ki. Semmiképpen nem térnék…..
A képen a "Dr. Abay & Dr. Török Ügyvédi Iroda" honlapját láthatjuk. Ez így már alapból csodálatos ... Dr. Abay Péter és Dr. Török Mónika környezetvédelmi szakjogász férj és feleség, szakterületeik: -     polgári jog (szerződések,…..
Matolcsy egy év után kétségkívül megbukott, de Orbán bizalma töretlen a "Gyuriban" ("Gyuri egy ikon"), ami politikailag akár még érthető is: ha Matolcsynak "vége", akkor vége a hosszú ellenzéki évek alatt aprólékosan kidolgozott fideszes gazdasági…..
teefau 2011.09.06 16:23:58
@zrobasé: Apánk beszél...
"A kormány 500 ezer ember előtt szeretné megnyitni a középosztályba bekerülés lehetőségét - mondta Orbán, aki szerint a "Start munka" programmal a 28 500 forintos jövedelempótló támogatás helyett 48 ezer forintos fizetésért dolgozhatnak."
teefau 2011.09.06 16:31:57
@zero: Matolcsy egy idióta. Azon filózok őt hallgatva hogy ha tavaly az első faszsága után kilövöm már egy évet leültem volna és az egész országnak jobb lenne...
teefau 2011.09.06 16:39:55
@zrobasé: Forradalmi reformok mintha nem tudnád. Illetve nem az a fontos mit mondott hanem hogy mit tesz...olyanok ezek mint Rodolfo, ne a számat, a kezemet figyeld...ja, hogy az a zsebemben van könyékig...
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
Vastagbőr Negyvenháromezer 2011.08.29 10:01:00
A soha-nem-látott-méretű-szuperszenzációs közmunkaprogram egyik utolsó kérdőjelét egyenesítették ki a múlt héten, amikor végre sikerült kikalkulálni, hogy mi lesz a közmunka fizetsége. A teljes munkaidős közfoglalkoztatottak kötelező legkisebb bére a szakképesítést és…..
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
Fellélegezhetnek vajon az angol futball kedvelői? Vége a minitor előtt görnyedésnek, a kínai streamek nézegetésének és a folyamatos kurvaanyázásnak a leszakadó adásfolyam miatt? Tényleg sikerült megegyeznie a DigiSportot és a DigiSport Pluszt működtető Digitv/Digikábelnek a…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
teefau 2011.08.23 11:34:33
@Brother Love: Gondolom fennhangon kihirdetted hogy eü-s hozzátartozó vagy, illetve eü-s rokon vitt orvoshoz karonfogva, mert úgy tényleg nincs jatt, nincs várakozás, a doki mosolyog, letegez és mindenből nagyon jót kapsz. Nekem is szinte csak jó tapasztalataim vannak eü intézményekben, mert bárhová megyek orvos faterom telefonja előre megágyaz nekem, hogy megy a gyerek, legyél szíves Péter mindent...
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..