Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuci62

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Cigányokról Mi a cigány? 2010.09.13 13:07:00
Mielőtt bárki félreértené, a kérdés abban az értelemben szól, ahogy a „Mi a magyar” kérdést szokás feltenni. Miben áll a cigány lét, mi teszi a cigányokat egymáshoz hasonlóvá és a többiektől különbözővé? Nem azért fontos ez a kérdés, hogy Magyarország…..
Mandiner blog Cigányút 2010.09.06 16:01:00
 Európa cigányozik, méghozzá értelmiségestül. Nyilván nem kell nagyon ecsetelni az alapsztorit: augusztus utolsó napjaiban a francia kormány úgy döntött, hogy hazaküldi kelet-közép-Európába azokat a romákat, akik különféle illegális telepeken éltek. Ennek hatására…..
Az alábbiakban Zixus vendégpostját olvashatják. Az országgyűlés első napja tele volt mókával és kacagással. A Rosszabbik egy jól irányzott huszár-, akarom mondani gárdista vágással sikeresen tematizálta az ülést. Reagált rájuk Papír-Turul is, akinek - talán a Sólyom for…..
Kommunikációs vezérigazgató helyettes, mint jó, megfelelő, alkalmas és tehetséges kommunikátor, viccelődik a sajtótájékoztatón, mikor lehet, hogy egy hét múlva egy kétmilliós főváros bénul le, meg amúgy is az egyik legnagyobb állami ótvarban feszülnek egymásnak a nem kevés…..